Lady Gaga

Slavni na sto in en način.
Odgovori
blue coctail
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a blue coctail »

mene čevlji tut na kleščarje spomnijo ... ampak pri gaga je tako: kar obleče, zna nosit. malo je takih. sploh pri ekstravagantnih stilih, ki so hitro lahko kiks. pri njej meni vse pali :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Čevlji se imenujeno Armadillo :) Čevlji katerim so se uprle celo manekenke :)

Men so hudi. Bi jih z veseljem probala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

meni je huda, ampak meaty outfit iz VMA's mi je pa u ibr bljak..upam, da je blo to kaj preparirano :?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
LovelyLana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyLana »

Njene pesmi so zelo povezane s satanizmom. Preden sem to prebrala, sem jo veliko poslušala...

http://vigilantcitizen.com/?p=2737
Your love is my drug.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^to je pa res nekaj novega v tej temi :lach:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

LovelyLana napisal/-a:Njene pesmi so zelo povezane s satanizmom. Preden sem to prebrala, sem jo veliko poslušala...

http://vigilantcitizen.com/?p=2737

O shit :eek: Od zdej naprej jo ne poslušam več :eek: Omg....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

^^ :eek: kaj bomo pa zdej? Karte za koncert mava... treba jih je hitr sežgat pa upat da nisva že zaražene.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

:lol: :rofl:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Aaaaa???

Še posebno zadnja 2 stavka. Mislim da smo praktično vsi razvajeni v Sloveniji. Lahko si privoščimo dopuste, medtem ko otroci v Afriki stradajo, lahko smo za računalniki, namesto da bi ta denar dali tem otrokom. Me zanima kaj ti narediš za te afriške otroke, da maš take komentarje? Mislm, WTF....

Pa koliko mesa se vsak dan stran zmeče po trgovinah, ker ga nihče ne pokupi- precej več kot pa ena krava :wink:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

po pliškotih, "milnih mehurčkih", plastiki in ostalih nemogočih materialih je pač še meso nase navlekla. sej ni prvič šokirala, a ne :roll:
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

@Konkubina*

ne vem, kak ne skapiraš, da ni bistvo tega mesa v tem, da bi ona pač oblekla meso, gre se za sporočilo, ki ga s tem daje. to je čist v stilu fotografij, ki so jih posnele znane manekenke ki imajo okoli vratu golo lisico ali pa plašč iz kože živali. gre za statement, ki je proti mučenju živali. in ta njen zrezek na zizikah ni nič slabše kot krznen plašč, gledano v celoti je za njeno meso umrla ena krava, za en plašč pa umre 5 psov, 10 lisic, 150 činčil, ali hrčkov al iz česa pač ima nekdo plašč. razmisli malo o tem, ko si boš kupla usnjene čevlje, pas ali pa denarnico. NIČ BOLJŠA NISI!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

dej preberi si kakšno stran nazaj v tej temi, je *mala* nalepila razlago te njene mesne obleke, da ti ne bo treba več pametovat. ona bi pomoje že zdavnaj kam gola prišla, če bi ji dovolili :lol:
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnjaL »

claire napisal/-a:(če pa ona nima posluha in če ona ne zna pet, pa jaz ne vem kaj je zate posluh. če ti je antipatična - jebiga. ampak reči, da ne zna pet je pa...hmmm...kaj naj rečem... izjava nevednega.)

:top:
sej si se hecala, ane? :rofl:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ampak kolikokrat moraš to povedat? We get it :roll: Obstaja še dosti tem, kjer lahko izraziš kako določenega zvezdnika ne maraš, pejt tja :P

Sporočilo Lady Gaga senatu:

:gut: :gut:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

sm vidla včer :respekt:
čeprov nevem kaj tem amerom ni jasn, sej je sodišče že razglasilo da je DADT unconstitutional... (ok, to je pol že tema za politiko, pustmo to)

Jst mam sam za rečt Go Gaga, Go! Za razliko od ostalih "zvezdnic", ki "šokirajo" javnost s pijančevanjem in drogiranjem po nočnih klubih, Gaga "šokira" s svojimi "statementi", pa nej bojo to cunje, videospoti... Ma neki za rečt in ni neumna. Prav nasprotno. In eno njenih glavnih sporočil svojim "fenom" je glih to, da si lahko ti ti, orginalen, unikaten, da razmišljaš s svojo glavo in da se ne sramuješ tega kar si in bodi ponosen na to kar si. Mej rad sebe in mej rad ostale, čeprav so "drugačni".

Ampak ja, ona je satanistka, ker je to enostavno nesprejemljivo... :roll:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Odgovori