Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm šele zdej dojela, da je to ubistvu nadaljevanje od paparazzi
Spot mi je kul, pesm mi je kul, edino kar me moti so uni deli spota, kjer ni besedila v odzadju in mi zaradi tega deluje malo preveč "razvlečeno" in posledično mi mal dolgočasen...
Spot mi je kul, pesm mi je kul, edino kar me moti so uni deli spota, kjer ni besedila v odzadju in mi zaradi tega deluje malo preveč "razvlečeno" in posledično mi mal dolgočasen...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hehe, moje misli
Slaba marketinška poteza Miss B.
Slaba marketinška poteza Miss B.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Tammy_De napisal/-a:Jst sm šele zdej dojela, da je to ubistvu nadaljevanje od paparazzi
Ja js sm tud tole šele zdej dojela, da je nadaljevanje, ko si ti tole napisala Ampak na koncu spota tudi piše, da se nadaljuje...hm...le kaj lahko pričakujemo?
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
morm pokomentirat grde joške na začetku
sicer ni komad nič posebnega...in če je Beyonce škoda za ta komad, je škoda Alicie Keys za sodelovanje z Beyonce,ker tisti komad je šele brezvezen
sicer ni komad nič posebnega...in če je Beyonce škoda za ta komad, je škoda Alicie Keys za sodelovanje z Beyonce,ker tisti komad je šele brezvezen
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Beyonce in gaga pač ne pašeta skupaj. Že v prejšnjem komadu-videophone sta ble skupaj grozne.. Nobena ne pride do izraza, mata popolnoma drugačen način petja in še video, kot celotna pesem je yuk. Enako mnenje mam o tem komadu..mi je všeč samo refren, ostalo, videospot..joj še posebi konec.. Bonnie and Clyde v lezbo verziji.
It was forever..but it didnt last long..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Všeč mi je Predvsem, ker si enostavno UPA nataknit nase eno totalno zmešano oblačilo. Komadi pa itak RULES!
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov