Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je Gaga kul in nimam nič proti njej, zna pritegnit pozornost in šokirat, zna delat musko, zna pet. Ravnokar pa sem pogledala MTV VMA in ne vem v čem je fora, da se oblečeš in obuješ tko, da se komaj premikaš. Za vse različne obleke, ki jih je nosila tisti večer, so ji morali pomagati na oder, pa še takrat je komaj prišla gor Pa še njene solze so se mi zdele čist zaigrane.
Use your head and follow your heart.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men se to ne zdi nič groznega, da je mela tako obleko. rada šokira in namen je dosežen. Sicer pa..pač, nam gre meso v želodec..k njej gre na obleko. V obeh primerih je žival ubita zaradi nas, mesojedci bi moral bit tle lepo tiho. Se majo za pritoževat samo vegani in vegeterjanci.
It was forever..but it didnt last long..
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Njena izjava se mi v povezavi z njeno garderobo,ne zdi prav hudo smiselna.
Gaga mi je sicer všeč,a tako ekstremna gesta za pritegnitev pozornosti,se mi zdi vendarle nekoliko pretirana.
Še posebej,ko gre za tako neokusno pozornost.
Sicer pa mislim,da tole ni pravo meso.Ne predstavljam si,da bi si nekdo na glavo poveznil surov šnicelj in si telo ovil v surovo meso....?
Gaga mi je sicer všeč,a tako ekstremna gesta za pritegnitev pozornosti,se mi zdi vendarle nekoliko pretirana.
Še posebej,ko gre za tako neokusno pozornost.
Sicer pa mislim,da tole ni pravo meso.Ne predstavljam si,da bi si nekdo na glavo poveznil surov šnicelj in si telo ovil v surovo meso....?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, meso je pravo. Članek z MTV strani: KLIK
The designer behind the dress is Franc Fernandez. And when we chatted with him this morning, he told us: "The dress is indeed real meat from my family butcher. Glad it went so well. "
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
v-e-s-n-a napisal/-a:Pred kratkim sem gledala en njej koncert v živo....bejba sploh ne zna pet!!!!!!!!!!
le čevlje sodi naj kopitar.
(če pa ona nima posluha in če ona ne zna pet, pa jaz ne vem kaj je zate posluh. če ti je antipatična - jebiga. ampak reči, da ne zna pet je pa...hmmm...kaj naj rečem... izjava nevednega.)
glede mesa- se strinjam z evelin. kaj je tako zelo šokantnega? ne razumem.
*mala*-da. ta krog je bil kul. Claire, Anya, Fatima, Katarzyna!!! in pol zmaga Whitney.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
No, da malce odvrnemo temo z te obleke Pobrala je 8 nagrad na MTV VMA.
Še en outfit z VMA celoten McQueen:
ter Armani:
Včeraj na JFK letališču:
Še malce za obirat
Še en outfit z VMA celoten McQueen:
ter Armani:
Včeraj na JFK letališču:
Še malce za obirat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Meni je celoten McQueen outfit eden njenih najboljših. Super! Res lep poklon Alexandru
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
tudi meni je McQueenov outfit fantastičen, edino čevljev ne morem prebolet... ne vem zakaj, ampak delujejo mi tako morbidno, sploh jih ne morem gledat tolk so mi neugodni
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov