Leonardo DiCaprio
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pomoje ga ni. Dokler ne vidim fotke, ne verjamem Če je Bar tukaj, še ne pomeni, da je Leo. Pomoje samo fora Pop Tv-ja-
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez tud ne verjamem da je leo tle. ne vem no...
če bi blo res, bi se pomoje na veliko pisalo in fotkalo...
če bi blo res, bi se pomoje na veliko pisalo in fotkalo...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Dober se skriva, če je res pri nas.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
puma napisal/-a:... drugač pa mi ni jasno kako lahko gizel menja za bar
meni pa sploh ni jasno, zakaj gisele velja za eno izmed najlepših zemljank res mi ni niti malo všeč. očitno sem edina
meni je bil leonardo dober v titaniku, po tistem je šlo pa sam še dol. zdej mi zgleda ful napihnjen v obraz.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, kok sm bla zalublena ... Kt Romeo me je čist zapaliu s tistim pogledom izza akvarija , za njim sm jokala, ko je zmrznu sred morja, za tem pa se je moja ljubezen počas ohladila ...
Če bi ga dons načekirala u Mignonu, bi večjo pozornost posvečala sladoledu kt pa njemu. Pa dvomm, da je biu dejansko kje tm okol.
Če bi ga dons načekirala u Mignonu, bi večjo pozornost posvečala sladoledu kt pa njemu. Pa dvomm, da je biu dejansko kje tm okol.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz pa res nikoli nisem razumela, kaj punce vidijo na njem.
Ena izmed redkih očitno.
Ena izmed redkih očitno.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Men je pa leonardo čist cukr
Ne glede na to kaj igra; vse vloge mu nekak pašejo.. Men ma res najlepše učke; tak mačji pogled .. Se mi je pa mal zameru, ko sem enkrat prebrala, da se kao vsakič ko ne snema zanemari zredi ko pujsek.. Ampak ok, pr men ma še vedno šanse
Bar mi je pa tut zelo luškana; postavo ma čist hudo. jaz bi takoj mela tako punco
Ne glede na to kaj igra; vse vloge mu nekak pašejo.. Men ma res najlepše učke; tak mačji pogled .. Se mi je pa mal zameru, ko sem enkrat prebrala, da se kao vsakič ko ne snema zanemari zredi ko pujsek.. Ampak ok, pr men ma še vedno šanse
Bar mi je pa tut zelo luškana; postavo ma čist hudo. jaz bi takoj mela tako punco
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tajne info.: Leonardo 100% ni bil v Slo kdo bi si mislu?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov