Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Njeni video so zelo zanimivi, kvalitetno izdelani ampak res nimajo nobene povezave s komadi..Madonna je vsaj imela povezavo s komadom in videospotom..+ gaga ma noro plehka, nepovezana in celo dolgočasna besedila, sam tok, da so pač catchy.. dont get me wrong, sj je ok, sam nek glasbeni presežek njeni komadi niso.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
mende je bla zaljubljena v enga geja, ki pač ni čutil do nje to kar je ona do njega in je o njem napisala pesm. Neki v tem smislu.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
komadi uglavnem res zažigajo. me pa motjo njene odprave. lahko bi se bol normalno oblačla ker daje slab vzgled.
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
To, da bi napisala pesem zaradi gaya, ki je nebi maral - totally false. Ker Lady Gaga ima fanta... V videospotu pa je vse v bistvu spoštovanje gayev.
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Ne vem. Sicer pa so govorice tako ali tako ponavadi 90% laži kot pa resnica, pač da nekaj objavijo, da imajo potem o čem opravljat.
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ena redkih glasbenic, za katero lahko rečem, da jo obožujem V glasbenem smislu seveda. V razprave o njenih opravah, pomenih videospotov, barvi las ipd. se ne bom spuščala, ker ma punca že itak dost pozornosti + ve, kako jo pritegnt Ampak komadi so mi pa vau. Posebej Just Dance, Poker Face, Eh Eh, Beautiful Dirty Rich, LoveGame, Paparazzi, Alejandro, Bad Romance, Speechless, Telephone. Z vsakim od teh sm bla kr konkretno obsedena določeno obdobje, pa tud ostali mi občasno zapašejo:) Obvlada^^
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
mene gagica spominja na josipo lisac v mladih letih. in ženska raztura samo na klavirju+vokal. te radijske variante mi niso preveč všeč predvsem zato, ker se njem vokal izgubi v primeseh ostalih zvokov.
je pa njeno delo absolutno ART- to je danes tako zelo redko, da je prišla kar pravi čas malo pokazat kako se stvarem steže.
When life gives you a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and then Just Dance )
je pa njeno delo absolutno ART- to je danes tako zelo redko, da je prišla kar pravi čas malo pokazat kako se stvarem steže.
When life gives you a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and then Just Dance )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov