maja slatinšek&anžej dežan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
norolescentka napisal/-a: pa nima pohabljene joooooooj kak izraz!malo krajšo ma ko ta drugo. kar zna bit v vsakd. življenju hud problem. pride do obremenitve hrbtenice, obrabe kolkov blabla. pa se ti za to ni treba metat s strehe, navadna hoja to povzroči.
No ja, ni samo krajša od druge... Rodil se je brez ene kosti v nogi in kot otroku so mu jo hoteli že odrezati, pa so se starši raje odločili za celo vrsto operacij in dolgotrajno bivanje v bolnišnici, da so mu rešili nogo...
In res je, da to takoalitako sploh ni tako pomembno tukaj... Meni se zdi, da se tudi iz zdravih ljudi ne smemo norčevati oz. se spravljati na njih, če nam nič nočejo
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Nvem no, men u galvnm ni ušeč, zadnič ko je meu nastop v Citycentru je meu pa samo otroško občinstvo Bla sm ful presenečena (sicr vem, da nima nevem kolk oboževalcev tko), ampak, da ga pa tko do recimo 7ga razreda oš folk gleda... Ostali pa so hodli mimo kot, da on sploh ne poje in pleše po odru. Oh joj. More met po nastopu bedn filing po mojem Glas pa ma, to pa misli, da bi mu usak priznal. Sam obnašanje mal zgrešeno, pa slava mu je mal preveč u glavo stopla, on misli, da u usak lokal ko pride bojo usi kr prleti se sam zanj extra trudli.. Človek še vedno si samo Anžej..
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Že sam naslov teme preberem, pa mi je slabo... A smo lahko še bolj osladni in pocukrani? Pa Slatinškova je 1x na TLP pela u živo, zraven igrala na klavir in mi je bla obupna. Anžejev glas je sicer O.K., sam mi je tak gej, da tut na to hitro pozabim..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Slatinskova
Dezan ne morem ga videt sploh.. tak mi je antipaticn da mi gre na jok!
Dezan ne morem ga videt sploh.. tak mi je antipaticn da mi gre na jok!
Hello, 911. I''m on fire!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Naravnost čudovito.
Mislim, da je resnično žalostno za zjokat, da se takšni "artisti" poslavljajo iz slovenske scene zaradi primitivnosti, ki se dogaja na le tej.
Po mestu se namreč govori, da je Anžej opustil svojo pevsko kariero, vsaj na tej ravni, kot jo je izvajal do sedaj.
Mora bit res težko, da si izobčenec zaradi tega, ker si talentiran, ker edio kar še uspe pri nas je paradiranje Groharc, Osenarc, Atomic-Baby Twins-in unih Angelsov. Res, res žalostno.
Tale video je pa prvovrsten!
Waiting in the queue oh whoopee doo
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Dežan bo v novem TLPju (oziroma NLPju) vodil družabno kroniko, pa redaktor rubrike bo..
Sicer sm pa brala intervju v Oni ko je govoril da je bil v otroškem parlamentu in da je šel v Skandinavijo in mi je vžgal da se ga spomnim Ker sm bla takrat predstavnica naše šole na tistem parlamentu in smo moral izvolit predsednika. No in je zmagu, pa spomnim se ga da je bil bl bajsek še, pa na berglah valda. Govoril je pa na isti način kokr zdej, tko zlo artikulirano in pravilno in mal poženščeno mogoče
Me zanima, če še študira Etnologijo pa to.. ker sm nekje brala da je zdej na Filozofiji??
Kar se pa Slatinškove tiče.. men ni čist nč posebnga. Mi prej ni všeč kokr da mi je. Stilista pa nujno zamenjat
Sicer sm pa brala intervju v Oni ko je govoril da je bil v otroškem parlamentu in da je šel v Skandinavijo in mi je vžgal da se ga spomnim Ker sm bla takrat predstavnica naše šole na tistem parlamentu in smo moral izvolit predsednika. No in je zmagu, pa spomnim se ga da je bil bl bajsek še, pa na berglah valda. Govoril je pa na isti način kokr zdej, tko zlo artikulirano in pravilno in mal poženščeno mogoče
Me zanima, če še študira Etnologijo pa to.. ker sm nekje brala da je zdej na Filozofiji??
Kar se pa Slatinškove tiče.. men ni čist nč posebnga. Mi prej ni všeč kokr da mi je. Stilista pa nujno zamenjat
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tale komad je zlo dobro zapet
med drugim tud anžej dežan ni slab pevc..zadnjič sm gledala na televiziji posnetek nekekga koncerta al kaj je blo, kjer je pel slovenske evergreene in morm rečt da jih je zares ful dobro in ful lepo zapel.pa tud tko mi je on ušeč ker je ful komunikativen in uspešen v vseh področjih v katera se je podal, za razliko od že pri stellcy zograj naštetih ( )..
maja slatinšek je pa tud ok...
sploh so mi všeč zvezdniki ki se znajo normalno obnašat in nam ne delajo sramot.
med drugim tud anžej dežan ni slab pevc..zadnjič sm gledala na televiziji posnetek nekekga koncerta al kaj je blo, kjer je pel slovenske evergreene in morm rečt da jih je zares ful dobro in ful lepo zapel.pa tud tko mi je on ušeč ker je ful komunikativen in uspešen v vseh področjih v katera se je podal, za razliko od že pri stellcy zograj naštetih ( )..
maja slatinšek je pa tud ok...
sploh so mi všeč zvezdniki ki se znajo normalno obnašat in nam ne delajo sramot.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Meni sta oba antipatična. In to zelo antipatična. Glas masta pa dobr. Samo videt jih ne bi smela, pa intervijujev ne bi smela nikoli njunih prebrat. Drugače mi je pa ta pesm dosti lepša (čeprav tudi ta sploh ni slaba) v italijanščini ko jo pojta Andrea Bocelli in Giorgia (Vivo per lei).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je Slatinškova tak antipatična, da je sploh ne morm videt. Pa še grda je. Ma pa dobr glas, to pa priznam, pa še celo eno fajno pesem (Taki kot si ti). O Anžeju pa nimam nekega posebnega mnenja, ni mi ravno zoprn, sam fajni pa tud ne. Edino mal mi gre na živce ko je tak poženščen, pa ful se mi grdo oblači.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- boofairy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
tracie napisal/-a: Dežan je pa totalen idi*t, še Murko ga nese za moje pojme.
s tem pa se ravno ne strinjam, anže se mi zdi da je dokaj sposoben in poje res neprimerljivo boljše kot neki murko poslušaj kake posnetke. sicer pa vsak ma svojo mnenje pač.
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Zelo dobro. Meni je vsec, kar kurjo kozo sem dobila, razen tam na koncu je mal bol tak... Ampak je fantastično
Sicer pa Dežana osebno poznam iz srednje šole in človek se je tok spremenil, da ne mrem verjet. Po zunanjosti sploh. Drugače pa on full filozofira, ne vem tezko se je z njim pogovarjat. Ampak vem, pa da vsakemu rad pomaga in da je bil skos tak, nikol nobenenmu škodu, če je lahko je pomagal, čene je pač šel stran. Res krasen fant.
Maje Slatinšek pa ne poznam ampak se mi tudi ne zdi slaba punca.
Če sta pa prijatelja pa ne vem zakaj se nebi druzla, skupaj hodila okoli itd.,
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
murko je še zmer podn od podna, anžej mu je podobn sam kolker se rad dobr oblač (sam on se v kreatorske cunje, murko pa v mana shopu kupuje )
pa rada ga mam kadar poje, kadar pa govori pa ne ( tko da nlp in njega ne mislim geldat). naj raje poje...pa filozofira...
pa rada ga mam kadar poje, kadar pa govori pa ne ( tko da nlp in njega ne mislim geldat). naj raje poje...pa filozofira...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Kot umetnika in pevca-kapo dol. Ju osebno ne poznam, tako da o njunih karakterjih ne bi mogla kaj več povedat. Mi je pa nekako na prvi pogled ona dosti bolj simpatična kot on, ki mi je malo preveč ono... wannabe important- npr. v reklami za Dormeo....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov