La Toya
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
TOM-Lady napisal/-a:Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a::zzz:
sej barva las vse pove
Pa ne da se je teb tud zgodilo, da so ti v resnici bjonde všeč, ampak kaj, ko ne palijo nate (kakšna neuslišana ljubezen) In zdj so vse iste
Jap, zagotovo... Saj bo bolje, se boš pač sprijaznil...
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
če nisi taka ko ta blondinka nebi smela biti užaljena(prizadeta ali kaj podobnega) zaradi mojega odgovora
po tvojih odzivih si bila užaljena ko sem to napisu...tko da si njej nekaj že podobna
sej me poznate, ne palijo blonđe name, mater vola a ve špilate kakšne umske zvijače name, da tolk stvari veste o men, še več kot jst sam? O.o
po tvojih odzivih si bila užaljena ko sem to napisu...tko da si njej nekaj že podobna
sej me poznate, ne palijo blonđe name, mater vola a ve špilate kakšne umske zvijače name, da tolk stvari veste o men, še več kot jst sam? O.o
-
~lucka~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: primorska
to je res ena kmetija slavnih ja
zanimiv mi je biu komentar salome na la toyo, da je sploh ni poznala glede na to da je "slavna". pa se je šla pozanimat na internet pa ji je vn metal le La Toya Jackson
nevem no, js nimm komentarja na to žensko, se pa strinjam z RoNcoLiNo, tut mojga tatota je hmal vrglo s kauča, tok je poblendu haha
uglavnem js kmetije ne spremljam več, ker mi je to tako sranje ratal, da bog pomagi. rajš pogledam kak dober film
zanimiv mi je biu komentar salome na la toyo, da je sploh ni poznala glede na to da je "slavna". pa se je šla pozanimat na internet pa ji je vn metal le La Toya Jackson
nevem no, js nimm komentarja na to žensko, se pa strinjam z RoNcoLiNo, tut mojga tatota je hmal vrglo s kauča, tok je poblendu haha
uglavnem js kmetije ne spremljam več, ker mi je to tako sranje ratal, da bog pomagi. rajš pogledam kak dober film
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:če nisi taka ko ta blondinka nebi smela biti užaljena(prizadeta ali kaj podobnega) zaradi mojega odgovora
ti pa res neves kaj pomeni užaljen bit..(veš nismo vse take k strežejo vsako besedo, pa smo takoj užaljene).Ja, še velik se boš mogu naučit glede punc, pa ne sam glede blondink moj post je bil napisan kot komentar na tvojega in daleč od užaljenosti, ampak predvsem na podlagi misli: še en tak kekec, k ga je ena bjonda zavrnala, zdj pa zaradi njegovega prizadetega ega, po njegovem mnenju spadajo vse v isti koš.
Pa prov sklepaš; tiste k bojo komentirala tvoje poste, smo ziher le blondinke In ja vsaka bjonda je taka k LaToya, pa brihten si ti pobič. Čudn da nisi na kakšnem drugem forumu kot na Cosmotu
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
TOM ti me pa preveč dobro poznaš...se mogoče poznava???
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:če nisi taka ko ta blondinka nebi smela biti užaljena(prizadeta ali kaj podobnega) zaradi mojega odgovora
Ej sploh nism užaljena, take besede kot si napisal bi mogoče prizadele samo La Toyo...samo sm napisala da po barvah ne moreš ocenjevat človeka ali je neumen ali pameten, razumeš.
Ja, sm blond (pobarvano) in še to moram napisat - končala višjo med. šolo ( a se ti zdi da sm neumna blonđa )?
Lep večer ti želim....
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
pa kdo je napisu da so vse take - <-- ta hudičko je bil namenjen na takšen malo nesramen in hecen način, vi pa takoj gledate samo v eno smer...
sarkazem razumete...malo šalo o blondinah tut verjetno zelo negativno sprejmete al kako?...komentiral sem la toyo in ne vse ostale blondinke, popravi me če to ni tema La Toya.
hvala in lep popoldan vam želim
sarkazem razumete...malo šalo o blondinah tut verjetno zelo negativno sprejmete al kako?...komentiral sem la toyo in ne vse ostale blondinke, popravi me če to ni tema La Toya.
hvala in lep popoldan vam želim
Zadnjič spremenil Me.Myself.and.MY.EGO, dne 18. Okt. 2009 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ženska je grda za bruhat.
Meni deluje zelo neumno. Poznam punco, ki je hodila v posebno šolo, ker ni bila bistre glave in se je čudno obnašala. Lahko rečem, da se La Toya obnaša precej slabše od nje.
Da se greš takšen biznis za 15.000 eur, je možno samo v primeru, da se ti ne da delat.
Meni deluje zelo neumno. Poznam punco, ki je hodila v posebno šolo, ker ni bila bistre glave in se je čudno obnašala. Lahko rečem, da se La Toya obnaša precej slabše od nje.
Da se greš takšen biznis za 15.000 eur, je možno samo v primeru, da se ti ne da delat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov