Lado Bizovičar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Čisto slučajno sem se nanj spomnila danes, ker sem gledala intervju . Men se zdi res kul, tko spontano pa izvirno mi deluje. Kaj pa vi menite? Ima kdo kakšne insajderske informacije o njem . Mislim, da je tlp ena izmed boljših pogruntavščin rtvja nasploh in on res fino odigra svojo vlogo tam.
Drugač je pa tist intervju, k sm ga omenla ful odštekan, k ga snema s telefonom v zakulisju, če mate čas si ga le oglejte na videoblogu, priporočam .
Noo, na dan z gossipom...
Drugač je pa tist intervju, k sm ga omenla ful odštekan, k ga snema s telefonom v zakulisju, če mate čas si ga le oglejte na videoblogu, priporočam .
Noo, na dan z gossipom...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Še en multipraktik...odlično se znajde pred ekranom, ful mi je všeč njegov sarkazem in spontanost...nasploh so mi na televiziji všeč ljudje, ki so izven standardnih okvirjev...in Lado sigurno je.
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
ej ful dober tiš, mislim zgleda ful dober, njegov stil oblačenja, način kako govori... lahk sam rečem.
najboljša investicija rtvja nasploh. zdi se mi, da so nekater in tv ful popolni, on pa je tak, kak mu pač je tisti dan. se mi zdi, da je ful preprost. res svojo vlogo pa igra odlično
najboljša investicija rtvja nasploh. zdi se mi, da so nekater in tv ful popolni, on pa je tak, kak mu pač je tisti dan. se mi zdi, da je ful preprost. res svojo vlogo pa igra odlično
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
Tryanna napisal/-a:Ima kdo kakšne insajderske informacije o njem .
ja, js sem ga mela šanso spoznat... sicer je bil na smrt pijan ... ampak je neizmerno smešen, skoz ima ene fore, tko kot na tv-ju, se mu lahko samo smejiš! in to je prvih 15min še čist kul, pol ti pa začne presedat pa ima par tko bolanih for, da je res že čist prevč sick!
however, je fajn za na tv... v real lajfu pa manj kot ga vidim boljš bo!
...if it hurts, it's probably worth it...
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Men je ful zanimiv. Ker se mi zdi duhovit in precej "zajeban" ... Taki pa so me vedno na nek način privlačili. Pa vizualno mi tud sploh ni slab.
Se mi pa zdi, da doskrat poskuša na silo bit duhovit v TLP-ju, tko da mal bedno izpade. Načeloma pa je zagotovo super popestritev našga televizijskega programa, tako da thumbs up!
Se mi pa zdi, da doskrat poskuša na silo bit duhovit v TLP-ju, tko da mal bedno izpade. Načeloma pa je zagotovo super popestritev našga televizijskega programa, tako da thumbs up!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Za pogledat je kr uredu, za poslušat mi je pa tud ok. Vsaj en voditelj s tvs, ki ga vsaj pogojno prebavljam
Mal se hoče delat "zajebanga"(al pa to tud mogoče je ) drgač pa zgleda kr inteligenten.
Mal se hoče delat "zajebanga"(al pa to tud mogoče je ) drgač pa zgleda kr inteligenten.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kot tv voditelj in sama pojava v medijih se mi zdi nekaj posebnega, ker je pač drugačen do ostalih. Dober je v svojem poslu, je zelo pameten tip in dober igralec. Kot oseba, da bi se z njemu družla mi je pa , rahlo primitiven v svojih izjavah in way 2much high zame.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov