Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A je bil komad Paparazzi kdaj v Gossip Girl? Ne vem zakaj mi je takoj to padlo na pamet.
Drgač pa še vedla nisem, da je komad Just Dance njen- nkol podrobno pogledala izvajalca.
Men je huda
Jo šele zdej odkrivam.
Drgač pa še vedla nisem, da je komad Just Dance njen- nkol podrobno pogledala izvajalca.
Men je huda
Jo šele zdej odkrivam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*mala* napisal/-a:A je bil komad Paparazzi kdaj v Gossip Girl? Ne vem zakaj mi je takoj to padlo na pamet.
Da sama sebi odgovorim : ja, bil je v prvem delu 2. sezone, med poljubom Nate-a in Serene.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Danc pa že cel dan poslušam njen komad Money Honey .
Drgač pa ja.. Love Game mi je tud zlo všečn, Poker Face mi je skor ista k Just Dance sam mi je tud fajn, Paparazzi mi je neki srednjega (mogoč mi bo ratala po več poslušanjih všeč), Starstruck mi je pa tud noro dober ^^.
Pa Paper Gangsta mi je tud ok , Eh Eh (Nothing Else I Can Say) pa mi ni niti mal všeč. Ostalih komadov pa še nism slišala. Bom pol
Drgač pa ja.. Love Game mi je tud zlo všečn, Poker Face mi je skor ista k Just Dance sam mi je tud fajn, Paparazzi mi je neki srednjega (mogoč mi bo ratala po več poslušanjih všeč), Starstruck mi je pa tud noro dober ^^.
Pa Paper Gangsta mi je tud ok , Eh Eh (Nothing Else I Can Say) pa mi ni niti mal všeč. Ostalih komadov pa še nism slišala. Bom pol
-
girl55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
waaaa
Komadi so fuuuul dobri!!!! Men so usi njeni ušeč!!!!!
Komadi so fuuuul dobri!!!! Men so usi njeni ušeč!!!!!
Bitch don't try to impress me by telling me what color his boxers are. I know. I bought them & don't try to impress me by telling me how good is he in bed. Sweety I know. I tought him.
-
lakisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2009
- Kraj: Ljubljana
i just love her!!!
ful mi je luškana, nore komade ma,čist sm bla obsedena z just dance zdej sm pa z poker face,mislm res nori komadi,prou gre v uho pa videospoti so mi tud nori. stil ma res čist utrgan, se vid da je in ny tko da za tm je normalna in mi je ql k je taka k je in jo briga kaj folk misl,sede ji tko in mi je res zakon.
ful mi je luškana, nore komade ma,čist sm bla obsedena z just dance zdej sm pa z poker face,mislm res nori komadi,prou gre v uho pa videospoti so mi tud nori. stil ma res čist utrgan, se vid da je in ny tko da za tm je normalna in mi je ql k je taka k je in jo briga kaj folk misl,sede ji tko in mi je res zakon.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov