Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Damn, kok je ta pevka dobra. Sploh nisem nek fan komercialne muske, toda njeni komadi pa ni da ni, sploh Paparazzi in Bad romance. Prejšnji teden sem non stop vrtela prvega, zdaj pa drugega. Tudi spoti so nori. Najprej, ko sem na you tubu gledala videe, sem mislila, da so mi komadi tolk dobri, samo zard samega videa, potem pa ugotovila, da očitno ni vse samo na tem. Sploh ne morem vrjet, da ima toliko dobrih komadov na enem samem cdju (al kako že, nisem neki čekirala).
Pa v tem spotu za Bad romance, mi je ful luštna, tam ko je bolj ko ne brez make upa, taka simpatična, ker drugje je čist neusmiljena. Pa sploh nisem vedla, da Jurij Bradač igra tistga moškega, ki ga zažge na koncu, dokler nisem prebrala na 24.ur.
Pa v tem spotu za Bad romance, mi je ful luštna, tam ko je bolj ko ne brez make upa, taka simpatična, ker drugje je čist neusmiljena. Pa sploh nisem vedla, da Jurij Bradač igra tistga moškega, ki ga zažge na koncu, dokler nisem prebrala na 24.ur.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
floribunda napisal/-a:u ja. prevdvsem sporočilnost je pri njenih besedilih tisto kar jim da ekstra kvaliteto.
Muska mi ni vsec, ne vem zakaj tak halo okrog nje, cist nek klasicn pop whatever. Ampak ta video, k je bil nekje postan na forumu Bad Romance mi je pa vsec. Na mute
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Beyonce In Gaga v duetu.Kako podpovprečen komad in video.Sploh mi ni všeč.
http://www.youtube.com/watch?v=jNFYSt0s00Y
http://www.youtube.com/watch?v=jNFYSt0s00Y
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
haley napisal/-a:Uf ja men je tud bad romance zakon spot in pesem! Je sploh ne moram nehat poslušat
Isto pri meni
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
ne vem al se mi zdi, al so v spotu okrog dveh minut tiste 'plesalke' v bistvu moški ??
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Seyfullah napisal/-a:V temu Bad romance spotu je full luškana tm k joka,tko full naravno zgleda une dolge trpalnice...kjut uglavnem
Se strinjam. Zgleda naravna in prav paše ji. Drugače pa mi je vedno bolj všeč - v živo pokaže svoje pevske sposobnosti, dobro pleše, igra klavir, pa mislim, da ji tudi igralskega talenta ne manjka. Pa zdi se mi, da kot glasbenica predstavlja malo drugačno osebo kot dejansko je. Na odru deluje samozadostna v stilu "ne morete me prizadeti". Po moje je za tono ličil ful v redu ženska z čustvi! Malo mi deluje na Blair (gossip girl), ki se dela, kot da je nič ne prizadane, dejansko je pa ful čustvena in dobra prijateljica.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mislim, da hoče povedat, da je horasovo oko zanjo neki zlobnega, masonističnega, satanskega, etc.
Draga moja buubbika, ali se ti zavedaš, da je oko Horasa egiščanski sibmol, ki naj bi odganjal "zle duhove" in prinašal srečo?
Draga moja buubbika, ali se ti zavedaš, da je oko Horasa egiščanski sibmol, ki naj bi odganjal "zle duhove" in prinašal srečo?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov