Marko Potrč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
meni se tudi ne dopadeta. verjetno je negativno mnenje povezano s samo oddajo, ker mi gresta na živce, ko poskušata ustvarit neko napetost pri popolnoma banalnih prispevkih in sta sposobna popolnoma nepomembno informacijo o spletkah v eni krajevni skupnosti prepotencirat na nivo afere, ki si zasluži omembo na nacionalni televiziji.
naj se ne obnašata kot zvezde cnn-a, ker jim ne onadva, ne oddaja ne sežejo do kolen.
naj se ne obnašata kot zvezde cnn-a, ker jim ne onadva, ne oddaja ne sežejo do kolen.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jullia_ napisal/-a:meni se tudi ne dopadeta. verjetno je negativno mnenje povezano s samo oddajo, ker mi gresta na živce, ko poskušata ustvarit neko napetost pri popolnoma banalnih prispevkih in sta sposobna popolnoma nepomembno informacijo o spletkah v eni krajevni skupnosti prepotencirat na nivo afere, ki si zasluži omembo na nacionalni televiziji.
Celotna oddaja je podn od podna, ustvarja se samo negativno mnenje ovsem, jasno da so ljudje potem še bolj obupani.
Oddaja za ovce, res.
Onadva sta le vrh te gore bednikov, kvazi novinarjev.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Marko Potrč mi ni všeč, predvsem mi je postal anti potem ko sem prebrala v Vikend magazinu tisto o njegovem prestopanju iz ene na drugo televizijo (Kanal A, RTV SLO in nekaj je bilo še govora o Prvi TV) pa kako so meli pogodbe podpisne pa se je on vrnil na Kanal A.
O oddaji pa mam mnenje tako-tako. Včasih je vredu, in jim dam prav, ker je situacija v Slo res že čist čudna. In res imajo kakšna vprašanja za politike in druge osebe, da jih sprovocirajo.
Lili Žagar mi je pa full luštna, edino se mi zdi da ji še manjka izkušenj.
O oddaji pa mam mnenje tako-tako. Včasih je vredu, in jim dam prav, ker je situacija v Slo res že čist čudna. In res imajo kakšna vprašanja za politike in druge osebe, da jih sprovocirajo.
Lili Žagar mi je pa full luštna, edino se mi zdi da ji še manjka izkušenj.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja ta gregor trebušak je drgač tud voditelj na radiu hit.
men je svet drgač kokr tok uredu, se pa strinjam s tem, da kšne banalne stvari ful preveč napihnejo.
marko mi je uredu, lili mi je pa tko tko, se vid, da nima velik izkušenj (no vsaj deluje tko).
skupi sta mi pa lušn parčk
men je svet drgač kokr tok uredu, se pa strinjam s tem, da kšne banalne stvari ful preveč napihnejo.
marko mi je uredu, lili mi je pa tko tko, se vid, da nima velik izkušenj (no vsaj deluje tko).
skupi sta mi pa lušn parčk
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jullia_ napisal/-a:meni se tudi ne dopadeta. verjetno je negativno mnenje povezano s samo oddajo, ker mi gresta na živce, ko poskušata ustvarit neko napetost pri popolnoma banalnih prispevkih in sta sposobna popolnoma nepomembno informacijo o spletkah v eni krajevni skupnosti prepotencirat na nivo afere, ki si zasluži omembo na nacionalni televiziji.
tebi bi to uspelo? jaz jima dam samo pohvale za to.
- just_angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
Ashlee. napisal/-a:sabinca:) napisal/-a:Marko Potrč mi je fuul luškan
uh ja , sam lili mi je pa totalno antipatična pa nevem zakaj
men tud!!!!
še posebej pa pol k je dobila viktorja...sploh ni obetavna
mogoče malo...ampak vseeno fulllllll majn k klemen*slakonja
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Lili je luštna, ampak je ne maram
Marko pa ... oh ... on je za v vitrino. Pa še za kej drugega
Me prav zanima, kolk časa bosta še zdržala skupaj in kako bo potem Svet funkcioniral (če se npr. skregata ...). No ja, sj sta profesionalca (zanjo sicer nism zihr), bosta že kako.
Marko pa ... oh ... on je za v vitrino. Pa še za kej drugega
Me prav zanima, kolk časa bosta še zdržala skupaj in kako bo potem Svet funkcioniral (če se npr. skregata ...). No ja, sj sta profesionalca (zanjo sicer nism zihr), bosta že kako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]