Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Sploh ne vem, o čem se je šla debata, samo povedala bi rada, da me je Gaga totalno zasvojila.
Trenutno vrtim samo še Bad romance. To mi je tko dobra pesem, še besedilo mi je čist utrgano. Res ima smiseln za pisanje pesmi. Pa še strašno gredo v uho pesmi!
Trenutno vrtim samo še Bad romance. To mi je tko dobra pesem, še besedilo mi je čist utrgano. Res ima smiseln za pisanje pesmi. Pa še strašno gredo v uho pesmi!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js tut tko mislm. bad romance je res top, ceprou sm misnla da sm ze s poker face presegla mejo zdravga okusa poslusanja enega in istega komada cele dneve
tut men je njena muska všečna, neki novga končno (tistga jamranja in balad nekih rokersko obarvanih res nism mogla več poslušat )...
tut men je njena muska všečna, neki novga končno (tistga jamranja in balad nekih rokersko obarvanih res nism mogla več poslušat )...
Zivljenje je piskotek!
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Alejandro
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Lady Gaga na Grammyih (+ Elton John)
Haha, ko Elton John reče: How wonderful life is with Gaga in the world
Kul nastop.
Komad Teeth mi pa niti najmanj ni všeč. Ojoj...
Haha, ko Elton John reče: How wonderful life is with Gaga in the world
Kul nastop.
Komad Teeth mi pa niti najmanj ni všeč. Ojoj...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
buubbika napisal/-a:- sam ples in obleka plesalcev (spet kvazi grozno)
Meni je pa to prov fajn. Je pa res, da nikoli nisem blazno pozorna na obleke plesalcev, ko so mi njene tak odtrgane (v dobrem smislu).
Pred in po Grammyih:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ima grozen stil oblačenja in čudno obnašanje na odru.... jooooj kako jo SOVRAŽIM ane? mislim ...
Vsak lahko ima svoje mnenje. Tebi je vse to super duper, nekaterim pač ni
Vsak lahko ima svoje mnenje. Tebi je vse to super duper, nekaterim pač ni
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov