Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
meni je kul. itak pa v poplavi pevcev v ameriki nekak more bit opažena in to ji je uspelo z oblekami, frizurami,... ampak na koncu pride ven ful dobro, nenakičeno, itd.
se za vsak nastop 100% potrudi in dokler nebo neka zadrogiranka al pa pijanka, dvomim, da ma kdo kaj za rečt prooti njenemu obnašanju.
pesmi pa so mi itak vse ful dobre, je dobra konkurenca tistim, ki so že dolgo na sceni,...
se za vsak nastop 100% potrudi in dokler nebo neka zadrogiranka al pa pijanka, dvomim, da ma kdo kaj za rečt prooti njenemu obnašanju.
pesmi pa so mi itak vse ful dobre, je dobra konkurenca tistim, ki so že dolgo na sceni,...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
barbkaa napisal/-a: ampak na koncu pride ven ful dobro, nenakičeno, itd.
Uf, če pa ona ni nakičena, potem pa nobeden ni. Polmetrska mašna iz las, ki jo ponosno nosi na sredini glave in najrazličnejši čevlji z 20 cm peto, da že hodi po prstih, da ne govorim o jelkasto novoletnih bleščičastih barvah, so ne samo kičasti, ampak ogabno kičasti.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kva? sej je bla po cajtnigih cela obsežna farsa okoli njene dvospolnosti.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
http://www.youtube.com/watch?v=H2PlEJSD ... re=related ta komad je ful lušten. Ni njen tipičen.. prov tak preveč pop-ovski je. Ampk good 90s pop ful catchy
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vidim, da lady gaga sproža cel val grotesknosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov