Lado Bizovičar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Ja, že videno... nekajkrat... dost stara zadeva...
Zajebancija je bla ja... Lado in Đuro sta potegnala vse... Tud Anja ni vedla zakaj se gre (sej se na posnetku vidi, da je jokala)... Pač... rahlo sta si sposodla vse skupej...
tu je še en link, kjer je celotna zadevca gor... tudi Anjin jok...
http://www.youtube.com/watch?v=uW0EIShYmHk
Zajebancija je bla ja... Lado in Đuro sta potegnala vse... Tud Anja ni vedla zakaj se gre (sej se na posnetku vidi, da je jokala)... Pač... rahlo sta si sposodla vse skupej...
tu je še en link, kjer je celotna zadevca gor... tudi Anjin jok...
http://www.youtube.com/watch?v=uW0EIShYmHk
My dreams are my reality...
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
zadnjič smo šli na en izlet, pa je blo v avtobusu prov bedno pa smo se mal s telefoni igral in smo šli pogledat mal bloge slavnih, tud tega od Ladota. Ja luštkan je. Upam, da bo še več blogo od znanih...recimo od DaPhenomene
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
mash@ napisal/-a:Upam, da bo še več blogo od znanih...recimo od DaPhenomene
Kul ideja, najboljš da kr predlog pošlješ. Sej blogi od znanih so v redu, sam so pa tud od "navadnih smrtnikov" odštekani, poglej si recimo najbolje ocenjenega, jst sm skor s stola padla od smeha...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
sAdie napisal/-a:meni je pa clovek tak vizualno antipatičn, da ga ne morm gledat in posledicno ga tudi ne poslusam...tak, da ne morm podat realne ocene
Meni je tudi tak antipatičen da ga ne morem gledati+poslušati. Sicer ne vem zakaj mi je tak anti. Nekaj na njem je kar me odbija.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Meni pa je taka faca.. če se le mam čas malo pogledam tlp kr se tolk presmejim
Joj ta posnetek z đurotom.. boga Anja, čist je bla pretresena
Joj ta posnetek z đurotom.. boga Anja, čist je bla pretresena
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kaaaaj, a ni več Ladota na TLP-ju?
Eh, že k je Anja šla, sm gledala sam sm pa ke (kr mi je bla una Taja tko zlo anti ), če so mi bli kšni zanimivi gosti, zdej pa očitno tut to nam več. Škoda. Men je biu model d best. Še najbl pa u kompletu z Anjo.
Eh, že k je Anja šla, sm gledala sam sm pa ke (kr mi je bla una Taja tko zlo anti ), če so mi bli kšni zanimivi gosti, zdej pa očitno tut to nam več. Škoda. Men je biu model d best. Še najbl pa u kompletu z Anjo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov