MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 05. Okt. 2006 13:22

A dej no, jst bi šla skor stavit da sta enojajčni. Lahka eno uro skup zjam v slike, pa ne pogruntam razlike :eek: .
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 05. Okt. 2006 13:36

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:pa a ste nori????!!!

Se mi zdi da tko pa res ni treba žalt drugih uporabnic foruma. Ja, saj lahko da jih ti razločiš, ampak roko na srce sta si res zelo, zelo podobni.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 05. Okt. 2006 13:53

metuljčica napisal/-a:
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:pa a ste nori????!!!

Se mi zdi da tko pa res ni treba žalt drugih uporabnic foruma. Ja, saj lahko da jih ti razločiš, ampak roko na srce sta si res zelo, zelo podobni.

se opravičujem, ni blo mišljeno dobesedno.
ampak res ne razumem, kako lahko nekdo dvema tako različnima dvojčicama reče, da sta enaki. sploh odkar sta najstnici se zelo razlikujeta po videzu. ne rečem, da ju ne razlikujete ko sta bli stari 3 leta, takrat sta si bli precej bolj podobni, ampak po desetem letu sta dobivali vsaka svoje poteze.

100% sta dvojajčni, in ja čist šur sem.
sta sami povedali v dostih intervjujih (med drugim tudi v oprah showu), celo njuna mami je enkrat javno to povedala, in tudi pod njunimi osebnimi podatki na različnih straneh lahko dobite to informacijo.

mnoge zavaja njuna pesem "identical twins", kjer pojeta "we are identical, identical twins...we look alike but we are not alike"
ne, verjemte, to je samo pesem, v kateri sta še kot otroka, ko ju nekateri še niso dobro razločevali, hoteli poudarit, kako sta si različni. (predvsem je to letelo na značajske poteze).
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 05. Okt. 2006 14:02

mily napisal/-a:A dej no, jst bi šla skor stavit da sta enojajčni. Lahka eno uro skup zjam v slike, pa ne pogruntam razlike :eek: .

mogoče v eni uri ne, ampak sčasoma, če bi bla dalj njuna fanica bi razločla, in verjem, pol sploh ne bi mogla verjet, kako to, da sta se ti kdaj zdeli enaki. :razz:

jst morm rečt, da jih na začetku v polni hiši, ko sta ble še zlo mejhni, res še nism čist razločvala, ampak sm zlo hitr opazla razlike. zdej pa za vsako sceno vem, kdaj igra mary-kate in kdaj ashley.

men sta se že kot otroka zdeli različni kot dan in noč, po videzu in po značaju. prisežem pri bogu!!!!
sem mislila, da se to zdi vsem, ampak očitno to pride ščasoma, ko jih že dalj časa spremljaš... sploh ne morm verjet, da jih kdo ne loči... :eek: ampak če vas več tako pravi, bo že nekej na tem.
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 05. Okt. 2006 18:52

ja vredu..smo vsi dojel da si total frik na njiju..dojel...got it... zdej pa nehej...

pač mi ju ne ločimo(večinoma), ni treba tle neke zgroženosti zganjat in scen kt"oh sej sčasoma se to navadš" men sta oni2 mim. stil oblačenja mi je konc, res zgleda kt cape, ne glede na to kok so priznani kreatorji. nej bi vzele pa par cifr manjše stvari, da ne bi zgledale kt dve klošarki.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 05. Okt. 2006 19:05

k ni baje tako, da če so dvojčki enojajčni, da so si podobni ko jajce jajcu, če so pa dvojajčni, so si pa čist različni. ne vem no, poznam kr neki primerov enojajčnih in dvojajčnih dvojčkov. pa ne mislim samo karakterno, ampak tudi po videzu.

za moje pojme sta pa oni enojajčni dvojčici. jst za nobeno ne vem katera je katera.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 05. Okt. 2006 19:16

ribicaX napisal/-a:za moje pojme sta pa oni enojajčni dvojčici. jst za nobeno ne vem katera je katera.

Kko ne razlocis?? Aja, neki casa pocak, pa non-sop ju spremlji, pa bos tut ti razlocla.... :lol:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 05. Okt. 2006 20:29

ribicaX napisal/-a:k ni baje tako, da če so dvojčki enojajčni, da so si podobni ko jajce jajcu, če so pa dvojajčni, so si pa čist različni. ne vem no, poznam kr neki primerov enojajčnih in dvojajčnih dvojčkov. pa ne mislim samo karakterno, ampak tudi po videzu.

za moje pojme sta pa oni enojajčni dvojčici. jst za nobeno ne vem katera je katera.

ma ja, koker jst vem naj bi ble dvojajčni pač navadni sestri, v glavnem nič posebnega. ker jst mam prijatlce dvojčici, ki sta dvojajčni in si res nista nič podobni. različna barva las, različna postava... pač sestri in navadna sestrska podobnost, ne pa tle ko so identične.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 05. Okt. 2006 20:33

Bageera napisal/-a:Jzt ju razločujem zdej, ko sta mal starejši. Pač - tista ta lepša je Ešli, una z žabjim izrazom, razvlečenimi puloverji in grdim mejk apom je pa Merikejt. :D
:lol: nehi no, sem zdele mogla trikrat prebrat, predn sem se začela smejat :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Okt. 2006 22:02

ribicaX napisal/-a:k ni baje tako, da če so dvojčki enojajčni, da so si podobni ko jajce jajcu, če so pa dvojajčni, so si pa čist različni. ne vem no, poznam kr neki primerov enojajčnih in dvojajčnih dvojčkov. pa ne mislim samo karakterno, ampak tudi po videzu.

jah, je tko ja... sam očitno je pr teh dveh čist drugače... saj če poslušaš njuno zvesto oboževalko :roll:
drgač sta onidve enojajčni dvojčici pa pika...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Okt. 2006 22:12

:rofl:
no ja, vsak ma svoje oči pa svoje mnenje ane :P

drgač sta mi pa full luškane in sta mi zažigale v full house :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Okt. 2006 22:13

jagodka85 napisal/-a::rofl:
no ja, vsak ma svoje oči pa svoje mnenje ane :P

drgač sta mi pa full luškane in sta mi zažigale v full house :D

jz sem bla takrat zaljublena vanju. Stara sem bla 8let in sem bla lezbika :) sed
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Okt. 2006 22:19

lepo, da priznaš :D priznanje je prvi korak do ozdravitve (sam ne vem česa :D )
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Okt. 2006 22:23

jagodka85 napisal/-a:lepo, da priznaš :D priznanje je prvi korak do ozdravitve (sam ne vem česa :D )

sam že ozdravlena nč bat. Pač videm, da sem mela zlo slab okus :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Okt. 2006 22:27

:rofl:
no, me veseli... good for you, al kk se že reče ;)
ma ne no, sj nista tko slabe, sam še vedno rajš pogledam kkšnga tipa :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov