Klemen Slakonja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
good girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow...
lucy* napisal/-a:neee druga sta bla damn, sm misnla da bom pojedla televizijo ...res je tko dobr. njegovi starši sigurn niso iz tega planeta k je on tko lepppppp aja pa ket ste zdej une bejbe k ste se menle da ga grete pred AGRFT cakat ? da se vm prdružm ja no ups. spet se počutm ko da bi bla stara 14
hehe ej nisi edina,k se počut k da bi bla stara 14let tak kjut je,prej ga niti porajtala nisem, odkar sm ga vidla na Zvezde pojejo pa k je repu s Klemnom Klemnom...ga povsod gledam.
no če bi kera šla ga čakat js sm Za haha!joj kšne mam, k da sm obsedena z njem ...ne mi zamert
Kladim se u sve
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
kladim se u sve
-
Tiina_Biina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
uuuh...po eni strani bougi klemen, kolk punc ga oblega...
po drugi strani pa se mi poraja vprasanje...
zakaj je se samski??
ker moj verjetno malo neprivoscljiv prijatelj ga je razglasil za geja...
SAMA TO NE VERJAMEM!!!
njegov argument je bil..poglej kako samo polesa gleda pa drzi mikrofon...sicer sm res crknila od smeha...amapk to so le lubusumni moski ker se tukaj odvija prava mala klemnoforija
...no mela bi ga pa tak vsaka ker je super kjut..pa taki carti deluje
po drugi strani pa se mi poraja vprasanje...
zakaj je se samski??
ker moj verjetno malo neprivoscljiv prijatelj ga je razglasil za geja...
SAMA TO NE VERJAMEM!!!
njegov argument je bil..poglej kako samo polesa gleda pa drzi mikrofon...sicer sm res crknila od smeha...amapk to so le lubusumni moski ker se tukaj odvija prava mala klemnoforija
...no mela bi ga pa tak vsaka ker je super kjut..pa taki carti deluje
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Js sm pa Klemna zadnjič videla v živo na oddaji Zvezde plešejo in sm se z njim tut slikala. Sm bla čist iz sebe od vse lepote.
Visok je pa tam nekje 180 cm.. Sicer pa mi je tko deloval ful preprost pa zlo je prijazen.
Zdej ga mamo še raj.
Visok je pa tam nekje 180 cm.. Sicer pa mi je tko deloval ful preprost pa zlo je prijazen.
Zdej ga mamo še raj.
-
good girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow...
Tiavanna napisal/-a:Sam una izvedba It's my life je bla pa On nima glasu za take komade, mu res ni ležalo. Andrea F je bil pa obup
ja se strinjam,ta komad mu ni pasal!Ampak mu je oproščeno
Kladim se u sve
kladim se u sve
kladim se u sve
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
brunett napisal/-a:Ma ni tko majhen, bo kr držal okol 180cm. Pa tut gej sigurno ni Je pa res tak oldfashion McDreamy, nič avantur, pošten do punc... Js ga že ful časa poznam in je res dečko na mestu.
No, pol pa super če je tolk velik.
Drgač pa čist verjamem, da je vredu in pošten fant, ampak tudi taki se znajo hitro pokvarit. In prav strah me je tega, da bo čez eno leto, pa največji kurbir in prasec in ne vem še kaj. Ker dečko je kljub vsemu še blazno mlad in lahko se zgodi svašta. Sicer pa držim pesti, da ostane takšen kot je.
Aja, pa še to brunett: lahko bi ga ob priliki predstavla, jaz tud čakam na PRAVEGA.
- dunjadunja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2007
Hej punce, pa ste mogoče pomisle na to, da če bi blo Klemnu do punce, da bi jo verjetno mel, glede na to, da bi si lahko izbral praktično katerokoli? Že če samo pogledate na myspaceu al pa slike na radiu energy, kolk luštnih punc je med njegovimi prjatlcami (ki pa po vsej verjetnosti niso samo luštne ampak še marsikaj drugega), vam bo jasno, da bi si med njimi verjetno že izbral katero, če bi to hotel. In očitno mu v teh letih pomeni več kot zveza to, da naredi iz sebe vse, kar pač lahko. In glede na njegove neverjetne sposobnosti mu dam kar prav.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Hmm, določene stvari pod to temo poraš brat z nasmeškom na ustih in jih ne jemat smrtno resno. Večina žensk pod njegovimi frendi na my space je pa itak popolnih neznank. Tiste, ki so pa res njegove prijateljice, pa meni nobena ni neke ekstra lušna.
-
hmm..dans sem evo kupla..ker je klemen notri...in v intervjuju je sam sebe opisal kot hard 2 get...da ne da dost na zunanjost in da mu je bolj pomembna energija ki jo punca daje od sebe...
to ga dela se bolj noro dobrega, simpaticnega in iskreno postenga...
srecna tista ki ga bo dobila..no ali on njo...
to ga dela se bolj noro dobrega, simpaticnega in iskreno postenga...
srecna tista ki ga bo dobila..no ali on njo...
-
sam men se zdi da pol vedno najboljsi fantje dobijo po domač povedano najbolj zajebane zenske...upam da se njemu ne bo to zgodlo...
al pa bo predolgo iskal svojo princesko pa mu bo vlak odpeljal...
sam res..kera pa ne bi njega mela je pa res malo zmesana:D
al pa bo predolgo iskal svojo princesko pa mu bo vlak odpeljal...
sam res..kera pa ne bi njega mela je pa res malo zmesana:D
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov