Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
buubbika:
To seveda ne; ampak to glede Sex & ... je letelo na to, češ kak je slab zgled s svojimi videospoti, da prikazuje kako morajo živet. Meni se pa ne zdi to nič novega za vidt.
Pa definitivno ji ne kreirajo vsa oblačila na njene želje. Ogromno jih je s pist. (zdele se spomnim le spota Bad Romance, kjer vse z pist, tudi penis shaped dress je s piste).
Bom tudi sedaj jaz zaključila s tem
Glede Sex & Drugs & Rock & Roll; a ti misliš, da iluminati obstajajo od 2000 naprej?
To seveda ne; ampak to glede Sex & ... je letelo na to, češ kak je slab zgled s svojimi videospoti, da prikazuje kako morajo živet. Meni se pa ne zdi to nič novega za vidt.
Pa definitivno ji ne kreirajo vsa oblačila na njene želje. Ogromno jih je s pist. (zdele se spomnim le spota Bad Romance, kjer vse z pist, tudi penis shaped dress je s piste).
Bom tudi sedaj jaz zaključila s tem
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
buubbika napisal/-a:S tem uhanom daje množici, ki nima pojma o pojmu kaj je, vedet, da je ona kristjan. Jaz ne poznam ateista, ki bi nosil neke verske znake .
kaj pa trend? provokacija? že kdaj slišala za Madonno? malo poguglaj njene stilske in glasbene stvaritve iz 80ih. ogromno verskih znakov, pa pomoje bolj malo vere.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
res je.madonna svoj like a virgin posname v cerkvi. z zborčkom in gorečimi križi. torej je po tej logiki goreča vernica?
in bush s svojo narobe obrnjeno knjigo ne dokazuje nič drugega kot to, da je totalen cepec.
in bush s svojo narobe obrnjeno knjigo ne dokazuje nič drugega kot to, da je totalen cepec.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rachka_ - Cosmofrik
rachka_ napisal/-a:buubbika napisal/-a:S tem uhanom daje množici, ki nima pojma o pojmu kaj je, vedet, da je ona kristjan. Jaz ne poznam ateista, ki bi nosil neke verske znake .
kaj pa trend? provokacija? že kdaj slišala za Madonno? malo poguglaj njene stilske in glasbene stvaritve iz 80ih. ogromno verskih znakov, pa pomoje bolj malo vere.
hočem argumente proti temu v čem je razlika med verovanjem LG in Madonno, čeprav obe uporabljata verske znake? (slednja celo še bolj izrazito)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
frigga napisal/-a:A ni Madonna ful goreča privrženka kabale?
res je.
se opravičujem nenatančnemu izražanju.. mislila sem na njo, ko je dejansko najbolj uporabljala verske simbole, verna pa ni bila pet posto
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ma ja ženska res dobr poje, ima vredo glas.. Ampak njeni načini kako pritegniti pozornost, kako priti v revije ipd mi niso všeč. Sem mnenja da zaradi njenega pačenja v javnosti ne pridejo do izraza njene vokalne sposobnosti.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Drugač lahko najdeš v vsaki pesmi in v vsakem videospotu neke čudne simbole, če jih le hočeš. Sem enkrat gledala neko razago pesmi od Evanescence (žal se ne spomnim katere) in sem se samo smejala. Vsak ma svojo interpretacijo glede na izkušnje, in eni iz tega pač naredijo cel cirkus. Meni je všeč glasba od Lady Gaga, ker ima punca posluh in lep glas, besedila pesmi so mi všeč, melodija pa tudi. Sama me ne gane preveč, kaj se skriva za njenimi besedili si pa razložim sama.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov