La Toya

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 17. Okt. 2009 19:14

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a::zzz: :freude:

sej barva las vse pove :twisted:

Pa ne da se je teb tud zgodilo, da so ti v resnici bjonde všeč, ampak kaj, ko ne palijo nate (kakšna neuslišana ljubezen) :D In zdj so vse iste :lach:
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 17. Okt. 2009 19:55

Jaz tok zgrožene face na obrazu svojega brata še nisem videla :D. Res SMEH!!!!
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 17. Okt. 2009 21:23

TOM-Lady napisal/-a:
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a::zzz: :freude:

sej barva las vse pove :twisted:

Pa ne da se je teb tud zgodilo, da so ti v resnici bjonde všeč, ampak kaj, ko ne palijo nate (kakšna neuslišana ljubezen) :D In zdj so vse iste :lach:

Jap, zagotovo... Saj bo bolje, se boš pač sprijaznil... :twisted:
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 18. Okt. 2009 0:40

če nisi taka ko ta blondinka nebi smela biti užaljena(prizadeta ali kaj podobnega) zaradi mojega odgovora ;)

po tvojih odzivih si bila užaljena ko sem to napisu...tko da si njej nekaj že podobna ;)

sej me poznate, ne palijo blonđe name, mater vola a ve špilate kakšne umske zvijače name, da tolk stvari veste o men, še več kot jst sam? O.o
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Okt. 2009 7:17

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:
sej me poznate, ne palijo blonđe name,

po tvojih postih sodeč velja pri tebi ta rek: saj ni važno, samo da je vlažno... :wink:
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 18. Okt. 2009 10:01

to je res ena kmetija slavnih ja :?
zanimiv mi je biu komentar salome na la toyo, da je sploh ni poznala glede na to da je "slavna". pa se je šla pozanimat na internet pa ji je vn metal le La Toya Jackson :D
nevem no, js nimm komentarja na to žensko, se pa strinjam z RoNcoLiNo, tut mojga tatota je hmal vrglo s kauča, tok je poblendu haha :D

uglavnem js kmetije ne spremljam več, ker mi je to tako sranje ratal, da bog pomagi. rajš pogledam kak dober film :)
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 18. Okt. 2009 10:58

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:če nisi taka ko ta blondinka nebi smela biti užaljena(prizadeta ali kaj podobnega) zaradi mojega odgovora ;)

po tvojih odzivih si bila užaljena ko sem to napisu...tko da si njej nekaj že podobna ;)

sej me poznate, ne palijo blonđe name, mater vola a ve špilate kakšne umske zvijače name, da tolk stvari veste o men, še več kot jst sam? O.o

ti pa res neves kaj pomeni užaljen bit..(veš nismo vse take k strežejo vsako besedo, pa smo takoj užaljene).Ja, še velik se boš mogu naučit glede punc, pa ne sam glede blondink :D moj post je bil napisan kot komentar na tvojega in daleč od užaljenosti, ampak predvsem na podlagi misli: še en tak kekec, k ga je ena bjonda zavrnala, zdj pa zaradi njegovega prizadetega ega, po njegovem mnenju spadajo vse v isti koš.

Pa prov sklepaš; tiste k bojo komentirala tvoje poste, smo ziher le blondinke :D In ja vsaka bjonda je taka k LaToya, pa brihten si ti pobič. Čudn da nisi na kakšnem drugem forumu kot na Cosmotu :P
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 18. Okt. 2009 12:50

Mene bi prov zanimal LaToyin odgovor na temo Število spolnih partnerjev :D :eek:
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 18. Okt. 2009 13:22

haha ...sm tale la toya je pa prou najbl nagravžna!!!! :lol:
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 18. Okt. 2009 14:02

TOM ti me pa preveč dobro poznaš...se mogoče poznava???
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 18. Okt. 2009 14:24

pa kaj skoz ena in isto ponavlaš, tečn si že :roll:
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 18. Okt. 2009 14:25

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:TOM ti me pa preveč dobro poznaš...se mogoče poznava???

Slovenija je majhna :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 18. Okt. 2009 15:16

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:če nisi taka ko ta blondinka nebi smela biti užaljena(prizadeta ali kaj podobnega) zaradi mojega odgovora ;)

Ej sploh nism užaljena, take besede kot si napisal bi mogoče prizadele samo La Toyo...samo sm napisala da po barvah ne moreš ocenjevat človeka ali je neumen ali pameten, razumeš. :D

Ja, sm blond (pobarvano) in še to moram napisat - končala višjo med. šolo ( a se ti zdi da sm neumna blonđa )?

Lep večer ti želim.... :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 18. Okt. 2009 15:33

pa kdo je napisu da so vse take - :twisted: <-- ta hudičko je bil namenjen na takšen malo nesramen in hecen način, vi pa takoj gledate samo v eno smer...

sarkazem razumete...malo šalo o blondinah tut verjetno zelo negativno sprejmete al kako?...komentiral sem la toyo in ne vse ostale blondinke, popravi me če to ni tema La Toya.

hvala in lep popoldan vam želim ;)
Zadnjič spremenil Me.Myself.and.MY.EGO, dne 18. Okt. 2009 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 18. Okt. 2009 15:36

Ženska je grda za bruhat.
Meni deluje zelo neumno. Poznam punco, ki je hodila v posebno šolo, ker ni bila bistre glave in se je čudno obnašala. Lahko rečem, da se La Toya obnaša precej slabše od nje.
Da se greš takšen biznis za 15.000 eur, je možno samo v primeru, da se ti ne da delat.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov