Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
softTouch napisal/-a:zanimiva kritika
To je pa eden najbolj bednih clankov, kar sm jih kdaj prebrala. Cist tko za sproti na koncu omeni, da je dejansko solana glasbenica (ki btw. vso svojo glasbo pise in tudi igra sama). Glas ima mocan in lep, da ima posluh je pa DOH ocitno. Oz. bi vsaj moralo bit, tud ce je ne vem kaksna fousarija vmes. Nekatere pac daje tisto standardno zavracanje vsega novega, nenavadnega.
Recimo tuki: http://www.youtube.com/watch?v=IF80ZC0A ... re=related jasn dokaz, kako poje v zivo. In ok, lahko se vtikajo v besedilo brez pomena ali razna "dirty" namigovanja, sam da pa ne zna pet? Dej lepo te prosm Pa da se skriva za elektronsko predelanimi vokali? Oseba, k bi kej takega napisala, ni vidla enga live performanca.
Stara modrost pa pravi: Ce ti ni vsec, pa ne glej in ne poslusaj!
What's the story, morning glory?
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Sanja grohar diši po Lady GaGa in Beyonce
jao... sej ne vem al nej se jokam al smejem al kaj. polom uglavnem
Our passion is our strength <3
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Dita- napisal/-a:Sanja grohar diši po Lady GaGa in Beyonce
A dj, dj, Sanja pa že ne posnema Lady GaGa,sej Rihanne tud ni...pa Osenarce tud ne
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
KLEMY napisal/-a:Dita- napisal/-a:Sanja grohar diši po Lady GaGa in Beyonce
A dj, dj, Sanja pa že ne posnema Lady GaGa,sej Rihanne tud ni...pa Osenarce tud ne
MOJE MNENJE (poudarjam,da ne bo spet kai narobe) je pa da je res fuuul podobn komadu od Lady GaGa (slaba kopija )
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*spelchek* napisal/-a:KLEMY napisal/-a:Dita- napisal/-a:Sanja grohar diši po Lady GaGa in Beyonce
MOJE MNENJE (poudarjam,da ne bo spet kai narobe) je pa da je res fuuul podobn komadu od Lady GaGa (slaba kopija )
Če ni njo za počit! Hvala bogu, da lahko kopira, ker domišljije za nek svojga itak nima.
Da ne bom OT: Lady Gaga mi je huda! Komadi so pouni energije in prau nabijejo me, ko jih poslušam. Najljubši mi je Poker face.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
če refren od poker face je tak megastičn, da se ga NE MOREM preposlušat...
-
Miss M. - Komunikatorka
punkie_ napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=nwdXnlvUe3I i like
No evo, en primer kdo pri zdravi pameti bi, po tem, ko bi pogledou tale video od zacetka do konca, napisu, da je netalentirana, neinovativna (pesem je od A do Z skupaj z besedilom in notami njena), "brez glasu"?
Verjamem pa, da se je marsikdo navelica, ker jo (sploh dolocene, sam ne bi zdej izpostavljala, da ne zaidem u probleme ) radijske postaje tok preigravajo, da se moja macka zna odpet vsaj tist zacetni "Ma ma ma maaa"
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
flesherka_ napisal/-a:če refren od poker face je tak megastičn, da se ga NE MOREM preposlušat...
Can't read my
Can't read my
No he can't read my poker face
in pol se 500krat
P-p-p-poker face, p-p-poker face....
kaj je tu megastičnega?
-
Miss M. - Komunikatorka
floribunda napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:če refren od poker face je tak megastičn, da se ga NE MOREM preposlušat...
kaj je tu megastičnega?
Logicno sklepam, da mogoce sama vibracija, melodija, vokal, instrumentalno? Ni vse v besedilu...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Miss M. napisal/-a:floribunda napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:če refren od poker face je tak megastičn, da se ga NE MOREM preposlušat...
kaj je tu megastičnega?
Logicno sklepam, da mogoce sama vibracija, melodija, vokal, instrumentalno? Ni vse v besedilu...
word, točno my point...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
KLEMY napisal/-a:Dita- napisal/-a:Sanja grohar diši po Lady GaGa in Beyonce
kuko to misls pa Osenarce tut ne...sej sta iste kure obedve, u cem nej bi pa osenarcu posnemala - a je zacela crack jemat al kva?!?!?! sej o njenem komadu pa ne bi besed zgublala, ampak sej ce tko pogledamo itak 95% slo glasbenikov pac nekoga posnema, sam ona to pac mal bl odkrito nardi ane...punca se se uci
Zivljenje je piskotek!
-
Miss M. - Komunikatorka
Am, prosim, tole ni tema o Sanji Grohar.
Je pa tist link, ki ga je dala Dita-; ta komad je pa tok mocno wannabe Poker Face, da mi kr mal slabi. Se tista blesceca maska, pa kravata na konc k je na pogled identicna tisti od Space Cowboy-a (Gagin DJ)
Je pa tist link, ki ga je dala Dita-; ta komad je pa tok mocno wannabe Poker Face, da mi kr mal slabi. Se tista blesceca maska, pa kravata na konc k je na pogled identicna tisti od Space Cowboy-a (Gagin DJ)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov