Lado Bizovičar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:Lado je biu čist ql, wannabe emo kid
sam mal preveč nesramn je, nima meje. ful se mi je zamiru enkrat ko je biu predmet poželenja pa je en fantek poklicav, pa je biu zgleda mal bogi, przadet.. pa je reku: mama bo torto spekla (mal se mu je zatikal pr govorjenju) pol ga je pa lado oponašav: a a a a torrrrtoooo booo mama speklaaa?? ja a res? a kar toooorrrrtoo?
halo? bogi fantek
O res al kaj?
Ker prasec.. Men je drugac kar zanimiv, ma zanimiv ironicen stil, ampak to.. Obup..
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Pravzaprav ti gre verjetno lahko na zivce se iz milijon drugih razlogov. Mislim, da je "nekapiranje" njegove ironije nekje bolj zadaj, ker je le-ta tako prozorna, da bi moral biti res skrajno neumen, da bi je ne "zastekal".
Sicer nekatere njegove opazke res popestrijo samo oddajo, ampak zal gre poba pogosto cez vse meje dobrega okusa. Primer, ki je napisan zgoraj, je ze taksen (sicer TLP gledam zelo redko, a ravno tole sem tudi sama zasledila). Verjetno bi lahko postal kar spodoben voditelj, ce bi uspel malce premisliti, kdaj je sarkazem primeren in kdaj ne, ter temu primerno kdaj tudi zapreti ... hmm ... usta.
Sicer nekatere njegove opazke res popestrijo samo oddajo, ampak zal gre poba pogosto cez vse meje dobrega okusa. Primer, ki je napisan zgoraj, je ze taksen (sicer TLP gledam zelo redko, a ravno tole sem tudi sama zasledila). Verjetno bi lahko postal kar spodoben voditelj, ce bi uspel malce premisliti, kdaj je sarkazem primeren in kdaj ne, ter temu primerno kdaj tudi zapreti ... hmm ... usta.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ela85 napisal/-a:če ne skapiraš njegovega ironičnega posmehovanja, potem ti človek ge na živce. in meni je super voditlelj. eden redkih, ki si je dejansko zaslužil viktorja. ful me spominja na dr. housa
to j to ja! tisti ga ne dojamejo pac kritizirajo.... smo si razlicni
Zivljenje je piskotek!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
_Petra_ napisal/-a:No, saj pravim, da mi je vsec njegova ironija, ampak da je nardil to, kar je napisala Nia.. To pa je prevec. In ni niti malo ironicno, ampak debilsko.
Ce si seveda mislila to glede zgornjega posta. Drugace pa ja, se strinjam, je ql v dolocenih pogledih.
ni šlo na noben post, splošno sem napisala. to je res malo nesramno, ali pa izrečeno v neprimernem trenutku. no npr., nek romih pa "ne more" biti slab voditelj in ne more reči nobene neumnosti, ker se strogo drži svoje retorike in si ne upa. zato pa so njegove oddaje tudi bolj . meni je bizovičar car na celi črti. mnenja pa so seveda različna in upoštevati oz. sprejeti moramo vsako....
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
S takšnim obnašanjem, kot ga ima on, smislom za humor in ironijo obstaja velika možnost, da se ljudem ali priljubi ali pa jim gre preprosto na živce. Men je všeč ta njegova ironija, le redko dobim občutek da je vse mal na silo izvedeno.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
inaa napisal/-a:mah ta taje je prou zakomplexana, men je pa prou hudo da jo mal j**e
Men je pa preveč resna,pa neki mi ni ušeč na njeni faci sam ne vem kaj?!
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
~NIA~ napisal/-a:Lado je biu čist ql, wannabe emo kid
sam mal preveč nesramn je, nima meje. ful se mi je zamiru enkrat ko je biu predmet poželenja pa je en fantek poklicav, pa je biu zgleda mal bogi, przadet.. pa je reku: mama bo torto spekla (mal se mu je zatikal pr govorjenju) pol ga je pa lado oponašav: a a a a torrrrtoooo booo mama speklaaa?? ja a res? a kar toooorrrrtoo?
halo? bogi fantek
to sem pa tud jaz gledala! pa na splošno se mi zdi na momente čist preveč nesramen do gledalcev, ki kličejo.
smešen je, ampak se ima za nekaj več, to mi gre pa na živce.
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov