maja slatinšek&anžej dežan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Dobra pesem in dobra izvedba, ja.
Bi ji pa privoščila zmago na irskem izboru in da bi se potem bolje uvrstila kot Rebeka. No, to bi se nedvomno.
Bi ji pa privoščila zmago na irskem izboru in da bi se potem bolje uvrstila kot Rebeka. No, to bi se nedvomno.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
cukr8 napisal/-a:Tole je pa video:
http://www.youtube.com/watch?v=2EH8ICcHVhk
Aja, pa sem slišala, da naj bi neuradno zasedla 2. mesto...
vau ... pesem dobro odpeta, video spot na nivoju, sam komad je dober. tega pa od nje nisem pričakovala. res kvalitetno narejeno vse skupaj...
ne vidim pa nič slabega, da se je prijavila na tuje izbore. kapo dol za pogum!
klik... mene ful spominja na kelly clarkson.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
metuljčica* napisal/-a:Bi ji pa privoščila zmago na irskem izboru in da bi se potem bolje uvrstila kot Rebeka. No, to bi se nedvomno.
Js isto. Ker tale nasa komisija je kr neki. Ponavad so dobri tisti, ki jih izlocijo. Js res ne vem kaksne papce majo tam no
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ja take da se poj fajn osmesmo zmeri na eurosongu, sej dobri pevci se nikol ne prijavijo ker itak miša in predstavniki modnih in avtomobilskih hiš 'STROKOVNO' izberejo kr en kvazi zvezde...sej gledalci itak nimajo med nicimer za zbirat poj
Zivljenje je piskotek!
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
Anžej Dežan je za Obraze povedal:
"nazadnje sem jokal med filmom sex v mestu!"
ok...kaaj? in pri katerem prizoru je on jokal? pri tistem ko carrie dobi poročno obleko od Viviene Westwood. men se to ne zdi normalno. že čudno mi je to da gre tip gledat ta film sam ok naj mu bo - sej ni bil edeni tip.ampak da joka zraven? zame noben prizor ni bil takšen za zjokat pa sem zelo čustvena dušca on pa je jokal ko je dobila eno obleko. sploh ne najdem besed....za geja sem ga pa že zdavnej označila
"nazadnje sem jokal med filmom sex v mestu!"
ok...kaaj? in pri katerem prizoru je on jokal? pri tistem ko carrie dobi poročno obleko od Viviene Westwood. men se to ne zdi normalno. že čudno mi je to da gre tip gledat ta film sam ok naj mu bo - sej ni bil edeni tip.ampak da joka zraven? zame noben prizor ni bil takšen za zjokat pa sem zelo čustvena dušca on pa je jokal ko je dobila eno obleko. sploh ne najdem besed....za geja sem ga pa že zdavnej označila
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
sokolja Ne razumem, kako je lahko čudno, če gre tip gledat Seks v mestu. Ne razumem, kaj je narobe, če je tip jokal ob prizoru, ki tebi ni bil čustven. Poleg tega pa še ne razumem, zakaj bi bil čustven tip že nujno gej?
Ah, kaj vse danes ne izvem
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
freaky napisal/-a:sokolja Ne razumem, kako je lahko čudno, če gre tip gledat Seks v mestu. Ne razumem, kaj je narobe, če je tip jokal ob prizoru, ki tebi ni bil čustven. Poleg tega pa še ne razumem, zakaj bi bil čustven tip že nujno gej?
Sam, freaky, morš priznat, da je tale Dežan res 'pederajsast' in da je vse skupaj še bolj sumljivo, če pri zgoraj omenjenem filmu, zajoka..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Lej, js nisem ena fanica Dežana, niti mi nima dobre glasbe, vendar vseeno človeka ne sodim po tem, ob katerih prizorih Seksa v mestu zajoka. Sumljivo gor ali dol, jaz nisem oseba, ki bi sodila, ali je tip gej ali ne.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je pa on nabolj antipatičen Slovenec in bi ga, če bi sedela poleg njega v kinu in ga vidla jokcat ob gledanju Sex v mestu, dregnila v jajčka!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
vendar vseeno človeka ne sodim po tem, ob katerih prizorih Seksa v mestu zajoka
sej js tut ne sodim ljudi po tem, sodim pa jih po njihovih dejanjih in da nek tip, ki je že tako sumljiv, naredi nekaj takega kot je jokanje pri prizoru, ko ena ženska dobi obleko...mi da misliti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov