MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 09. Nov. 2006 11:32

tkole bom rekla. jst ti za vse njune slike povem, kere so fejk in kere ne, ker če si fen že več kot 10 let pol pač zlo dobr spremlaš zadevo in neki veš. (tuki pač ne bom skromna, tko je) . glej, jst za nobenga druzga zvezdnika ne bom trdila in se hvalila kok neki ful vem o njem, ker pač ne vem. za njiju pa loh rečm, da vem res ogromn (tut stvari k jih novinarji ne zvejo) in me ni sram povedat, da sem fenica, magari obsedena fenica.

in ko enkrat tok stvari veš o človeku, ti je tut mar zanga in ti ne predstavlja pač tm enga izmed mnogih slavnih zvezdnikov. zato te pač zaboli, ko vidš, kaj mu folk dela.

tko, da ne mi govort, da ne vem, kaj sta oni in kaj nista, ker jst to zlo dobr vem.

če maš pa pač mnenje, da je prov, da pošiljaš gor njune fejk fotke, ajde pol jih pa dej. samo, če jih boš pošiljala, potem pričakuj tut mojo kritiko in pa moje mnenje, seveda. :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 09. Nov. 2006 12:14

jagodka85 napisal/-a:kk pa veš, da na tej fotki, k sta mal bol razgaljeni, nista onidve? sta ti to povedali?
Ful se vid da je retusirano. Cist na desni strani na ramenu so precej temnejsi lasje kot na glavi. Na vsaj desetih mestih je ful zamegljeno, ker je nekdo smudge tool uporablju da je barvne prehode delu, ker imata obe zenski, na katerih telesa je glave limu, temnejse lase.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Nov. 2006 12:26

Mahagonij napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:kk pa veš, da na tej fotki, k sta mal bol razgaljeni, nista onidve? sta ti to povedali?
Ful se vid da je retusirano. Cist na desni strani na ramenu so precej temnejsi lasje kot na glavi. Na vsaj desetih mestih je ful zamegljeno, ker je nekdo smudge tool uporablju da je barvne prehode delu, ker imata obe zenski, na katerih telesa je glave limu, temnejse lase.

Ta fotka je res retuširana, že po tem se vidi ker onidve nimata tolk velikih jošk :D
ampak tlele ni poanta al je retuširano al ne...poanta je to, da ona komplicira in skos neki teži zarad slik in vse obrača v čist drugo smer kakor izgleda...

in gospodična zarad mene se lahko jokaš cel dan zarad njiju...ampak če je pač tajka fotka je pač taka fotka, če mamo pač negativno mnenje o njima ga pač mamo...swlika je bla na netu in so jo prilepil...ne vidim razloga zakaj je nebi in tudi vem, da njiju boli k***c za vse kar se dogaja po netu in v medijih, ker sami dobro vesta kaj je res in kaj ne...in res se ne rabiš tolk sikirat zarad njiju, ker njih to sploh ne briga..
in ponavljam...njiju poznaš samo prek medijev, tko da ne morš vedet kakšne sta v resnici, kaj delata in kaj ne...veš tisto kar pravijo mediji, ne veš pa dejasnkega stanja...se pravi o njima osebno ne veš nič...ko jih boš pa spoznala, se pogovarjala njima, postala njihova kolegica...takrat pa lahko trdiš da veš vse o njiju osebno...
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 09. Nov. 2006 14:49

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:pol te loh vržejo dol, če sprašuješ za njun domač email, msn...

evo, to pa popolnoma podpiram. sploh, če se na takih forumih zbirajo tebi podobni obsedenci. jst bi na njunem mestu naredila vse, da bi ohranila distanco. zadnja stvar, ki jo rabita je en frik pred vhodnimi vrati, ki se bo drl: "pa jst tebe poznam, že deset let te spremljam, čutim s tabo!!!!"

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:tkole bom rekla. jst ti za vse njune slike povem, kere so fejk in kere ne, ker če si fen že več kot 10 let pol pač zlo dobr spremlaš zadevo in neki veš. (tuki pač ne bom skromna, tko je) . glej, jst za nobenga druzga zvezdnika ne bom trdila in se hvalila kok neki ful vem o njem, ker pač ne vem. za njiju pa loh rečm, da vem res ogromn (tut stvari k jih novinarji ne zvejo) in me ni sram povedat, da sem fenica, magari obsedena fenica.

sori, ampak a se ti zavedaš, kako psihopatsko tole zveni? dobr, sej razumem 12letnice, ki si po stenah limajo posterje svojih zvezdnikov in iz revij režejo članke o njih (smo bili vsi enkrat taki :) ), ampak ti pa, sploh glede na svojo starost, močno pretiravaš.

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:in ko enkrat tok stvari veš o človeku, ti je tut mar zanga in ti ne predstavlja pač tm enga izmed mnogih slavnih zvezdnikov. zato te pač zaboli, ko vidš, kaj mu folk dela.

žalostno, da si se ti pripravljena tako sekirat zaradi človeka, ki sploh ne ve, da obstajaš, namesto da bi vso to empatijo in sočutje namenila eni ljubljeni osebi, ki bi ti čustva vračala. (ne, marykate ne more bit tvoja ljubljena oseba, ker se sploh ne poznata :) )
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 09. Nov. 2006 15:16

Bageera napisal/-a:Jzt mam tut rada recimo Liv Tyler pa ne bom zdej vsakič iz kože skočila, če se komu ona zdi grozna. :D

Slika
Aaaahhhh .. Popolnost.

Ok, back to topic: ;D
Khm, neki bi rekla:

Res ne vem kdo je bolj smešen: ona, ki ju obožuje in se za vsako malenkost razburja, ali ve, ki ste tako občutljive in takoj na vse provokacije odreagirate. Vsak post kaj napiše morate analizirati in odgovarjati na vse malenkosti. Meni je to smešno. Namesto, da bi jo dale na ignore ( če vam tako zelo najeda ). Tako bi bilo v tej temi spet "normalno".
Ta tema ima že (najmanj) 6 strani samo s prepiranjem ali je to dobro ali ono. Ne me narobe razumet ... Meni tudi najeda ta obsedenost, ampak se ne razburjam. Dajmo se potrudit in nalepimo nekaj slikic in podebatirajmo kaj.

Na tej slikci je Ashley zlo lušna. :)
Zadnjič spremenil skinny, dne 09. Nov. 2006 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Nov. 2006 15:39

iii, kok mi je tuki kjut... sicer ne vem, kera je, ampak mi je kjut :love:

tukejsta mi tud full luštni...
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 09. Nov. 2006 15:43

jagodka85 napisal/-a:iii, kok mi je tuki kjut... sicer ne vem, kera je, ampak mi je kjut :love:

A ni tole scena iz Full House? :D Rada sem gledala to nanizanko.
Mislim, da jo še vrtijo na RTL2 (?). :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Nov. 2006 15:49

Ja, mislm, da je iz full house :D tud jz sm to rada gledala.. če jo pa še vrtijo na rtl2, pa ne bi vedla, k ne gledam... me nemško ne zanima :D
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 09. Nov. 2006 17:49

na hrvaški RTL jih vrtijo enkrat sredi popoldneva. ampak kljub temu, da je bila včasih to ena od mojih najljubših nanizank, je danes ne morem prebavljat. vse je takooo osladno, vsi se imajo takooo radi, neprestano se objemajo, lubčkajo, v eni epizodi, sta starejši hčerki hodili po hiši za roke se držeč,... ne vem no, mene prime da bi si inzulin v žilo butnila ko jih gledam :)
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 09. Nov. 2006 23:03

jullia napisal/-a:
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:pol te loh vržejo dol, če sprašuješ za njun domač email, msn...

evo, to pa popolnoma podpiram. sploh, če se na takih forumih zbirajo tebi podobni obsedenci. jst bi na njunem mestu naredila vse, da bi ohranila distanco. zadnja stvar, ki jo rabita je en frik pred vhodnimi vrati, ki se bo drl: "pa jst tebe poznam, že deset let te spremljam, čutim s tabo!!!!"

se strinjam... sicer pa mene njun domač naslov, email, msn sploh ne zanima, ker se zavedam, da je to pač njuna privatna stvar in masta tut onidve pravico do svojga privatnega življenja k ga vsak rab. zato tut ne maram gledat fotk, kjer ju paparazzi tam po grmovju zasledujejo. eno je javnost, drugo je zasebnost. in slednjo je treba spoštovat.

nikol pa ne bi šla pred njuna vrata in se drla kok velka fanica sem ali kej podobnega. take stvari se mi zdijo bedaste. iz istega razloga tut ne bi hotla njunga avtograma. jst ju pač občudujem kot osebi, ki sta res ogromno nardili v lajfu in sami to dobro vesta. in mislm, da tut vesta, da ju tapravi fani podpiramo, brez da bi jima mogl to na nek freeky način povedat :D

se strinjam, zgori ste poslale ful lušne fotke. :razz:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 10. Nov. 2006 18:02

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 10. Nov. 2006 22:07

jemina, lušne fotke.

no, pa da jih še jaz nekaj dodam:

SlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 20. Nov. 2006 18:53

čas je, da spet mal obudimo to temo. tole so nove slikce.

kaj pravte na ashleyino novo temno rjavo frizuro? se mi zdi, da je tokrat mal mim brcnla.

hvala bogu pa, da dvojčici nista več skos v črnem. čeprov mi pa ashleyina zelena oblekca deluje tko mal trampy, mary-kate je sicer kul, ampak... ne vem... vse skupi je mal preveč vpadljivo.

joj joj punci, kaj mi delata zadnje čase... :cry: :cry:

sem pa še vedno nr. 1 fanica!!!!! :wink: :wink:

Slika
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Nov. 2006 19:56

hmm, men se pa zdi, da ji prou paše tale temna barva las :ja:
drgač mi pa ni všeč šminka od mary-kate (ne me tepst, če nism zadela imena :D ), preveč je živa zanjo... saj men se tko zdi :?
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 20. Nov. 2006 20:01

jagodka85 napisal/-a:hmm, men se pa zdi, da ji prou paše tale temna barva las :ja:
drgač mi pa ni všeč šminka od mary-kate (ne me tepst, če nism zadela imena :D ), preveč je živa zanjo... saj men se tko zdi :?

Si me prehitela.:) Točno to sem hotla rečt. Men je lušna s temnimi lasmi, mi je ona druga - mary kate večja polomija na tej fotki. Tista šminka mi je adijo.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov