La Toya
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 194 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Če daš stran njene joške, usta, izravnaš postavo, vgradiš možgane,... potem dobiš nekaj podobnega človeku. Poden od podna. Sploh nimam besed zanjo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Grem pa stavt, da bo tam kjer bo La Toya polno obiskovalcev! Pa ne ravno zato, ker bi bila vsem tako všeč, ampak iz firbca. Pač ženska si zna reklamo naredit, ni kej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
nivea9 napisal/-a:TOM-Lady napisal/-a:Js še iz firbca ne bi šla. Mene če neka stvar ne zanima, niti ne hodim gledat (niti z izgovorom, da grem zaradi "firbca").
Jaz enako.
Ni šans!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Najbolš da zdej vsak uporabnik foruma napiše, da on pa že nebi šel njo gledat. Tud iz firbca ne (ne rabte to pisat, res ne, pa tudi če hočete čimprej imeti več objav na tem forumu)
Sem pa vseeno 100%, da bo tisti lokal/karkoli že je, kjer bo La Toya nabito poln in da bo lastnik lokala dosegel, kar je želel z najemom nje (poln lokal --> več prodane pijače ----> več denarja).
La Toya si je v Kmetiji pa priskrbela zadost reklame, da bo kakšno leto zanimiva na slovenski sceni. Cilj dosežen.
Sem pa vseeno 100%, da bo tisti lokal/karkoli že je, kjer bo La Toya nabito poln in da bo lastnik lokala dosegel, kar je želel z najemom nje (poln lokal --> več prodane pijače ----> več denarja).
La Toya si je v Kmetiji pa priskrbela zadost reklame, da bo kakšno leto zanimiva na slovenski sceni. Cilj dosežen.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 194 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov