Lady Gaga

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 04. Mar. 2010 14:25

Jaz se definitivno zgražam :? Pet ne zna, neka lepotička tudi no, o outfitu pa nimam besed. Starši očitno podpirajo otroško prostitucijo. Eno je, če se zvija doma pred ogledalom, drugo pa javni nastop na tv-ju.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Mar. 2010 14:46

Liefde napisal/-a::D dobra je...

resno?

meni se vse skupaj namreč zdi groteskno in prava paša za oči kakih starih pohotnih pedofilov.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 04. Mar. 2010 15:21

:D nisam mislila resno, zraven sm z belo barvo napisala hecam se..dobra je da jo ni bilo sram it tko oblečena, pa pet tud ne zna) kot za maškare se je oblekla, za starše pa no coment. Če so sploh normalni, da tko pustijo otroka....
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Mar. 2010 20:49

Joj tole mi je kar malo bolno s tole punčko... :?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 04. Mar. 2010 21:15

Je žalostno, ko si takšne punčke za svojo vzornico dobijo osebo kot je lady gaga :? Sej pa njej so to zdi popolnoma normalno, ker očitno spremlja lady gago ko se pomanjklivo oblečena šopiri pa nastavlja po odru. Če je koga tukaj lahko sram so to starši.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 04. Mar. 2010 21:18

Sessa napisal/-a:Jaz se definitivno zgražam :? Pet ne zna, neka lepotička tudi no, o outfitu pa nimam besed. Starši očitno podpirajo otroško prostitucijo. Eno je, če se zvija doma pred ogledalom, drugo pa javni nastop na tv-ju.

In ja prvo zaradi česar se moramo zgražati je to da punčka ni tako lepa in da nima ekstra posluha...dej no :roll:
Kaj ima otroška prostitucija tukaj zraven?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 05. Mar. 2010 8:17

PeggySue* napisal/-a:Ne morem se nagledat in naposlušat tega komada...Čist hud je!

Sploh mi ni bil všeč na začetku. Zdej pa večkrat ko ga poslušam, boljši je. Dejansko ni slab :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 05. Mar. 2010 8:20

Za uno punčko na prejšnji strani pa :eek: :eek: :eek: njeni starši res nimajo treh čistih za moje pojme.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Mar. 2010 16:08

ne vem zakaj vsi napadate tisto punčko in njene starše. poglejte si malo gimnastičarke in njihove drese. tiste punčke imajo še manj oblačilc na sebi. pa so tudi po televiziji. pa vsa tista lepotna tekmovanja 6 letnih deklic. to kar ta punčka poje, ni čisto nič drugače od zgoraj naštetega.

http://www.youtube.com/watch?v=mypHWSEjNpU

http://www.youtube.com/watch?v=G2Gq6xV0jeg

polejte te posnetke in potem komentirajte posnetek punčke Lady Gaga. zdi se mi, da ne marate Lady Gaga in zato ne odobravate teh posnetkov. če bi tak oblečena punčka pela pesem od Celine Dion, sem prepričana, da ne bi delali take rabuke.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 05. Mar. 2010 16:53

^^Sem velka fenica lady gaga, ampak tole s to punčko in njenim nastopom se mi pa zdi bolno. Nimam nič proti, če se je odločila, da tekmuje na takem tekmovanju, ampak naj se 'obnaša' primerno svojim letom. In tale outfit in ogromno make upa ni za moje pojme niti pod razno primerno za tako malo punčko. Pa tudi angleščina ji povzroča velike probleme.
Kukr vem imajo vse gimnastičarke take oblekce, pa tele na posnetku, ki si ga prilimala sploh nimajo makeupa oz. so namazane zelo malo. Lepotna tekmovanja za 6-letne deklice se mi pa tudi zdijo bolna.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 05. Mar. 2010 16:54

Lady Gaga Paparazzi in Poker Face-za mene The best Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 07. Mar. 2010 9:51

flesherka_ napisal/-a:n

polejte te posnetke in potem komentirajte posnetek punčke Lady Gaga. zdi se mi, da ne marate Lady Gaga in zato ne odobravate teh posnetkov. če bi tak oblečena punčka pela pesem od Celine Dion, sem prepričana, da ne bi delali take rabuke.

se mi zdi da tele mamice, ki so vse zlo obilne na svojih hcerkicah izrazajo svoje sanje in zelje ki jih pac niso nikol mogle doseci....sick :roll:
Zivljenje je piskotek!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Mar. 2010 13:47

flesherka_ napisal/-a:ne vem zakaj vsi napadate tisto punčko in njene starše. poglejte si malo gimnastičarke in njihove drese. tiste punčke imajo še manj oblačilc na sebi. pa so tudi po televiziji. pa vsa tista lepotna tekmovanja 6 letnih deklic. to kar ta punčka poje, ni čisto nič drugače od zgoraj naštetega.

če je svet poln takih gluposti in butastih staršev, še ne opravičuje dejstva da je mini lady gaga groteskn polom.

take starše na gavge.
in gimnastika se malček razlikuje od miss nastopov in podobnih bedarij. vsaj namen je drugačen, ne glede da skačejo v dresih naokoli. se ti ne zdi?

je pa res, da mi ladyy gaga ni všeč. kr kocine mi gredo pokonci ko slišim une njene po-po-po-po kerfejs. ba-ba-ba-bad romance.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 07. Mar. 2010 21:01

Meni je lady gaga všeč, punčka pa je nagravžna. In ja, če bi Celine Dion pela bi bilo bistveno bolje. Pa kaj ti ne razumeš angleško, sploh veš kaj tamala poje?
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 21. Mar. 2010 15:42

Novi videospot - Telephone (feat. Beyonce)

Kaj porečete? :D
Use your head and follow your heart.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov