Klemen Slakonja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tiina_Biina napisal/-a:hmm..dans sem evo kupla..ker je klemen notri...in v intervjuju je sam sebe opisal kot hard 2 get...da ne da dost na zunanjost in da mu je bolj pomembna energija ki jo punca daje od sebe...
to ga dela se bolj noro dobrega, simpaticnega in iskreno postenga...
srecna tista ki ga bo dobila..no ali on njo...
Kje pa to piše?
-
Tiina_Biina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
citiram iz Eve:"Nikoli ne grem načrtno v napad, zgodi se spontano...Sem pa kar zapletena osebnost, nisem moški za eno noč, zato me označujejo za hard to get...sicer pa je bolj pomembna energija osebe, če prava oseba pove nek banalen stavek..lahko izpade popolnoma drugače..."
nekaj sm vn spustla...pač...energija&stuff...
pa sam zase se pravi da precej komplicira(kar naj bi bil ženski stereotip). Komplicira pa zato ker je perfekcionist...(tudi citat iz Eve)
pa sam zase se pravi da precej komplicira(kar naj bi bil ženski stereotip). Komplicira pa zato ker je perfekcionist...(tudi citat iz Eve)
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tiina_Biina napisal/-a:citiram iz Eve:"Nikoli ne grem načrtno v napad, zgodi se spontano...Sem pa kar zapletena osebnost, nisem moški za eno noč, zato me označujejo za hard to get...sicer pa je bolj pomembna energija osebe, če prava oseba pove nek banalen stavek..lahko izpade popolnoma drugače..."
Saj jaz sem prebrala kar piše v Evi sam nisem pa razbrala, da ne da dost na zunanjost.
-
ma smo malenkosti... pac branje med vrsticami...al kak..
al sem obtozena zdaj cesa?
al sem obtozena zdaj cesa?
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
hehe, kaj ste pa zdaj tko vse navalile na klemna:) joj pa midva sva oba z istih krajev doma, pa ko smo bli še mlajši smo z šolo hodli gledat predstave, ko je on noter igrau:) pa se mi prej ni zdel nč posebnga..zdaj mi je pa čedalje bolj ušeč:) no osebno ga ne poznam, sam tko na videz sm ga pa že velikrat vidla:) sm njega zdj ful ni nč doma, ker ga ni nč več videt...je bolj skoz v lj...
-
aaaah ja klemen...<3
verjetno lazje dlako v jajcu najdit kot pa njega osvojit...
hudo je ko te vsa slovenija obožuje
verjetno lazje dlako v jajcu najdit kot pa njega osvojit...
hudo je ko te vsa slovenija obožuje

-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
jemina napisal/-a:Jz sem ga tud iskala pa ga ni. Sj lahko oddajo zvezde plešejo pogledaš, pač tam kjer sta ona2. Meni sta noro dobro pela
Saj sta pela, ne plesala

Sem pa na Youtube videla posnetek Metulja, ampak tisto drugo izvedbo po zmagi, ko je Klemnu nagajal glas... Škoda, ker niso dali raje prve izvedbe gor

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov