Kristina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
http://www.youtube.com/watch?v=OtOIM0UBXEk
lepa punca, lepo oblečena, z ničemer ne pretirava, fajn spot, luštn komad, kul melodija.
lepa punca, lepo oblečena, z ničemer ne pretirava, fajn spot, luštn komad, kul melodija.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
nič ne pretirava?
oh ja,pa pretirava, s tistim njenim nagravžnim šobljenjem v njenih videih.
Ko zagledam morm kar prešaltat ker mi je res nravnost obupno, ker se tko kremži in spakuje
drgač pa nč posebnega.načeloma je lušna in postavna, ampak še ena slovenska "zvezda" iz danes na jutri, več.
oh ja,pa pretirava, s tistim njenim nagravžnim šobljenjem v njenih videih.
Ko zagledam morm kar prešaltat ker mi je res nravnost obupno, ker se tko kremži in spakuje
drgač pa nč posebnega.načeloma je lušna in postavna, ampak še ena slovenska "zvezda" iz danes na jutri, več.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
so bom kr strinjala nč posebnega.. sicer pa zame da določim kvaliteto glasbenika, ga morm obvezno slišat pet v živo.. teli studijski posnetki so itak popravljeni do maksimuma.. pa definitivno nobene globine v besedilu..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
lani sem spoznala enega tipa iz škofje loke, ki je mel neko čudno ime, in je trdil da je tudi njen f** frend. kaj pa veš, lahko da je vse res.
v glavnem, študent EF, letnik 85, tip z nekim ful izdelanim telesom, športno predelanim cliom, dobrim motorjem... pa ga vprašam od kje mu keš, ker doma so revni... je rekel, da se prodaja oz. da je call boy za starejše dame, ki moži nimajo časa za njih in da ima trenutno 3 ki ga pokličejo vsako tolko.
v glavnem, študent EF, letnik 85, tip z nekim ful izdelanim telesom, športno predelanim cliom, dobrim motorjem... pa ga vprašam od kje mu keš, ker doma so revni... je rekel, da se prodaja oz. da je call boy za starejše dame, ki moži nimajo časa za njih in da ima trenutno 3 ki ga pokličejo vsako tolko.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
delusional napisal/-a:lani sem spoznala enega tipa iz škofje loke, ki je mel neko čudno ime, in je trdil da je tudi njen f** frend. kaj pa veš, lahko da je vse res.
da ni bil miki
a si ga ti tut najela hehehe
Uglavnem zdj pa kr js mislm o njej...men je pa ful luštna, melodije njenih komadov so mi fuuul ušeč...ok se pa strinjam da je čudn naslov "ona se ljubi sama" ampak un njen tanov "nism tvoja lutka" mi je pa fuuul full ušeč, pa končn vsaj ena k ma smisel za ritem...
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Aha, ker vem da kle v mestu mamo tut enga prostitutka Mikija in so tut kr revni dost doma. Moj bivši sošolc je njegov sosed in je reku da se njegov brt vsak let vrže dol z strehe, da si zlom nekj da dobi dnar od zavarovalnce... svašta
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
Pikica18 napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=OtOIM0UBXEk
eh..
Zadnjič spremenil .drama.queen., dne 15. Mar. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov