maja slatinšek&anžej dežan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
sej js tut ne sodim ljudi po tem, sodim pa jih po njihovih dejanjih in da nek tip, ki je že tako sumljiv, naredi nekaj takega kot je jokanje pri prizoru, ko ena ženska dobi obleko...mi da misliti.
Mislim, in kaj ima za bit sumljiv?? Zakaj bi ti moral dat misliti?
Pa kaj pol, če bi bil res gej??? A to je zdej kaznivo dejanje oz. ga je treba preganjat ??
Ne štekam, v čem je zdej tvoj problem
Kakšno jokanje ob filmu... nad takimi nestrpnimi ljudmi se je treba zamislit
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nič nimam proti gejem (no, odvisno od situacije..), mi gre pa blazno na jetra tako (Dežanovo) babje obnašanje in pametovanje, potem se pa taki tipi delajo še blazno pomembne. To mi gre na jetra. Pol pa še jokca v kinu ob gledanju zgoraj omenjenega filma, ki ga jaz nikol v lajfu ne bi šla gledat, kaj šele, da bi me spravljal v jok. No, če dobro pomislim, bi verjetno me..., od same podebiljenosti..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Kot sem že povedala, js tud ne obožujem Dežana, niti mi ni simpatičen, še manj mi ma dobro glasbo, kot voditelj mi ni všeč, ampak vseeno ne bom trdila, da je gej na podlagi njegovega obnašanja. Ker nimam pravice o tem sodit. Naj se dela pomembno, naj pametuje (po tvojih besedah), mene to ne moti, me ne ovira pri življenju. Meni gre tud velik stvari v življenju na jetra, marsikej mi dvigne pritisk, ampak zarad tega določenih ljudi ne bom označevala za čudne, geje ipd.
In okusi so različni, če je njemu tist film všeč, prav, če bo jokal zraven, prav. Ne vem, zakaj bi se mi to zdelo čudno.
In okusi so različni, če je njemu tist film všeč, prav, če bo jokal zraven, prav. Ne vem, zakaj bi se mi to zdelo čudno.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
softTouch napisal/-a:men je smešno,da se je jokal ob filmu seks v mestu
sicer mi deluje kot da je gej (da ne bo pomote-nimam nič proti homoseksualcem)
Celotna debata se mi sicer zdi smešna & brezpredmetna, pa vseeno.. Zdele sem v brezplačnem tedniku Total tedna prebrala, da je Anžej zelo velik oboževalec Vivienne Westwood, in da je tudi v Parizu, ko si je prvič lahko kupil njene hlače, komaj zadrževal jok od navdušenja ..
Torej nima veze trapasti film, ampak pač oblikovalka obleke, ki se je pojavila v filmu ...
Zdej pa mir
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov