Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
neishaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2009
baje da ma ja sam ni vazn sede ji in zgleda ful dobr pase ji tega sem ji ful fous k jst ce bi probala kej tazga bi se pomoje sama sebe v ogledalu najprej ustrasla pol bi pa itak ogledalo poclo
life isn´t about finding yourself,life is about creating yourself.
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
^^Meni je tudi zakon performance. Ima ful hude Cherrytree sessions; posnetke svojih pesmi, ki so take, kot je zacetek tega posnetka, s klavirjem in to. Se jih najde tud na njenemu myspace in ja, zenska dejansko zna peti.
Heh, ko sem nekaj mesecev nazaj odprla tole temo, ni bilo nekega pretiranega zanimanja al pa odziva.. Tud na tv Lady GaGa ni bilo zaslediti kej prevec... Zdej pa kadarkol prizgem kaksen mtv, je skoooooz povsooood in ze prav posiljujejo s tem... Tako, da raje ne poslusam/gledam vec. Rajs si jo gor dam takrat, ko jaz sama hocem. Ta Mtv kot prvo rabi en cajt, da zagrabi kaksne komade (ki so zunaj ze xy casa), poj jih pa goni in melje da bi clovek se pomislil, da nekako poskrbi za pravi upad popularnosti kksnega izvajalca.
Heh, ko sem nekaj mesecev nazaj odprla tole temo, ni bilo nekega pretiranega zanimanja al pa odziva.. Tud na tv Lady GaGa ni bilo zaslediti kej prevec... Zdej pa kadarkol prizgem kaksen mtv, je skoooooz povsooood in ze prav posiljujejo s tem... Tako, da raje ne poslusam/gledam vec. Rajs si jo gor dam takrat, ko jaz sama hocem. Ta Mtv kot prvo rabi en cajt, da zagrabi kaksne komade (ki so zunaj ze xy casa), poj jih pa goni in melje da bi clovek se pomislil, da nekako poskrbi za pravi upad popularnosti kksnega izvajalca.
What's the story, morning glory?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
dons sm na radiu slišala, da se je enmu oboževalcu podpisala na penis...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
densy napisal/-a:no sem si zlovdala njen cd in moram priznati, da mi je cel všeč. Moram čimprej zapečt pa dat v avto
bi te lahko prosla,če bi mi poslala komade?
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
grozna je v faco ta pesem pa je legendarna http://www.youtube.com/watch?v=-EBNChW7 ... re=related umiram
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]