Kings of Leon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Saj se mi zdi, da so vsi albumi tako Ampak ko ti pridejo v kri, pa lahko maš nonstop komade na repeatu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_tzKQXRKPSw[/youtube]
Je že kje na internetu njihov zadnji koncert na iTunes festivalu?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_tzKQXRKPSw[/youtube]
Je že kje na internetu njihov zadnji koncert na iTunes festivalu?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Meni je tako splošni vtis pozitiven, čeprav sem mogoče nekaj majčkeno drugačnega pričakovala. Mi pa pri prvem poslušanju noben komad ni v uho padel, da bi posebej izstopal. V celoti je pa všečno. Sedaj poslušam v drugo
Mislim, da bova s tem albumom še prijatelja
Mislim, da bova s tem albumom še prijatelja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
dobro vemo, da bomo ta album zaj poslušali kdaj bo pač to možno. od avta do doma, do rekreacije in, ko nam bo prišo kri ga bomo meli za nekaj najboljšega kar je glasbena industrija izpljunila v svoji zgodovini kot imamo vse prejšnje.
Jaz zdaj začenjam prvo poslušanje in poročam kasneje, ko bo ene šestkrat skozi.
Jaz zdaj začenjam prvo poslušanje in poročam kasneje, ko bo ene šestkrat skozi.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Jaz sem ga zaenkrat poslušala samo enkrat in mi je že takoj bil všeč. Sem upala, da bo celoten album boljši kot Supersoaker (ki mi je sicer ok, ni mi pa wau) in nisem razočarana Spet se mi zdi dosti drugačen od prejšnjih albumov - vsak se mi zdi drugačen od prejšnjega. Ne vem, kako jim uspe Na prvo poslušanje so mi najbolj všeč Rock City, Don't Matter, Beautiful War, Family Tree, Comeback Story, Tonight.
-
Dioniz - Cosmo moderator
Tud jaz ga grem zaj skozi in mi je zelo všeč. Ene par komadov je pošteno hard rockerskih, ene par pa mam občutek, da mi bodo, ko mi bodo prišli malo bol v uho izjemno lepi. Zelo dober album v skladu z mojimi pričakovanji.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
uf, men je album svetovn. Ga zaj polek kuhanja poslušam in resnično uživam pa ga prvič poslušam. Kaj bo šele, ko bom parkrat šel skozi.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov