Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 464 prispevkov
• Stran 30 od 31
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Glede na to, da je imela na Grammyih prilepljena taka ramena, je tukaj verjetno isto. Drugače ima čisto normalna
Mi je pa res všeč videospot.
Mi je pa res všeč videospot.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men ni tok všeč Mogoče bi mi bil, če ne bi imela jst že svoj koncept v glavi... Upala sem bolj na filmček (ala paparazzi, alejandro, telephone), ne pa na plesanje kot glavni del.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Konkubina* napisal/-a:Kaj ženska ma res take ramenske kosti ali je to v videu fake?
ne ma tud na faci nekaj zraven nalepljeno
drugače pa mi ta komad ni niti najmanj všeč, kot neka 80's disco varianta, v videu pa me spominja na Cher
Houd de wereld tegen
-
Midva bova za pusta GaGa in Alejandro
Houd de wereld tegen
-
jaz sem vbistvu probala imitirat dva od stilov iz Telephone (varnostni trak, ketna in očala s čikov )
on pa bo v črnem pa lase nazaj, pa z eno ketno omotan, na sredi pa bo mel eno "tablico" na keri piše Alejandro
sicer moj outfit ni iz videa (ne bi ravno na pol gola hodila), ampak za ven bo dobro, pa še bolj prepoznavno je..važno, da se bomo nasmejali
(upam da ne bo tako kot lani, ko sploh nisva šla, ker sva oba zbolela)
on pa bo v črnem pa lase nazaj, pa z eno ketno omotan, na sredi pa bo mel eno "tablico" na keri piše Alejandro
sicer moj outfit ni iz videa (ne bi ravno na pol gola hodila), ampak za ven bo dobro, pa še bolj prepoznavno je..važno, da se bomo nasmejali
(upam da ne bo tako kot lani, ko sploh nisva šla, ker sva oba zbolela)
Houd de wereld tegen
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Svetovna premiera [b:2sgl1nyj]"Judas"[/b:2sgl1nyj] na Ellen:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Še videospot:
Pesem mi ni nevemkaj (pomoje mi ne bo nč topiral Born This Way), sam videospot mi je pa super:
Pesem mi ni nevemkaj (pomoje mi ne bo nč topiral Born This Way), sam videospot mi je pa super:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
Leyko*smejko - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana- center
Video je TOP!!!! =)
Live_Laugh_Love
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
LINk za download celoten Born This Way album:
http://www.multiupload.com/NS985B0CQQ
Pohitite preden bo link zlomljen
http://www.multiupload.com/NS985B0CQQ
Pohitite preden bo link zlomljen
Live every single moment like it''s the last!!!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Gaga še nikoli ni izgledala bolje kot v temu spotu
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Kako mi je genijalna,edinstvena,unikatna,posebna,izvirna,odlična....
Na začetku mi ni bila všeč,zadnje mesece pa me je zajela prava Gagomanija.Kar moram si vsak dan zavrteti par njenih spotov.
Všeč mi je tudi,ker sicer deluje precej preprosto in nič vzvišeno.Res je čisti presežek,pri vsem kar naredi in zapoje!
Na začetku mi ni bila všeč,zadnje mesece pa me je zajela prava Gagomanija.Kar moram si vsak dan zavrteti par njenih spotov.
Všeč mi je tudi,ker sicer deluje precej preprosto in nič vzvišeno.Res je čisti presežek,pri vsem kar naredi in zapoje!
Prvi neprebran prispevek • 464 prispevkov
• Stran 30 od 31
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov