Lady Gaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
MIS_MAS napisal/-a:Govorice gor ali dol, Lady Gage itak nebo v Slovenije, stavit se grem da bo še Maddona odpovedala.
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/uradno ... vedan.html
Se vam rekla da je nebo
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
floribunda napisal/-a:u ja. prevdvsem sporočilnost je pri njenih besedilih tisto kar jim da ekstra kvaliteto.
to j isto kot sidarta (mors bit fajn zadet da besede dobijo smisu), sam da ma lady gaga tak beat ki gre v usesa pa k se fajn da zazurat ob njeni muziki
ampak ej, ne me takoj napadat, sej ma vsak svoj okus ane
Zivljenje je piskotek!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Shpaget napisal/-a:Edino kar mi je ušeč na tej ženski, je njeno ime po komadu od Queenov, in čisto nič drugega. KATASTROFA.
Meni se zdi grda zloraba (imena) odličnega komada.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
inaa napisal/-a:floribunda napisal/-a:u ja. prevdvsem sporočilnost je pri njenih besedilih tisto kar jim da ekstra kvaliteto.
to j isto kot sidarta (mors bit fajn zadet da besede dobijo smisu), sam da ma lady gaga tak beat ki gre v usesa pa k se fajn da zazurat ob njeni muziki
ampak ej, ne me takoj napadat, sej ma vsak svoj okus ane
ma fajn zadet mors bit, da besedila od floydov dobijo smisel.
glede okusa pa. hvala bogu, da obstajajo različni.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Ah, meni je tudi ratala antipatična. Na začetku mi je bila še ok, pač nek svoj stil, ima "jajca" in Pokerface je bil tak komad, ki je takoj šel v uho ^^ Ko sem prvič slišala Love game in Paparazzi mi tudi nista bila slaba, pač za kak žur in to ima ok komade. Ker se pa te pesmi stalno vrtijo vsepovsod, so se mi že nekako zamerile, tako da samo obračam kanale, ko slišim/vidim kakšno njeno pesem/videospot.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hahaha, hud
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov