Marko Potrč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
Tipček je prav všečen, luštkan... že en mesec moram redno spremljati njegovo oddajo (službeno, čisto zares) sem jo pa že pred tem redno spremljala, je super, Marko si upa povedati širni Sloveniji to, kar si drugi samo mislimo, kot na primer, mslim, da je bilo v ponedeljek prispevek o cestarjih itd... Drugače je zanimiv, lep glas, ne zdi se mi pa fer, da ga pa tukaj opravljate koliko punc, jebačic, nastavljalk ali karkoli je že imel. Prav je da vsak pove svoje mnenje, žaliti pa res ni potrebno nikogar, ker fant je dosegel več v svojih 27 letih kot bo kdorkoli drug v celem življenju... Marko kar tako naprej...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Joj,punce kako ste ene hitro užaljene...Iz prve roke pač povem,da tipček pač ni neka nedolžna mona,ampak,da jih kar menjava.Kar pa ne pomeni,da,je sedaj kar narobe,če to počne...če mu paše.
Nima pa punce-vsaj resne,ne.Ko pa je v Mb,pa ga je največkrat mogoče videti v Samsari.
Nima pa punce-vsaj resne,ne.Ko pa je v Mb,pa ga je največkrat mogoče videti v Samsari.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
Užaljena? zakaj bi bile užaljene, saj načeloma ni to naša stvar, pa tudi ne vaša ali ima več bejb naenkraqt in leta od cveta na cvet ali ima reno punco... to se mi zdi nekorektno do tistega katerega se to tiče... v redu, poveš svoje mnenje, mi je všeč, mi ni všeč, kar pa ce tiče ugibanj pa je ravno tako kot bi tukaj na forumu ugibali ali ima nekdo tri ali eno bejbo, pa ga sploh ne bi pozna,li... to ni fer ...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Eh,še zadnjič,ne rabim ugibat,koliko jih ima,ker me ne zanima.Debata je tekla o njem,omenila sem,da punce redno menjuje,nakar se ena oglasi,da ima resno punco,repliciram,da iz prve roke vem,da ni tako,ve pa še kar.da to ni fer do njega.
Glej fanta osebno poznam,mi je všeč kot oseba in voditelj,čeprav mi nekako bolj paše na radio,...
Mi je pa osebno vseeno ali jih ima 1000 ali samo eno,ni moja stvar ampak lahko pa debatiram o tem,mar ne.Saj zato so forumi,ne.
Glej fanta osebno poznam,mi je všeč kot oseba in voditelj,čeprav mi nekako bolj paše na radio,...
Mi je pa osebno vseeno ali jih ima 1000 ali samo eno,ni moja stvar ampak lahko pa debatiram o tem,mar ne.Saj zato so forumi,ne.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
FunnyBunny - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
- Kraj: Bunnyland
Ne glede na to, koliko bab je imel ali jih ima in jih še bo imel, ima lep glas in dobro izgleda. To je pa moje mnenje.
Life is funny 4 a bunny!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov