Kristina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
Noella napisal/-a:Kristino poznam na videz. Ima odličen glas, predvsem pa zelo dobro pleše in zgleda. Tud njene pesmi so zlo dobre. Punce, mislim, da ste ve vse mal fauš
glej bejba res ni nič posebnega. potegni eno povprečno punco z ulice, jo obleči kot..ekhm..pač tak kukr je ona v spotu oblečena, plačaj vizažista pa frizerja da jo spedenata pa jo postavi zvijat se na oder, pa je to to. njen glas res ni neki pretresljiv no.

- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Dizastr od ženske... Kot prvo mi ni všeč tole vsiljevanje balkanske muske v slovensko (sej ok na henčke tut lih nism ponosna), ženska mi je cela ogabna s tem filingom kao- look at me im soooo hot. Sej uredu anvideo spotu k je vse zmontiran še nekak zgleda, ko pa sem enkrat po nesreči na tv piki ujela utrinke iz snemanja me je sam prešinlo- matr še jst boljš plešem. Skos eni in isti štorasti gibi. Če že bijo lahk vsaj za kak dan poslal v kako šolo pa sestavl kako koreografijo k dejansko dela. Tko se pa premetava po unem stolu pa vlači po tleh k ena mizerna ženska... pa tisto šobljenje mi tut ni lih preveč všeč.. komad pa rajš nam komentirala se vid pod čigavim okriljem je tale Kristinca...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- Noella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
tud men marsikdo ni všeč, ampak, da ste fauš, sm rekla za to, ker nism še prebrala da bi o kakšni slovenski pevki, ki je tudi lepotica napisali tud kaj pozitivnega. Mi grejo na živce Sanja Grohar, pa ostale misice pevke, Kristina pa mi ne gre. Logično pa da punce, ki imajo kaj povedat čez vsako, ki je lepša od njih , so pa že zelo nevoščljive.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
V živo je še nisem slišala, takole na povrh ima boljši glas kot marsikatera druga (Grohar, Čepin, ...)
V plus ji štejem tudi to, da (zaenkrat) ni poblajhana.
Sicer pa komad beden kot večina podobnih. Nič bolj in nič manj.
V plus ji štejem tudi to, da (zaenkrat) ni poblajhana.

Sicer pa komad beden kot večina podobnih. Nič bolj in nič manj.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
Noella napisal/-a:tud men marsikdo ni všeč, ampak, da ste fauš, sm rekla za to, ker nism še prebrala da bi o kakšni slovenski pevki, ki je tudi lepotica napisali tud kaj pozitivnega. Mi grejo na živce Sanja Grohar, pa ostale misice pevke, Kristina pa mi ne gre. Logično pa da punce, ki imajo kaj povedat čez vsako, ki je lepša od njih , so pa že zelo nevoščljive.
ej ej ej. vsak ima pravico do svojega mnenja pa do lastnih standardov lepote pa estetike, ne?? meni te pojoče misice,ki so osvojile eno lento pa mislijo da že držijo boga za jajca, in njim podobne "zvezde", nikakor ne potegnejo, no go.. sem pač za estetski spekter suicide girls, če že hočem "gledat", ne pa ta wannabe popolnost. jooooj pa še ta balkan melos brez kerga enim očitno več živeti ni..še dobro da obstaja hardcore, tja se menda ja ne bojo ever uštulli

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Noella napisal/-a:tud men marsikdo ni všeč, ampak, da ste fauš, sm rekla za to, ker nism še prebrala da bi o kakšni slovenski pevki, ki je tudi lepotica napisali tud kaj pozitivnega. Mi grejo na živce Sanja Grohar, pa ostale misice pevke, Kristina pa mi ne gre. Logično pa da punce, ki imajo kaj povedat čez vsako, ki je lepša od njih , so pa že zelo nevoščljive.
moje mnenje si prebrala?Lušna, postavna, ampak mi gre na živce, ker se spakuje v videospotih.njena postava in lepota tukaj nimata veze, razen če bi bila podobna smrtnemu grehu, takrat bi pač to tudi povedala, oziroma povedala da mi ni všeč vizualno.Nevem pa česa bi ji bila fouš?
lepota je tako relativna, če bi ji kdajkoli bila fouš bi ji bila prekrasnega žametnega glasu, ampak žal, kristina ga nima.
Kaj pa naj bi pisale dobrega o slovenski kvazi estradi?Ok, ne kompliciram in ne udriham čez kile in čez postavo/lepoto, dokler se nekdo obsedeno ne začne spreminjat v nekoga druzga, kot naprimer groharca.njen ne pomaga pa čist nč več.
in ne gre se tle za vizualnost, vsaj pri meni ne, gre se zato kaj nam oseba lahko pokaže.moja merila so to kar slišim in ne tisto kar vidim na človeku kakšen je.ok, izvzet je Damjan murko

-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
a ste gledale pesem poletja 2008? kar tri izvajalke so v refrenu svojih pesmi uporable stavek nisem tvoje lutka. Na bruhanje mi je ze slo
razjezi me, ko se ti novinci kar pojavijo...ne trudijo se, da se bi prikuple obcinstvu, kar fuk-cotike si oblecejo, se postavijo na oder, v smislu jaz sem zdaj tu, poglejte me, kako sem noro sexi

razjezi me, ko se ti novinci kar pojavijo...ne trudijo se, da se bi prikuple obcinstvu, kar fuk-cotike si oblecejo, se postavijo na oder, v smislu jaz sem zdaj tu, poglejte me, kako sem noro sexi

-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ne gre se za to da je lepša od nas.. (čeprou kdo pa si ti, da lahko rečeš, da je) gre se za to, da se je podala v glasbo, tam pa mene ne zanima al ma punca zobni aparat, al ma kup mozoljev, al pa najlepšo postavo kar sem jih vidla.. js glasbenike pridem poslušat, ne gledat.. v tem pogledu, pa mislim da lahko rečem, da ni neka nadpovprečna pevka

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
shtrukeljchek napisal/-a:Sej uredu anvideo spotu k je vse zmontiran še nekak zgleda, ko pa sem enkrat po nesreči na tv piki ujela utrinke iz snemanja me je sam prešinlo- matr še jst boljš plešem. Skos eni in isti štorasti gibi. Če že bijo lahk vsaj za kak dan poslal v kako šolo pa sestavl kako koreografijo k dejansko dela.
Prvo kar ti bom rekla...se dokaž da znaš plesat pa bomo pol presodl kera bolš pleše...
Drugo kr ti bom pa rekla, k si nekj pametna glede koreografij in tko...ženska pleše že ful dolg časa, tut sama je koreografinja, in če je delala koreografijo za skupino Karmo pol pa že ni tko slaba ane?
Ok če ti ni všeč, to ni važn, vsak ma svoj okus. Sam to glede koreografij si pa fejst mim udarla.

-
*purple* - Cosmopsiho
če je sama koreografinja, to še ne pomeni,da zna delat dobre koreografije in da ful dobro pleše
meni osebno njene koreografije v videih tud niso nič posebnega.zvijanje po postli in ostali dost casual gibi so itak že v vsakem drugem videospotu.
In pa tud koreografije Karme so vse po istem kopitu in nič posebnega.mal manj kot da skor vem kaj bo naslednji gib, ki ga bo Tara nardila.
ko bo pa takole koreografijo ona sestavila, takrat se ji pa poklonim.Do takrat bo pa samo ena navadna skomercializirana koreografinja in nič posebnega.sori.

In pa tud koreografije Karme so vse po istem kopitu in nič posebnega.mal manj kot da skor vem kaj bo naslednji gib, ki ga bo Tara nardila.

ko bo pa takole koreografijo ona sestavila, takrat se ji pa poklonim.Do takrat bo pa samo ena navadna skomercializirana koreografinja in nič posebnega.sori.
-
kiny - Kofetarica
Hahahahaha sm vidla že mnogo boljših, kot je pa tale na posnetku...pa zih bi ful dobr zgledal da bi Karma na svojo muzko tko plesala ane??
Če ona dela koreografije, pol se je mogla že dobr izkazat da jo sploh kdo najame ane?
A si ti kdaj ples trenirala?
Če ona dela koreografije, pol se je mogla že dobr izkazat da jo sploh kdo najame ane?
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
kvaliteta koreografije je čist relativna.. eni je všeč drugi ne, sej se gre ja za stvar okusa.. ne vem kje je tu problem.. meni je všeč stari rock, mojemu bratu pa house in techno.. kaj je boljše? zame rock, za mojga brata house.. tko je. in btw, tut meni se ne zdi nič posebnega, pa sem trenirala hip hop 4 leta 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
kiny - Kofetarica
Ja itq da se gre za stvar okusa, to se čist strinjam s tabo...sam js pravm da zgleda pa da ni tko slaba da jo najamejo nekateri da jim nrdi koreografije.....
No ti si ga plesala 4 leta, js sm ga 10 let pa so mi kšni njeni gibi vseen ful dobri.
No ti si ga plesala 4 leta, js sm ga 10 let pa so mi kšni njeni gibi vseen ful dobri.
-
*purple* - Cosmopsiho
kiny napisal/-a:Hahahahaha sm vidla že mnogo boljših, kot je pa tale na posnetku...pa zih bi ful dobr zgledal da bi Karma na svojo muzko tko plesala ane??
Kiny, ti se pa res obnašaš kot da bi bla stara 12 let

Veš če je nekdo nekaj, še ne pomeni da je oh in sploh najboljši

Če je nek Marjan Novak odvetnik, pa ma en mal bolj znan primer, pa vse ostale nč posebnega z nobenim posebnim izidom, potem žal, ne moreš rečt, da je dober.
In tale posnetek je dejstvo dobre in predvsem iznajdljivo domišljijske koreografije.za razliko od karminih mahanj na odru.
in nisem rekla, da bi mogla Tara plesat tko na to musko.valda da ne, med Karmino musko in salso je velika razlika.Sem pa napisala v prejšnjem stavku kje je poanta nalimanga linka, če jo pa ne razbereš, pa ti ne morem pomagat.
in ja tud, slabi odvetniki dobijo primere.Pač..Ko bo kristina delala koreografijo ko bo kaj domišljije vmes in novih gibov, takrat pa bom rekla, da je vredu.
razsvetli me kaj je v teh koreografijah zanimivega?
Ko je ta
avantura
in ostalih Karminih?
In ja sem tudi ples trenirala, sicer zelo malo časa zaradi prevelikih cen, ampak to ni v povezavi s tem kar vidim.Pač, poglej Madonine pop koreografije, pa karmine.Veeelika razlika

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov