Marko Potrč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Kot prvo, sta z Lili fuuul prevec osladna. Iiiiiiii, kako lepo, res, za sladkorno dobit
Kot drugo- je na ASTTNP se nekak kar bil, dokler ni Lili prisla, potem je pa samo ona govorila, on je (joj, kako zguljeno- samo kimal- kavalir, res?)
Vmes sta se obvezno nonstop dotikala, ker- ja saj res- druge priloznosti za to verjetno vec nikoli ne bo
Kot tretje- ko je zacela Lili nastevat cesa vse on ne mara- npr. rdeci nohti, rdeci cevlji, pogovori o shoppingu, ne vem kaj vse se- halo?! To je info, brez katere pol Slovenije ne bi prezivelo
Po moje bi bil zelooo hud (ker vizulano je), ce bi bil manj pozenscen. Verjetno si cele dneve govorita: pikica mucica lubika bubika moja sladka mwa mwa mwa kot da imata mozgane cist na off. Tako je vsaj izpadlo, upam, da ni res.
Kot drugo- je na ASTTNP se nekak kar bil, dokler ni Lili prisla, potem je pa samo ona govorila, on je (joj, kako zguljeno- samo kimal- kavalir, res?)
Vmes sta se obvezno nonstop dotikala, ker- ja saj res- druge priloznosti za to verjetno vec nikoli ne bo
Kot tretje- ko je zacela Lili nastevat cesa vse on ne mara- npr. rdeci nohti, rdeci cevlji, pogovori o shoppingu, ne vem kaj vse se- halo?! To je info, brez katere pol Slovenije ne bi prezivelo
Po moje bi bil zelooo hud (ker vizulano je), ce bi bil manj pozenscen. Verjetno si cele dneve govorita: pikica mucica lubika bubika moja sladka mwa mwa mwa kot da imata mozgane cist na off. Tako je vsaj izpadlo, upam, da ni res.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Lara napisal/-a:Kot prvo, sta z Lili fuuul prevec osladna. Iiiiiiii, kako lepo, res, za sladkorno dobit Vmes sta se obvezno nonstop dotikala, ker- ja saj res- druge priloznosti za to verjetno vec nikoli ne bo
Meni pa je všeč, da tudi javno pokažeta, kako rada se imata
Ja a ni Lado al ker že nje to vprašal?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
°PeeKaBoo° napisal/-a:^^men je tud ušeč blo to, da jima ni problem pokazat, da se mata rada..mi nista bla nč preveč osladna..al pa tud če sta bla, mene ni motil niti mau Če pa kdo sladkorno dobi od tega naj pa ne gleda
podpiss
če je koga motlo bi lahko komot preklopu na drugi kanal...
js pa sm itaq gledala sam zaradi markota
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
star7 napisal/-a:če je koga motlo bi lahko komot preklopu na drugi kanal...
Mene je. In sm preklopla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
star7 napisal/-a:js pa sm itaq gledala sam zaradi markota
To jih je pa tak zelo dosti. Vsakega ko vprašam skoraj, je gledal zaradi njega ( vključno z mano ) .
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov