Klemen Slakonja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Bulma napisal/-a:Tiina_Biina napisal/-a:sam res..kera pa ne bi njega mela je pa res malo zmesana:D
No,to sem potem jaz
Js tud
Bulma a se ti tud pocutis neki spesl, ker mas drugacen okus?
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Tiina_Biina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
morem povedat, da meni je ze dopizdil...
sej je simpatičen, pa nadarjen, pa vsestranski, pa inteligenten..ampak so mu v zadnjem času krila zrastla do neba...nwem jaz imam taki obcutek...
tako da se vsaj pri meni klemnoforija polega...hvalabogu..ker sm šla že sama sebi na živce
sej je simpatičen, pa nadarjen, pa vsestranski, pa inteligenten..ampak so mu v zadnjem času krila zrastla do neba...nwem jaz imam taki obcutek...
tako da se vsaj pri meni klemnoforija polega...hvalabogu..ker sm šla že sama sebi na živce
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tiina_Biina napisal/-a:morem povedat, da meni je ze dopizdil...
Kdaj si ga pa mela možnost spoznat, da si to ugotovila?
Sicer pa sem že pisala o tem, da slava in babe pokvarijo tudi najboljše fante. Škoda.
-
Tiina_Biina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
se strinjam..slava + babe...škoda no...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
MiLLy napisal/-a:Pa po čem zdej to sklepate kr naenkrat? Sej ne, da ga zdej zagovarjam do zadnje pike, ampak mi gre pa na živce, ko nekdo postane slaven, pa že vsi začnejo govorit, kak se nosi in ne vem kaj še vse. Pa ponavadi ni vse res
Saj sprašujem Tino Bino od kje ga pozna, da ve kakšen je, ker jaz nimam pojma kaki je v resnici.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men ni nc posebnga ne u slabem ne u dobrem smislu, mi je pa cela oddaja NLP sfaljena ker anje pa ladota ne bo vec in bi lahko nardil novo oddajo, ne pa da se trudjo skopirat ceu koncept,..ampk to j pa druga tema
Zivljenje je piskotek!
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov