Leonardo DiCaprio
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Kokr za koga? Zakaj tolažba? Kaj ma to veze z nami če bo otrok lep al ne?
Lepota je zelo subjekivna stvar in ne objektivna. Sej za mnoge par Bar - Leo ni lep, za druge spet ja... za ene sem jaz lepa za druge moji starši v mojih letih... kot sem rekla subjektivno.
Teb sta Bar pa Leo lepa previdevam. men ma on prov baby face k en fantek sploh mi ni dec, če se lahko tako izrazim in tud ona ni ne vem kaj so še mnoge lepše...
Lepota je zelo subjekivna stvar in ne objektivna. Sej za mnoge par Bar - Leo ni lep, za druge spet ja... za ene sem jaz lepa za druge moji starši v mojih letih... kot sem rekla subjektivno.
Teb sta Bar pa Leo lepa previdevam. men ma on prov baby face k en fantek sploh mi ni dec, če se lahko tako izrazim in tud ona ni ne vem kaj so še mnoge lepše...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
puma napisal/-a:
... drugač pa mi ni jasno kako lahko gizel menja za bar
Kera bedna...mogoče je pa Bar karakterno bolj kul kot Gisele...
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
bad_girl napisal/-a:puma napisal/-a:
... drugač pa mi ni jasno kako lahko gizel menja za bar
Kera bedna...mogoče je pa Bar karakterno bolj kul kot Gisele...
ja valda
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov