MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
buffy-ann napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:hmm, men se pa zdi, da ji prou paše tale temna barva las
drgač mi pa ni všeč šminka od mary-kate (ne me tepst, če nism zadela imena ), preveč je živa zanjo... saj men se tko zdi
Si me prehitela. Točno to sem hotla rečt. Men je lušna s temnimi lasmi, mi je ona druga - mary kate večja polomija na tej fotki. Tista šminka mi je adijo.
podpis! ashley je prov kul na slikci!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
glede šminke se morm kr strinjat s tabo, jagodka.
glede barve pa tko... sej temna barva je prov lepa, samo ashley je že po naravi mal bolj bleda, pol jo pa ta kontrast še bol bledo nardi. samo zato...drugač pa še zmeri kul zgleda.
glede barve pa tko... sej temna barva je prov lepa, samo ashley je že po naravi mal bolj bleda, pol jo pa ta kontrast še bol bledo nardi. samo zato...drugač pa še zmeri kul zgleda.
-
ja, slikce so res lepe in mislm, da jima takle stil skor najbolj sede. sicer pa je bil ta fotošut narjen za revijo teen vogue...
za jemino: sej onidve imata stiliste, ki jima svetujejo, vendar se tut za fotošute sami odločta, kaj bosta oblekli, tut sami nakupujeta. sem že dostkrat vidla, ko sta mele kakšen pulover, majco, hlače... za šetanje po ulici al pa prireditev in pol to isto za kkšen fotošut.
sicer pa kot sem tuki že enkrat povedala: sta tut sami stilistki in masta odličen čut za modo.
za jemino: sej onidve imata stiliste, ki jima svetujejo, vendar se tut za fotošute sami odločta, kaj bosta oblekli, tut sami nakupujeta. sem že dostkrat vidla, ko sta mele kakšen pulover, majco, hlače... za šetanje po ulici al pa prireditev in pol to isto za kkšen fotošut.
sicer pa kot sem tuki že enkrat povedala: sta tut sami stilistki in masta odličen čut za modo.
-
žalostno
mary-kate je spet zgubila ogromno kilogramov in se približuje 40 im kilam. očitno so to posledice - še ne prebolele anoreksije. spet so jo same kosti in koža.
mary-kate je spet zgubila ogromno kilogramov in se približuje 40 im kilam. očitno so to posledice - še ne prebolele anoreksije. spet so jo same kosti in koža.
-
ko sta ble stari 15, 16 sta mele čist normalno postavo. ne presuhi, ne premočni... pol pa res ne vem, kaj se je zgodil. slava ma tut svoje slabe strani.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov