Lado Bizovičar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
inaa napisal/-a:jah zajeban je, ce je clouk drugacn.... ampak mal al pa fejst drugacni se itak podpiramo
Se podpišem!
Sicer pa boljš, da ti al kul in zanimiv ali pa da te folk ne mara prav zarad tega, kot da si nekje vmes... Povprečje me v bistvu nikoli ni preveč zanimalo.
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tryanna napisal/-a:Si je kdo že pogledal intervju na videoblogu? Kul zadevca, k sem jo šele pred kratkim našla, k mi je frend povedu zanjo...skratka če se ne motim je treba nardit video klic na 187187 pa se pride tja. Baje da je zastonj...
Kaj je to?
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
inaa napisal/-a:jah zajeban je, ce je clouk drugacn.... ampak mal al pa fejst drugacni se itak podpiramo
...itak mi vse diši po tebi...
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
plesalčica napisal/-a:jaz bi se pa družila z njim,da bi spoznala njegov karakter za tv kamerami.glede na to,da je mami Barbari kupil nekaj ozemlja v Afriki,najbrž ne more biti slab dečko...Lado men si faca
Ja res morš met na tone keša,da loh u Afriki kupš zemlo.Čprou mi gre moja mt učas res zlo na žiuce,useen nebi bla tok nesramna,da bi jo u Afriko poslala.Drgač mi je pa čist preveč antipatičn in kr neki se ga ufurava z Zrnecom pa mu ne ratuje
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
LovelyM napisal/-a:Tryanna napisal/-a:Si je kdo že pogledal intervju na videoblogu? Kul zadevca, k sem jo šele pred kratkim našla, k mi je frend povedu zanjo...skratka če se ne motim je treba nardit video klic na 187187 pa se pride tja. Baje da je zastonj...
Kaj je to?
Videoblog, hmm to je prav fina zadeva od mobitela... če maš telefon, k podpira videoklice samo pokličeš na cifro, k sm jo omenla in prideš v portal. Gor folk snema svoje filmčke, jst še nism poskusla posnet, sem se pa kr narežala ob gledanju enih for...pa še celebrity blogi so na voljo (tud od Ladota ). Aja skor pozabla povedat, da je zastonj.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
funny napisal/-a:uum, kam pa tale lado hodi kj žurat bi ga blo fajn kje srečat, pa kšno rečt
V 4ko.
-
Mala.Neja - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Kot voditelj se mi zdi zelo karizmatična osebnost, pri njem mi je všeč tudi odprtost in spontanost. Ne bere si teksta nekje dol oz. ne napoveduje monotono, ampak tu pa tam prečekira dlančnik, kaj sledi v oddaji, večkrat pa tudi pozabi, ampak to pri njem izpade prav luštno. Kakšen pa je zasebno, pa me tako daleč ne zanima in dokler je tako fejsten za kratkočasenje gledalcev na nedeljski popoldan, se mi zdi fajn poba.
The fashion is my passion.
-
Mala.Neja - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Aja, pa pozabila sem še povedati, da pri nad doma vlada kar nekakšna "ladomanija", ker ga vsi tako radi vidimo po tv. Brez heca. Je prvi in mogoče celo zadnji tv voditelj, katerega radi gledamo in poslušamo in se ne začnemo že takoj prepirati, kaj bi gledali drugega po tv.
The fashion is my passion.
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov