Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men so komadi zelo všeč, ona pa vedno manj. ja, vidl smo tvojo rit. že trikrat. in zdej ni več zanimiva, ok? in če v vsakem spotu zaližeš žensko, zadeva ni več tolk šokantna in provokativna kot je bla prvič...
oblači se mi ful dobro (takrat ko je oblečena), čeprav so včasih določene zadeve čist mimo...prižgani čiki na sončnih očalih - wtf?
me zanima kdaj se bo izpela ker se mi zdi da enostavno ne more več šokirat.
oblači se mi ful dobro (takrat ko je oblečena), čeprav so včasih določene zadeve čist mimo...prižgani čiki na sončnih očalih - wtf?
me zanima kdaj se bo izpela ker se mi zdi da enostavno ne more več šokirat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Domžale
Men so komadi kul, ona mi je pa čist zgrešena. Kot pojava me ne prepriča
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
Komadi so čist hudi, spoti so tud zanimivi, imajo neko zgodbo, čepraw vedno ne vem če sem si praw zamislla kai je hotela povadati. Sam njena oblačila...joooj xD
Vsekakor je zanimiva oseba.
Vsekakor je zanimiva oseba.
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
Ja se pa spomnem kak mi je bla kr neki lani ob tem času. Tista poker face mi je šou taak na živce xD
Polej pa...Španija <3 ....malo klasičnega pogojevanja (skoos so vrteli tale Poker face v Tropicsu i Just dance) ...pol se ti pa mora utrgat Zdj skos ko jo čujem me asociira na Španijo tak, da mi jo je prva liga poslušat
Polej pa...Španija <3 ....malo klasičnega pogojevanja (skoos so vrteli tale Poker face v Tropicsu i Just dance) ...pol se ti pa mora utrgat Zdj skos ko jo čujem me asociira na Španijo tak, da mi jo je prva liga poslušat
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Lady Gaga se mi ne zdi napačna. Všeč mi je, da sledi sebi in ne drugim, da močno voljo. Njena glasba je zanimiva, a me ne pritegne zmeraj. Še najbolj mi je blizu Bad romance.
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
^^ Ja, meni je tudi pri njej najbolj všeč to, da si upa drugačna, da ne sledi drugim. Pesmi ima dobre, meni je najljubša njena Just dance. Poker face je pa itak super!
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Hm, se s3njam s tino, čeprav mi grejo njeni komadi počasi že na živce, ker jih na teh radijskih postajah skoz vrtijo in je bvz.
Hja, upa si .. in to je glavno.
In .. i like članek o njej v Cosmotu. <3
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Manca Smolej napisal/-a:Hm, se s3njam s tino, čeprav mi grejo njeni komadi počasi že na živce, ker jih na teh radijskih postajah skoz vrtijo in je bvz.
+ njena slika v Cosmotu je kul .
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, pa je potrjen koncert 5. novembra v Zagrebu. A greste? Predprodaja vstopnic se začne jutri.
Mene malce mika, ampak bi raje imela le karto- a se kateri sanja, kje bi lahko kupila le karto? Ker bodo pri naših ponudnikih verjetno prodajali le aranžmaje, katerih cena bo nabita.
Mene malce mika, ampak bi raje imela le karto- a se kateri sanja, kje bi lahko kupila le karto? Ker bodo pri naših ponudnikih verjetno prodajali le aranžmaje, katerih cena bo nabita.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
uuu... jst bi šla tut
Gremo?
Kar se tiče kart, a ni nobene hrvaške spletne strani k bi se dale karte kupt, ala naš eventim oz. kar na strani tistega stadiona/dvorane kjerkol bo že mela koncert?
Gremo?
Kar se tiče kart, a ni nobene hrvaške spletne strani k bi se dale karte kupt, ala naš eventim oz. kar na strani tistega stadiona/dvorane kjerkol bo že mela koncert?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, sej obstajajo hrvaške strani (celo eventim.hr), ampak potem dostavljajo karte le na Hrvaško, itd... en kup komplikacij.
Ker sem za U2 iskala lani samo karte, pa sem kmalu obupala in kar aranžma kupila za še enkrat več, ker nisem hotla brez ostat
Zato pa rabim kakšna priporočila za kakšno tujo stran, da bo šlo brez problemov Me pa res zanima kakšne bodo cene, ker kakor sem gledala za par drugih evropskih koncertov, bo itak preveč zame
EDIT: Pa še samo 10 351 kart bo v prodaji
Cene so pa sledeče:
PARTER : 500 KN (=69 €)
SJEDENJE 1.kategorije 550 kn
SJEDENJE 2.katergorije 420 KN
SJEDENJE 3.kategorije 370 KN
VIP LOŽA 800 kn
Kul cene. A kdo zrihta?
Ker sem za U2 iskala lani samo karte, pa sem kmalu obupala in kar aranžma kupila za še enkrat več, ker nisem hotla brez ostat
Zato pa rabim kakšna priporočila za kakšno tujo stran, da bo šlo brez problemov Me pa res zanima kakšne bodo cene, ker kakor sem gledala za par drugih evropskih koncertov, bo itak preveč zame
EDIT: Pa še samo 10 351 kart bo v prodaji
Cene so pa sledeče:
PARTER : 500 KN (=69 €)
SJEDENJE 1.kategorije 550 kn
SJEDENJE 2.katergorije 420 KN
SJEDENJE 3.kategorije 370 KN
VIP LOŽA 800 kn
Kul cene. A kdo zrihta?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Za U2 je lani prijatelj s katerim sem šla kupil preko interneta pa so mu normalno poslali v slo. Ga bom poklicala pa vprašala kje je kupil.
Drgač cene
Edit: Zdej sem šla gledat na eventim.hr pa piše Preporučena pošta – inozemstvo: 35,00 kn
Drgač cene
Edit: Zdej sem šla gledat na eventim.hr pa piše Preporučena pošta – inozemstvo: 35,00 kn
"Replace the fear of unknown with curiosity"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov