Maksim Mrvica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz sem včeraj po nesreči nekaj prebrala o njem, pa me je zanimalo, kdo je ta tip, ki zgleda ... fantastično!!!
in grem poslušat in sem bila tudi nad tem navdušena, predvsem nad exodus in nostradamus. v enem dnevu sem čist not padla.
tip je res lušten za pojest, škoda k je poročen. itaq pa vidim, da bi se tudi tukaj na forumu steple zanj
tako kot je že ena pred mano povedala, ima res dobr stil oblačenja in karizmo.
koncert v Lj je v četrtek. katera ve uro pričetka?? jaz resno razmišljam o nakupu karte. mislim pa, da so še na voljo. ampak prosim, pustite mi 2!!!
in grem poslušat in sem bila tudi nad tem navdušena, predvsem nad exodus in nostradamus. v enem dnevu sem čist not padla.
tip je res lušten za pojest, škoda k je poročen. itaq pa vidim, da bi se tudi tukaj na forumu steple zanj
tako kot je že ena pred mano povedala, ima res dobr stil oblačenja in karizmo.
koncert v Lj je v četrtek. katera ve uro pričetka?? jaz resno razmišljam o nakupu karte. mislim pa, da so še na voljo. ampak prosim, pustite mi 2!!!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Na cosmo forumu nikoli ne veš...skratka maxim mrvice rox tale dečko pa tudi ni slab...če bi bil ženskaAnn* napisal/-a:ja no sam da mrvic iz maksimarketa vrjetn nebi uvrstil pod cosmo zvezde:D:D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
ryu10kyu napisal/-a:Minny napisal/-a:Jaz bi takoj šla, ampak nimam s kom iti, pa tudi predaleč mi je.
Jaz grem s tabo
Cjooo, a zdej se boš še ti prdružu "društvu fukfehtarjev"? C, c, c, pa sm misnla, da si drgačn .
Pa da nam čist off topic - Dec rastura (saj kokr sm js uspela na kratk zasledit)!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Aloha napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Minny napisal/-a:Jaz bi takoj šla, ampak nimam s kom iti, pa tudi predaleč mi je.
Jaz grem s tabo
Cjooo, a zdej se boš še ti prdružu "društvu fukfehtarjev"? C, c, c, pa sm misnla, da si drgačn .
Pa da nam čist off topic - Dec rastura (saj kokr sm js uspela na kratk zasledit)!
Kakšnih fukfehterjev...pač grem z njo revco da ne bo sama hodila...če greš z mano kupim karti pa greva midva?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov