Marko Potrč
Kot prvo, sta z Lili fuuul prevec osladna. Iiiiiiii, kako lepo, res, za sladkorno dobit
Kot drugo- je na ASTTNP se nekak kar bil, dokler ni Lili prisla, potem je pa samo ona govorila, on je (joj, kako zguljeno- samo kimal- kavalir, res?)
Vmes sta se obvezno nonstop dotikala, ker- ja saj res- druge priloznosti za to verjetno vec nikoli ne bo
Kot tretje- ko je zacela Lili nastevat cesa vse on ne mara- npr. rdeci nohti, rdeci cevlji, pogovori o shoppingu, ne vem kaj vse se- halo?! To je info, brez katere pol Slovenije ne bi prezivelo
Po moje bi bil zelooo hud (ker vizulano je), ce bi bil manj pozenscen. Verjetno si cele dneve govorita: pikica mucica lubika bubika moja sladka mwa mwa mwa kot da imata mozgane cist na off. Tako je vsaj izpadlo, upam, da ni res.

Kot drugo- je na ASTTNP se nekak kar bil, dokler ni Lili prisla, potem je pa samo ona govorila, on je (joj, kako zguljeno- samo kimal- kavalir, res?)
Vmes sta se obvezno nonstop dotikala, ker- ja saj res- druge priloznosti za to verjetno vec nikoli ne bo

Kot tretje- ko je zacela Lili nastevat cesa vse on ne mara- npr. rdeci nohti, rdeci cevlji, pogovori o shoppingu, ne vem kaj vse se- halo?! To je info, brez katere pol Slovenije ne bi prezivelo

Po moje bi bil zelooo hud (ker vizulano je), ce bi bil manj pozenscen. Verjetno si cele dneve govorita: pikica mucica lubika bubika moja sladka mwa mwa mwa kot da imata mozgane cist na off. Tako je vsaj izpadlo, upam, da ni res.
Lara napisal/-a:Kot prvo, sta z Lili fuuul prevec osladna. Iiiiiiii, kako lepo, res, za sladkorno dobitVmes sta se obvezno nonstop dotikala, ker- ja saj res- druge priloznosti za to verjetno vec nikoli ne bo
![]()
Meni pa je všeč, da tudi javno pokažeta, kako rada se imata

Kot tretje- ko je zacela Lili nastevat cesa vse on ne mara- npr. rdeci nohti, rdeci cevlji, pogovori o shoppingu, ne vem kaj vse se- halo?! To je info, brez katere pol Slovenije ne bi prezivelo![]()
Ja a ni Lado al ker že nje to vprašal?

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
°PeeKaBoo° napisal/-a:^^men je tud ušeč blo to, da jima ni problem pokazat, da se mata rada..mi nista bla nč preveč osladna..al pa tud če sta bla, mene ni motil niti mauČe pa kdo sladkorno dobi od tega naj pa ne gleda
podpiss

če je koga motlo bi lahko komot preklopu na drugi kanal...
js pa sm itaq gledala sam zaradi markota