maja slatinšek&anžej dežan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
renatka_ napisal/-a:Je moj lubi klicu v jasno in glasno enkrt, pa ga neki začeu podjebavat, tip ne zna povedat nič, če ga kaj preseneti. On se pred oddajo napifla in to je to. Anžej je bulu v kamero in gledu sovoditeljico dokler niso mojga iz tel. linije vrgli![]()
Jz pa v dnevni pred TV crkvala od smeha
tako se dela s takimi

- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
ja mogoče je anžej res važič. ampak pred cajtom je pisu v lokalni cajtng v šentjurčana. in men je bil takrat všeč....kake 2 do 3 leta pred enmo..............res mislim, pob je mel za svoja leta enkratno mnenje.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
enkratno...on je puhn samega sebe...pa nima tok izkušenj kot se dela da jih ima...joj groza
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Lovro, fant od Maje Slatinšek je bil moj sošolc do 4.razreda OŠ, pol so se pa odselil. Lovro je bil zmeri ful vredu fant po karakterju, sicer Maje ne poznam, sem pa Lovrota srečala nazadnje ravno ko sta z Majo začela hodit. Čist je bil zaljubljen vanjo, kar nosilo ga je od sreče. Če jst vidim kej tazga, mi je vseen, če je punca mal kokošja, važn je, da ne izkorišča njegovih čustev.
Tak dolge šuhe majo samo klovni...
...in Anžej Dežan
(Anžej, nehi klovnom šuhe krast
)
Murko pa No Comment. Dans sem v Novi vidla sliko, na kateri si je neke bež hlače napenju čez tiča, kao da se bo vidl, da nima majhnega.
(A morm povedat, da sem padla v znak od smeha?)
Tak dolge šuhe majo samo klovni...
...in Anžej Dežan

(Anžej, nehi klovnom šuhe krast

Murko pa No Comment. Dans sem v Novi vidla sliko, na kateri si je neke bež hlače napenju čez tiča, kao da se bo vidl, da nima majhnega.
(A morm povedat, da sem padla v znak od smeha?)
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Bageera napisal/-a: To se mi pa zdi mal primitivno, kljub vsemu![]()
Res je primitivno, pa ne malo... In dodatek 'kljub vsemu' je odveč...
Anžej letnik 87 pa je kljub tej njegovi telesni hibi ohranil pozitiven odnos, lahko prišel tok daleč na Bitki talentov, shujšal, zmagal na Emi, prišel na Evrosong, zdaj pa vodi oddajo... ne vem no, jzt to gledam kot en uspeh...pač- moje mnenje
Seveda je uspeh, in to objektiven, ni treba 'gledati' na to kot na en uspeh... Prav tako je bil baje uspešen in dejaven že pred glasbenim uspehom, bil je tudi predstavnik otroškega parlamenta nekje v Skandinaviji, če se ne motim... Človek se res trudi in je lepo, da mu tudi uspe... Ne vem, zakaj mu tega ne bi privoščili

OK, pač komu ni simpatičen, vsem nikoli ne moreš biti všeč, ni se pa potem treba fizično & psihično spravljati nanj, če ti nič noče... Človek res samo gleda, kakšno mišljenje in navade imajo nekateri

Sama pa sicer Anžeja drugače ne poznam in ne spremljam načrtno njegove kariere, ampak se mi zdi čisto v redu

Aja, čevlji so pa zato nekaj posebnega, ker jih naroča pri znanem oblikovalcu Butanoga... Saj veste, tisti, ki se je lotil izdelave posebnih unikatnih čevljev po nesreči, v kateri je izgubil nogo, če prav vem... So pa kar dragi baje...
- icewoman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2006
- Kraj: Maribor
anžej je že vredu..ma pač včasih take butaste..pač mu (mam priliko) povem, da naj neha letat tk visoko...pa šteka. Se drgač on sam ve da je takš..sam si pač ne more pomagat(tak je reko)..
maja je pa pupika od pupike...res fajn deklica!
p.s.mogoče ju pa res včasih mal zanese k sta skp
maja je pa pupika od pupike...res fajn deklica!
p.s.mogoče ju pa res včasih mal zanese k sta skp

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Baggera nisi razumela
V oddaji se ni nič navezovalo na OŠ. To sm pač povedala prej, kak je blo v OŠ. V oddaji je pač dobu mal drugačna vprašanja, so ga prsenetla in ni meu pojma kak bi odreagiru in kokrkol. Se pa to večkrat nardi v kaki oddaji, ampak ful voditelj zna fajn odreagirat in sploh ne izpade pol tak kilavo
Telesna hiba in zarad nje ne bi mogu tega dosečt? Sej pa nima nobenga multi problema mal ma nogo sam pohabljeno?

V oddaji se ni nič navezovalo na OŠ. To sm pač povedala prej, kak je blo v OŠ. V oddaji je pač dobu mal drugačna vprašanja, so ga prsenetla in ni meu pojma kak bi odreagiru in kokrkol. Se pa to večkrat nardi v kaki oddaji, ampak ful voditelj zna fajn odreagirat in sploh ne izpade pol tak kilavo

Telesna hiba in zarad nje ne bi mogu tega dosečt? Sej pa nima nobenga multi problema mal ma nogo sam pohabljeno?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Se strinjam z Bageero in cukr8om, tud men se zdi tisto tok otročje in primitivno, sploh s epa neb šla s tem hvalit...
In pri nastopanju, koncertih, veliko vožnji ipd, kar verjetno Anžej kot estradnik počne in zahteva kar velike obremenitve nog po mojem mnenju, se mi zdi "malo pohabljena noga" ne tako zanemarljivo majhna ovira, da bi jo kar spregledal. Ne vem, no.

In pri nastopanju, koncertih, veliko vožnji ipd, kar verjetno Anžej kot estradnik počne in zahteva kar velike obremenitve nog po mojem mnenju, se mi zdi "malo pohabljena noga" ne tako zanemarljivo majhna ovira, da bi jo kar spregledal. Ne vem, no.

-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Men je pa Anžej čist v redu, super mi poje itd. Pa tud tak še kr razgledan se mi zdi, sicer ga ne poznam osebno. Me tudi ne zanima kako je njegovo (in Majino) zasebno življenje, kako se obnašata itd. Saj v vsakem živi otrok in vsak se kdaj malo otročje obnaša, vsakega kdaj spipa. Sicer pa ni važno kako se onadva obnašata po trgovskih centrih, dokler nikogar ne užalita, prizadeneta. Važno je da fajn pojeta in zabavta ljudi - tiste, ki ju pač poslušajo.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
renatka_ napisal/-a:Sej pa nima nobenga multi problema mal ma nogo sam pohabljeno?
Ni le problem, je stvar, ki jo ima že od rojstva in šele pred leti je iz svojega življenja izpustil bergle. Če ga tvoj fant res pozna to itak ve. Ne razumem (in nikoli ne bom) kako lahko podcenjuješ in takole označuješ zdravstvene težave o katerih nimaš pojma, res žalostno.
Sicer pa grozno grozno smešno, da se na nekoga pičiš po telefonu medtem ko le opravlja svoje delo. Zelo zrelo.

Anžej je pač eden malce bolj zrelih najstnikov, nekdo, ki je imel v šoli vedno privilegije, razgledan človek na kar pa je večina njegovih vrstnikov ljubusumna. In potem vidimo kaj iz tega pride.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
pa kolikor jaz vem je anžej prebolel eno kar neprijetno bolezen...sicer ne vem katero..ampak sem tako slišala...
jaz se iz pohabljenih ljudi ne bi norčevala...ker so to hude stvari...in jaz ga občudujem, da je naredil iz sebe kar pač je...pa da kljub svoji hibi tako energično skače po odru...da eni sploh tega niso opazili...za to je potrebno ogromno volje...
jaz se iz pohabljenih ljudi ne bi norčevala...ker so to hude stvari...in jaz ga občudujem, da je naredil iz sebe kar pač je...pa da kljub svoji hibi tako energično skače po odru...da eni sploh tega niso opazili...za to je potrebno ogromno volje...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
Mimi_M napisal/-a:Se strinjam z Bageero in cukr8om, tud men se zdi tisto tok otročje in primitivno, sploh s epa neb šla s tem hvalit...![]()
men tut ne glih no!pa nima pohabljene joooooooj kak izraz!malo krajšo ma ko ta drugo. kar zna bit v vsakd. življenju hud problem. pride do obremenitve hrbtenice, obrabe kolkov blabla. pa se ti za to ni treba metat s strehe, navadna hoja to povzroči. ja je velik dosegel. ja ma lep glas. ja zgleda vzvišen ampak niti ni. vse ljudi ki jih je poznal, pozna še naprej (večkrat vidla na vlaku čvekat s kom, v knjižnici.......). pa zmer se lepo obnaša.
pač je tak otrok še.......empak tip ma možgane. pa ne hvali se okol joj glejte me kok sm pameten. ampak ko prebereš njegovo kolumno...ne vem, zelo pohvalno in zelo dobra!!!!
itak je pa edin pomembn da zna pet. ne vem, kaj je pomembna njegova noga pa če je važn al ne pa če je gay al straight. važn da žvrgoli

življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov