Marko Potrč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Dagi napisal/-a:Men je on čist tak za na nočno omarco...
Ne me hecat
Ampak res ... jst bi ga kar gledala. Danes sem se med gledanjem oddaje Svet zalotila, da prav slinasto buljim v ekran. Pol je še mati nekaj komentirala v to smer, pa ponavadi komaj opazi, da sem doma. Tako da je moralo bit precej hudo
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Men je bil tudi čist simpatičen, no ja... Men je bil bolj drop dead gorgeous....
Dokler ga nisem videla kot voditelja na Kanalu A...
Ko pokaže prispevek o tem, kako je Francl Poldki podrl njen najljubši hrast in se je Poldki zdaj podrl svet, potem pa je prispevka konec in Marko reče: "Nezaslišano!"
MIslim, WTF?!?!?!
Ne, men ni več všeč...
Dokler ga nisem videla kot voditelja na Kanalu A...
Ko pokaže prispevek o tem, kako je Francl Poldki podrl njen najljubši hrast in se je Poldki zdaj podrl svet, potem pa je prispevka konec in Marko reče: "Nezaslišano!"
MIslim, WTF?!?!?!
Ne, men ni več všeč...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
satan28 napisal/-a:Ampak mu tak resn tip oodaje res ne paše.
No ja, res ima bolj resen stil vodenja, ampak stil oddaje še zdaleč ni resen. Malo mešanice Tednika in Preverjeno za široke kroge publike.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
uršy napisal/-a:Men je pa zmeri bl ušečen ... še to, da je Štajrc, me zmeri manj mot :P ...se mu vid, da je zdej velik v Ljubljani
od kod pa vam to, da podere vsako, ki dobro zgleda? če mam prave podatke, potem ma on eno punco že kar nekaj let. v enem intervjuju je celo povedal, da je ona bolj za "žurke", on pa je tak, da mu najbolj paše ostati doma (ampak se dogovorita). no, takrat je omenil tudi, da ne pusti preveč vprašanj o njegovi zasebnosti ali o njej, ker je to njegova stvrar. in jaz si ga predstavljam kot zvestega fanta.
sicer pa je fant rojen za vodenje, jezik ma namazan, nič ga ne zmede... sem ga poslušala na centru, seveda smo spremljali njegov rekord za ginnusa, potem sem prešalatala na cityja in si želela, da bi bil v njihovem super kolektivu tudi on, in je prišel . no, zdaj ga pa itak lahko še gledamo na kanalu a.
drugače pa je pravi avanturist in zajebant. njegovi podvigi: kolesarjenje od nemčije (mislim, da je blo tak), v boksarcah se je spustil po pohorju (s smučmi), njegov rekord...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Od kod nam to,da podere vse kar leze in gre?
Osebno poznam njegovi dve "trofeji",v roku pol leta.
Imel je eno punco,resno,ko pa je podrl tisti rekord,pa postal znan,pa ga je zamikala skoraj vsaka nastavljčica...
Imel je eno punco,resno,ko pa je podrl tisti rekord,pa postal znan,pa ga je zamikala skoraj vsaka nastavljčica...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dagi napisal/-a:Men je on čist tak za na nočno omarco...
*pupika* napisal/-a:simatičen, z zdravo mero humorja in ne zdi se mi lih vzvišen (vsaj ne deluje tako)...
Res bi ga mela v vitrini
Hihihi, hahaha...se strinjam s takimi mnenji. Men je vizualno zelo všečen, poslušam ga pa sicer bolj malo.
le@ napisal/-a:Ko pokaže prispevek o tem, kako je Francl Poldki podrl njen najljubši hrast in se je Poldki zdaj podrl svet, potem pa je prispevka konec in Marko reče: "Nezaslišano!"
MIslim, WTF?!?!?! eek
Ne, men ni več všeč...
Sori, kaj je pa tle narobe? Men je kvečjemu
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
satan28 napisal/-a:Od kod nam to,da podere vse kar leze in gre?
torej mam stare informacije...
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov