MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- erin sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
sam mal... zato, ker poznam mary-kate and ashley bigg (ki pač verjetno je obsedena) in ker sta mi olsenki kul, sem pa že kar tut jst obsedena??? tko kot ve na tem forumu, tko jst na enem drugem forumu pač malo klepetam z drugim "obsedenim" folkom o njiju.
pa brez zamere, punce. lep dan.
pa brez zamere, punce. lep dan.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
||MuCkAa napisal/-a:Ja in v cem je problem? Tema je o dvojcicah in oni tukaj debatirata, zdaj pa ce sta obsedeni z njima, je cisto vseeno. Ali pac ne?
Sam res babe no Dejte jima mal dihat, komi je pršla na forum že je obsedenka in častilka dvojčic in ne vem kaj
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
ojoj.. tisti čevlji na njenih nogah zgledajo tko kot bi mela prevelke škornje obute za najmanj 5 številk.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ne, samo nisem vedla, naj kaj leti izjava.
ja, na novih fotkah zgleda mary-kate ful boljš. platinasta blond u bistvu niti ni tok platinasta, ampak zgleda bolj naravno kot sem si mislna.
ja, na novih fotkah zgleda mary-kate ful boljš. platinasta blond u bistvu niti ni tok platinasta, ampak zgleda bolj naravno kot sem si mislna.
- erin sugar
- Sramežljivka
jah, meni zgleda še zmeri kot ena mlada pocestnica. ful bi bla lušna, če bi ostala naravna... sploh pa te umetni zobje k jih mata zdej. mislm, haloooo?
-
se strinjam, novi zobje so obuuuupni!!! sam ne vem, kwa sta propzaprov nardile z njimi. ker aparata ju nisem vidla nosit. pa ashley se je na trl ful vidl, da ma pobeljene. mary-kate se pa odkar ma nove zobe sploh ne smeje več. res ne vem, zakaj sta šle to delat. kao so bol ravni, sam njima sploh ne pašejo.
- erin sugar
- Sramežljivka
a še jemlješ paparazzi picture requeste, mary-kate and ashley bigg?
dej če maš kkšno fotko z umetnimi zobmi, dej pošl plis k js trenutno nobene ne najdem. al pa kdo drug, če mate pojma o čem govorim.
lp, erin.
dej če maš kkšno fotko z umetnimi zobmi, dej pošl plis k js trenutno nobene ne najdem. al pa kdo drug, če mate pojma o čem govorim.
lp, erin.
- erin sugar
- Sramežljivka
ushergirl napisal/-a:rofl, nič ne štekam .
ja, od letos masta dvojčici drugačne zobje. umetne al kaj... nism šur.
-
erin sugar napisal/-a:ushergirl napisal/-a:rofl, nič ne štekam .
ja, od letos masta dvojčici drugačne zobje. umetne al kaj... nism šur.
ja, sej zato se pa tut ne smejeta več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov