Lepa Brena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Eko, naši turbo angelsi pa atomici si nej pogledajo kaj so tapravi narodnjaki...veselje brez budalčin...sm najdu eno staro kaseto pa je talekomad gor....ni bolšga komada da te v dobro voljo sprav.
kosa ti je crna, okice zelene,
a ramena snašna ko sto vole zene
Prevaricu duso, prevaricu sve
samo da me ljube usne neverne
skinucu sa neba sjajne zvezdice
samo da me grlis moja srecice
NE PA NEKE BRIZGALKE IN IN GASILCI....

-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Lani se je ločila od moža, ampak kolk sem letos zasledila (Nova), sta bila skupaj v Umagu. On je predstavnik (ali nekaj takega) srbske državne teniške reprezentance in je pač šel na ta ATP v Umag, ona pa sin pa z njim... Sta se medtem že poročila, pobotala?
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
metron(temporary) napisal/-a:Eko, naši turbo angelsi pa atomici si nej pogledajo kaj so tapravi narodnjaki...veselje brez budalčin...sm najdu eno staro kaseto pa je talekomad gor....ni bolšga komada da te v dobro voljo sprav.
Jaaaa ta komad je najboljši

Jest sm šele pred kratkim zvedla, da je bla Brena (baje) v Umagu, ko je bil tisti teniški turnir in to točno takrat, ko sem bla jest dol!!! Matr, če bi to takrat vedla bi jo zih po celem Umagu iskala...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
v soboto sm jo gledla na pinku v zaključni oddaji zezde granda. ženska je dvignila narod na nogeeeeeeeeeeeeeeee
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Eh, meni pa Brena v finalu Zvezdi Granda sploh ni zgledala tako ogromno lepo. Mislim, ni ravno primerno za njena leta,ane?
Drugace pa ma hite do hita. Res. Vsaka cast za MIKI,MICO, katerega lahko pojem, pa ce sem v depresiji.
Pol mi je super MACE MOJE (text ubija hahaha
) itd..
Se najde se kar komadov. Priznam pa tudi, da mi jih pa mnogo ni vsec. Nevem, mi pac ne sede, medtem ko drugim veliko bolj. Smo razlicni..
kosaa ti je crnaaa,okice zelene..
Drugace pa ma hite do hita. Res. Vsaka cast za MIKI,MICO, katerega lahko pojem, pa ce sem v depresiji.

Se najde se kar komadov. Priznam pa tudi, da mi jih pa mnogo ni vsec. Nevem, mi pac ne sede, medtem ko drugim veliko bolj. Smo razlicni..
kosaa ti je crnaaa,okice zelene..

- Dufne
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Ok. hvala.
15 pitanja za Lepu Brenu i nagradna igra za besplatnu kartu za koncert 21. 03. u hali Tivoli.
15 vprašanj za Lepo Breno

15 pitanja za Lepu Brenu i nagradna igra za besplatnu kartu za koncert 21. 03. u hali Tivoli.

15 vprašanj za Lepo Breno

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov