Lado Bizovičar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Laura22081987 napisal/-a:meni je Lado super
rabli bi več takšnih, kot je on.

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Kot človek je kr neki.
Če bi se poznala ga ziher ne bi prenesla in bi bla vedno v sporu. Pač čist anti osebnost glede na mojo.
Kot voditelj pa je v redu... malo drugačen. Vseeno pa bi se lahko malo brzdal pri svojih občasno preneumnih izjavah.

Kot voditelj pa je v redu... malo drugačen. Vseeno pa bi se lahko malo brzdal pri svojih občasno preneumnih izjavah.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
vizuelno mi ni glih grd niti mi ni simpatičen preveč. se mi pa zdi faca. dostkrat se nasmejem njegovim izjavam v tlp-ju. največkrat gledam tv samo zaradi tega, ker je drugačen od ostalih voditeljev. je čist sproščen, pove kar misli.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Si je kdo že pogledal intervju na videoblogu?
Kul zadevca, k sem jo šele pred kratkim našla, k mi je frend povedu zanjo...skratka če se ne motim je treba nardit video klic na 187187 pa se pride tja. Baje da je zastonj...
Drugače si pa res ne morem predstavljat, da bi ga mogla še kje drugje kot na tvju prenašat, če bi bil skoz tak kot je tam

Drugače si pa res ne morem predstavljat, da bi ga mogla še kje drugje kot na tvju prenašat, če bi bil skoz tak kot je tam

-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Meni sta on in Peter Poles najboljša. Lado se mi zdi en tak fejst dečko, ker pove vse kar si misli. Zaradi tega se tudi marsikomu priskuti, ampak meni ni nikoli šel na živce. Ne poznamo pa ga osebno, da bi lahko rekli zanj, da je high. Na tv je nedostopen oz. se takega dela, kakšen pa je v zasebnem življenju, pa ne vemo.
Zagotovo pa popestri TLP. Če ne bi vodil oddaje, je sploh ne bi gledala, ker raje gledam oddaje, kjer so moški voditelji (če so seveda simpatični). In on oddaja takšno energijo, da ne grem izpred tv.

V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Kok je ta človek nesramen. Je totalno antipatičen, prenapihnjen primerek.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
men je on čist v redu, ok, res kdaj mal pretirava s sarkazmom ampak, če drugače pogledaš ga je glih zaradi tega zanimivo poslušat!!! 

-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Meni gre na bruhanje, če ga vidim.
Ni ne simpatičen, ne duhovit, ne zna vzpostavt normalnega dialoga s sogovornikom (le v stilu ajm sou smart and ju ar stjupid)...
Res se mi želodec obrača...
Nevem kaj Katarina vidi na njem... (če sta sploh še skup)
Ni ne simpatičen, ne duhovit, ne zna vzpostavt normalnega dialoga s sogovornikom (le v stilu ajm sou smart and ju ar stjupid)...
Res se mi želodec obrača...
Nevem kaj Katarina vidi na njem... (če sta sploh še skup)

My dreams are my reality...
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
jaz bi se pa družila z njim,da bi spoznala njegov karakter za tv kamerami.glede na to,da je mami Barbari kupil nekaj ozemlja v Afriki,najbrž ne more biti slab dečko...Lado men si faca
Zadnjič spremenil plesalčica, dne 20. Feb. 2007 13:25, skupaj popravljeno 1 krat.
...itak mi vse diši po tebi...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja res, to je pa pravo merilo da je človek dober, če nekomu nekaj kupi? Wtf kr neki. V mojih očeh je rahel bedak, vi ga pa kr občudujte z vseh strani. Zakaj pa ne. Vsake oči majo svojga malarja 

-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
angelček napisala sem najbrž.ja res smo si ljudje različni...hvala Bogu...
...itak mi vse diši po tebi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov