Madonna

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 18. Avg. 2008 15:34

Mi je bla všeč pred tem, ko je postala čist preveč disko bejba! Ženska se preveč žene za slavo...in zato bi pomoje nardila vse! Tut, če ji kosti popokajo :)

Moji naj komadi:
frozen
beautiful stranger
ray of light
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 24. Avg. 2008 8:45

jah itak.. če je bla cel lajf vajena slave bo pomojem marsikaj naredila, da jo bo obdržala :) meni pa je njen discostil čist gut.. ena izmed njenih stotih preobrazb pač :) and thats why I love her
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 24. Avg. 2008 11:44

I guess so :D ! Me zanima katera bo njena naslednja :wink:
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 24. Avg. 2008 13:49

Madonna začela s svetovno turnejo.
Postavo si je pa tako izklesala,da ji 20-letnice lahko zavidajo!

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1048629/Hello-boyos-Madonna-kicks-leg-world-tour.html

Njeno kariero spremljam že od samega začetka.Nikoli se nisem štela med njene velike fane,čeprav so mi njeni določeni komadi zdijo uredu.Najboljši med vsemi mi je Hung up.
Všeč mi je,ker nikoli ni bila vpletena ali povezana s kakimi škandali okoli drog,pijače ali katerih koli drugih substanc.Se mi zdi,da je ena izmed slavnih oseb,ki ima najbolj glavo na mestu,kar se teh stvari tiče.
V 90-ih me je nekoliko motilo to,da se je preveč izpostavljala s sexom(knjiga,film,imidž,videospoti-sadomazo varijante v spotu Erotica),ampak to je pač Madonna in na srečo vseskupaj ni trajalo predolgo.Se mi pa zdi,da je v tistem času,sicer njena blesteča kariera malo zašepala.
Ženska ima poleg smisla za glasbo,tudi dober čut za samopromicijo.
Se strinjam,da je oseba,ki si zasluži naziv "kraljica popa!"
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 24. Avg. 2008 15:20

Men osebno ni ona nč posebnega. Ima nekaj dobrih pesmi, kot so Frozen, Don't Tell Me, Music, 4 Minutes, The Power Of Good-bye, American Pie, Skin, Sky Fits Heaven, La Isla Bonita in seveda Like A Prayer, to pa je tud vse. Frozen mi je še vedno ena najboljših pesmi in najboljših spotov ever. Imam njen CD Ray Of Light, takrat sm bla še v OŠ, ona je bla ravno spet na udaru in popularna z Frozen, in js sm ga preprosto morala imet :) Jo pa cenim, ker je že tolko let na sceni in je uspešna ne glede na to, kaj naredi. Večinoma brez škandalov, pa pustimo provokacije pri miru :D

Frozen:
Zadnjič spremenil joy23, dne 24. Avg. 2008 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 24. Avg. 2008 15:25

Kot pojava mi je zoprna tako in drugače. Kakšen komad mi je ok, če ga slišm po radiu in da je ne gledam, drugače si je pa ne vrtim. Antipatična mi je do konca in to že od zmeri.
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 01. Sep. 2008 14:55

Pri Madonni se mi osebno zdi najbolj zanimivo to, kako se ji je glas skozi leta spreminjal. Kontrastni primer: Kateri izmed novih komadov in Like a virgin.. Sicer pa, meni ma kr nekaj komadov dobrih.. Kot oseba pa se mi zdi v primerjavi z ostalimi škandaloznimi zvezdami še kar v redu. Lepo in vzpodbudno je tudi, da pri svojih letih tako lepo skrbi zase, za kondicijo in zdravje (meni osebno se sicer zdi preveč "nabildana", ampak okusi so različni). Vedno se mi je zdela simpatična, o njej imam načeloma kar v redu mnenje. Mislim tudi, da je "pop ikona" oz. "kraljica popa" zanjo povsem zaslužen izziv, ker je dosegla ogromno.
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 06. Sep. 2008 22:52

a gre kera z mano na koncert?
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 11. Sep. 2008 12:40

mam družbo za na koncer in mam kartoooooo!!!!

woohaaaa :cool: :zustimm:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 13. Sep. 2008 0:22

uu..hehe sem ti prav fauš :D a na dunaj greš? sva se ravno s tipom dans menla, da bi šla kr je spet enrkat relativno blizu.. pa sploh nevem kje se da kupit karte pa vse to.. kje si pa dobila karto ?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 13. Sep. 2008 16:47

*vstopnice.si al .net

*koncerti.net
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 13. Sep. 2008 18:50

drgač pa ja, na Dunaj
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 13. Sep. 2008 20:29

jez mislm d je madonna z vsakim letom boljša! jez jo zdj kšno leto mal večkrat poslušam, ti zadnji komadi so mi res hudi,
najboljši trenutno mi je give it to me
http://www.youtube.com/watch?v=sWu1GI72AQE
spoti so mi tud hudi...
go madonna :tanz:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 21. Sep. 2008 22:27

yeaaaaaaaaah.. jaz grem tudi na koncert v torek na dunaj :jump: spoh ne morm vrjet in res komaj čakam.. aaa
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 22. Sep. 2008 20:56

Madonna je carica :D Nima zastonj vzdevka the queen of pop :)

To,da je ze tolk cajta na sceni,da je bla vedno in glede glasbe,plesa in stila vzor vsem,je spostovanja vredno.Madonna je definitivno zenska,k ma "jajca".Kontroverzna, provokativna-Vatikanu je veckrat nardila sive lase ;)
Posnela je 11albumov (med '93 in '08, okol 200 milijonov prodanih) in 22 filmov-slednji so bli bolj al manj polom,razen seveda Evite,kjer je blestela in dobila zlati globus za glavno vlogo. Izdala je knjigo (SEX) in oblikovala loblacila za H&M.Je ena najvplivnejsih in najbogatejsih zensk.In verjetno najbolj prodajana zenska glasbenica.Med drugimi njenimi dobrimi dejanji je sigurno tudi to,da je odkrila Alanis Morissette.

Med najbolj znanimi komadi (meni so vsec skoraj vsi) so definitivno:

material girl
like a virgin
papa don't preach
vogue
like a prayer
justify my love
secret
take a bow
you'll see
don't cry for me argentina
ray of light
frozen
substitute for love
the power of good-bye
nothing really matters
what it feels like for a girl
american pie
hollywood
american life
die another day
nothing fails (absolutno moj najljubsi njen komad) :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=-Q5sO4GK ... re=related
beautiful stranger
music
don't tell me
hey you
hung up
sorry
jump
4 minutes
give it to me

Kar mi ni vsec je pa njeno pehanje za ohranitev mladega in svezega videza-sploh zadnje case,in obsedenost s kabalo. Drgac pa sam :respekt:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov