MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 14. Nov. 2007 21:49

Tamala_mrha napisal/-a:
jemina napisal/-a:O kakšen zavidanja vreden dosežek :eek:

Ja itak. :rofl: :respekt: Mogoče bi nam kaj več o njunih "dosežkih" lahko povedala njuna big fanica.

seveda, ti kar vpraši.

drugač sta pa mele 2 filma na velikih platnih pa še enga, u kerem je samo mary-kate igrala.

mislim, da sta svoj talent pokazali v full house ... kar se pa kasnejših filmov tiče - tu ni bil namen pokazat nek igralski talent, ampak zgolj narest film, zanimiv za bolj ali manj najstniško/prednajstniško populacijo. Kar pa jima je vsekakor uspelo, če pogledamo prodajo njunih filmskih proizvodov. Ker kaj takega kot je njima ni uspelo še nobenemu otroškemu igralcu...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2007 23:52

Pri štirih letih pa lahko pokažeš blazen talent ja.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 15. Nov. 2007 19:51

jemina, pri štirih letih lahko pokažeš igralski talent. če ti olsenovi nista dovolj, si samo poglej dakoto fanning in elle fanning, maro wilson, drew barrymore iz sedemdesetih, jodie sweetin in še mnogo drugih zvezd, za katere lahko opaziš IZJEMEN igralski talent pa četudi imajo samo štiri leta.
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a godnessa » 15. Nov. 2007 20:02

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ali ni verovanje v boga tudi nekakšna obsedenost z bogom oziroma obsedenost s cerkvijo? ali ni tudi bog nek idol, ki ga ljudje obožujejo in so obsedeni z njim, (kar je še toliko huje, ker se njegovega obstoja ne da dokazati)... ali ne gre v tem primeru tudi za "bolno obsedenost?"

sj vem da v teli temi ne sodelujem ampak sm vseen mal prečekirala. moj mnenje je da se mi zdi bolano da dvojčici primerjaš z bogom. sm se mal napak izrazla, primerjaš tvojo tako imenovano obsedenost z varovanjem v boga. se mi zdi en velik absurd in mi je kr mal žal za tako izjavo.
drugač pa se strinjam z eno k je napisala da hvala bogu da obstajajo le redki taki "obsedneži" in da večina ni med njimi. le kaj bi blo če bi bla manija obsedenosti z dvojčicama.

pač ker sta dvojčici kot otrok dobile vlogo se jima je ustral po domače povedan. in na veliko služta z skoraj identičnosjo. kak zares dober igralec, pa ne pride nikoli na veliko platno sam ker nima dvojčka, ni anoreksičen in zadrogiran.

drugač je vse lpo in prou sam idealizirat ju ni treba.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 15. Nov. 2007 22:43

^^ ja to pa so t.i. otročje izjave, tam čez ene tri leta se bo butala z glavo v steno da je take stvari pisala
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Nov. 2007 21:02

godnessa, a lahko lepo prosim argumentiraš to svoje nestrinjanje s primerjanjem obsedenosti z bogom ali s čim drugim. ker dejansko gre v globini za eno in isto stvar, samo da je verovanje v boga nek množičen pojav in zato predpostavljeno kot nekaj "normalnega"
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 16. Nov. 2007 21:16

V bitvu sta onidve fenomen; miljarde sta zaslužle s tem ko sta 18 let nazaj igrale ena navadno vlogo v čist obični nadaljevanki - in sta s tem postale blagovna znamka. Ne verjamem, da bosta cel življenje lahko služiil na ta način.
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Nov. 2007 23:02

dokler bosta snemale filme, mele lastno kolekcijo oblek, nakita, parfumov, ble producentke, mislm, da jima ne bo hudga :D sicer pa masta že zdej tok keša, da jima do konca življenja ni več treba s prstom mignit ...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Nov. 2007 0:25

Filme pa res snamata po tekočem traku. aja pozabla sem, da imata svojo produkcijsko hišo, ker ima to danes lahko že vsak bebec, ki je enkrat v lajfu nekej igral
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 17. Nov. 2007 12:12

Kar se tiče tiste primerjave z bogom: glede na to kakšni verski fanatiki se najdejo, ki ti celo na cesti vsiljujejo neka svoja prepričanja, se mi zdi "obsedenost" z dvojčicama še najmanjši problem.

Pa čeprav se večina tuki ne bo strinjala sem jst mnenja da pri uporabnici "mary-kate and ashley bigg" (jao kje si najdla tok dolg nick :D) NE gre za nobeno obsedenost. Pač ženska je njuna fanica... so what?! Ogromno mladih ima svoje idole, naj zvezdnike, ki jih preprosto obožujejo ne glede na vse. Lahko bi rekli da gre za neko vrsto poistovetenja.

Ko sem bla jst v najstniških letih (tam recimo od 14 - 18 leta) sem bla tud jst fanica od marsikatere skupine oz. pevca. In tud jst sm zbirala razne sličice, posterje, posnetke, CD-je... gram stavit, da če bi vse to prenesla v računalnik, bi bila tudi pri meni cifra s tremi nulami :D Pa se vseeno nisem imela za nobeno obsedenko... vedno sem imela svoj lajf, tudi druge hobije, frende...

Tko da si mi zdi, da malce pretiravate z vsem skupaj...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Nov. 2007 12:19

Frenkie :gut: :gut:
Popolnoma se strinjam.vsak am svoj okus, vsak ma svojega idola in ne vem zakaj je trea folk zaradi tega obsojat in nevemkajševse.
Samo sem opazila da na tem forumu praktično ne smeš izrazit več kdo od znanih ti je všeč, ker se potem takoj usuje gruča uporabnic ki te poimuje za nevemkajvse.
Pač, vsake oči majo svojga malarja, vsaka ušesa rada slišijo tisto kar njim paše, in nevem zakaj bi blo skomerkoli kej narobe pa če obožuje olse Twnins, kelly family, Tošeta, al pa damjana murkota :roll:
in tud če svojega idola pojmuješ kot boga.jebi ga, človek pač tako misli.zakaj pa ne?

me sta onedve hude.Ok kdaj res zgrešita s čimerkoli (obleka, mejkup...) ampak mislim da se to dogaja povsod.
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Nov. 2007 14:41

frenkie, purple - očitno se še najdejo ljudje, ki razumejo stvar v širšem konteksu. hvala :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 17. Nov. 2007 15:34

Hehe, sem do zdajle mislila, da si ti odprla tole temo.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 17. Nov. 2007 15:47

men je vsak,k je tolk cajta v show biznisu in se zmer ful v srediscu pozornosti,faca. :) ok,nista lih neke super igralke,sam takih je itak zlo mal..in ponavad niso lih 20 stare...
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 20. Nov. 2007 12:29

mary-kate je bila včeraj sprejeta na urgenco v new yorku zaradi akutnega vnetja ledvic. zaenkrat kaže dobro, a če je bakterija prešla v kri lahko pride do hudih zapletov.

:eek: :eek: :cry:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov