MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:tako je:) me res zanima, kera od vas se loh pohval da ma boljši stil od mary-kate in ashley.
s takimi pa tud ni treba, ker ma vsak človek svoj stil in ti zdele naštejem miljon ljudi ki imajo lepši in boljši stil kot onidve.......
drgač pa mnenje je mnenje, če sta nekomu grozne, sta pač grozne, če sta nekomu lepe sta pač lepe..to je čist relativno in od vsakega posameznika odvisno...če men nista všeč bom napisala, da mi nista..zakaj pa ne......
drgač pa sm že napisala da luškane sta sam oblačenje je pa res grozno..in drgač tud nč nimam proti njima, vem pa da obstaja še veliko veliko drugih igralk ki so definitivno boljše kot onidve!
- sPeeeLa<3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Men sta onidve fuul uredu...Tko se mi zdi kot igralke in nasploh...( uuu večina najstnic bi bla ziihr ful rada na njunem mestu... )... Drugač pa...Sta mi zanimive,kr mam tut sama sestro dvojčico,pa ugotavlam d so nekatere stvari pr dvojčkih kr podobne drugim dvojčkom...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
se mi zdi, da je mary-kate za igranje skor bl nadarjena od ashley. sej v full house so po parih sezonah hotl ashley skenslat, ampak so se pol odločil, da obe obržijo. v nasprotnem primeru bi bla njuna kariera loh čist drugačna.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:tako je:) me res zanima, kera od vas se loh pohval da ma boljši stil od mary-kate in ashley.
jst
dve miniaturni shirani nadrogirani smrkji, v prevelikih cotah, pa še une k so jima prou, jima morjo posebi sešit, ker stevilke 105 ni v ženski kolekciji ...
ja, težko je meu miljavžnt cunj, če maš pa nevemkok milijonov na računu ...
bodi zdrav, deli z glavo, ne bruhaj, jej pa telovadi, ne sam žurat, raj se učit - pol pa mej dober stil ... takega obnašanja kot ga majo pa te high kure, pa jst pač ne toleriram ... pa ma zarad mene lahk oh in sploh stil ...
-
s tem "pol pa mej stil" se morm strinjat. sicer pa ne bi rekla, da sta high, zadrogirani, shujšani. je res, da sta mele obe mal problemov s prehranjevanjem, ampak to je blo v letu 2004. do dons sta dobile že skor vse kilograme nazaj, še posebi mary-kate se zlo dobr drži in upam, da bo tko tut ostal.
masta pač svoj stil oblačenja in nočta bit klonirane fancy ovce kot so ostale zvezdnice.
masta pač svoj stil oblačenja in nočta bit klonirane fancy ovce kot so ostale zvezdnice.
-
samo na tisti sliki kjer ma rdečo sminko mi ni kul. drugač ma pa the best style!!
-
ne, eni se znajo ekstravagatno oblečt tut za vsakdan. ne sam za noč čarovnic.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ne, eni se znajo ekstravagatno oblečt tut za vsakdan. ne sam za noč čarovnic.
buhahaha, ekstravagantno...
ja čist po zadnji modi...a je bla to kdaj sploh moda??kukr jst vidm, se sam onedve tko oblačta....
in ne, res nmata okusa..nekoč sta ga mele..a zdej ne ne...tole pa ne....
-
hm... morm rečt, da je bil men njun stil oblačenja tut bolši včasih kot pa zdej.
sam je mary-kate povedala v enem intervjuju, da se ona ne mara oblačt tko kt vsi ostali (po zadnji modi), ampak, da je rada samosvoja, posebna.
heh, vsaj ni skoz oblečena v ene in iste cote (minič, štikli ...)
sam je mary-kate povedala v enem intervjuju, da se ona ne mara oblačt tko kt vsi ostali (po zadnji modi), ampak, da je rada samosvoja, posebna.
heh, vsaj ni skoz oblečena v ene in iste cote (minič, štikli ...)
-
jst mislm, da je pr mary-kate in ashley bolj problem to, da sta že cel lajf v središču slave, v kupu denarja, da sta zmer loh počele, karkoli sta hotle, oblekle desettisoč in eno cunjo in pomoje sta se teh običajnih cunj že naveličale.
po moje sta se onedve naveličane tut zvezdniškega življenja. mislm, da bi jima čist sedl, če bi se za neki časa umaknile v kakšen odročen kraj in uživale privat life. ker navsezadnje - private life je ena stvar k si je ne morš kupt z nobenim dnarjem in edina, k je onidve še nista sprobali.
po moje sta se onedve naveličane tut zvezdniškega življenja. mislm, da bi jima čist sedl, če bi se za neki časa umaknile v kakšen odročen kraj in uživale privat life. ker navsezadnje - private life je ena stvar k si je ne morš kupt z nobenim dnarjem in edina, k je onidve še nista sprobali.
-
jemina napisal/-a:Ja a ti samo o njunem življenju razmišljaš in ves čas iščeš razloge zakaj se je to in ono zgodilo
thats right i am an obsessed fan
zmeri me je zanimala psihologija zvezdniškega življenja. recmo, kako se zvezde znajdejo v določenih situacijah, kako odreagirajo na splošne življenjske probleme itd, zakaj se dostkrat spopadajo s problemi kot so motnje prehranjevanja, droge, stres itd. sem delala par seminarskih na to temo. no pr mary-kate in ash je pa dodatna zanimivost še ta, da sta dvojčici.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov