Kings of Leon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Skupina, nastala leta 1999 v Tennessee-ju.
Sestavljajo jo trije bratje in njihov bratranec:
- Caleb Followill (pevec)
- Nathan Followill (bobni)
- Jared Followill (bas kitara)
- Matthew Followill (kitara)
Do sedaj so izdali štiri studijske albume:
- Youth and Young Manhood (2003)
- Aha Shake Heartbreak (2004)
- Because of the Times (2007)
- Only by the Night (2008)
Njihovi najbolj uspešni skladbi sta Use Somebody in Sex on Fire, za katero so dobili nagrado Grammy; obe z zadnjega albuma.
So vam všeč, je še katera oboževalka tu? Malo komentirajte ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sem že pred časom gledala, če mamo temo o njih, pa ni blo nič. So mi ful všeč, en boljših bendov zdej. Za najljubši komad se ne bi znala opredelit, ker so mi več al manj vsi dost hudi. Mi je ful žal, da nisem šla na kak koncert letos, k so bli tut neki po Evropi. Je bil pa kolega, pa je reku, da je blo pretty much amazing.
Ah ja, upam da bojo kmal spet po Evropi koncertiral.
Ah ja, upam da bojo kmal spet po Evropi koncertiral.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Od KoL moreš vse komade slišat, še le potem veš, kake legende so ti tipi!!
Od vseh 90+ komadov, vključno z B-sides in ostalimi bonus songi / mixi, obstaja samo en, ki ga ne maram in to je 17. Bi dosti rajše vedla, če bi dali Frontier City na OBTN album. Samo kaj češ...
Hehe zato pa se tud ne morem odločit, keri songi so mi najboljši. Ampak obvezno pa je treba slišat sledeče:
- Holy Roller Novocaine
- California Waiting
- Charmer
- Knocked Up (še posebej v kaki live izvedbi -- just pure awesomeness)
- Taper Jean Girl
- The Bucket
- Four Kicks
- Soft
- Trani
- Fans
- Arizona
- Talihina Sky
- Happy Alone
- Molly's Chambers
- Red Morning Light
- Sex on Fire (itak)
- Notion
- Manhattan
- Crawl
Pa še bi lahko naštevala, dokler ne bi vseh komadov iz vseh albumov naštela heheh.. damn, se sem rekla, ne morem se odločit...
Drugače pa komaj čakam, da pride ven live DVD od njihovega nastopa v O2 areni!
Od vseh 90+ komadov, vključno z B-sides in ostalimi bonus songi / mixi, obstaja samo en, ki ga ne maram in to je 17. Bi dosti rajše vedla, če bi dali Frontier City na OBTN album. Samo kaj češ...
Hehe zato pa se tud ne morem odločit, keri songi so mi najboljši. Ampak obvezno pa je treba slišat sledeče:
- Holy Roller Novocaine
- California Waiting
- Charmer
- Knocked Up (še posebej v kaki live izvedbi -- just pure awesomeness)
- Taper Jean Girl
- The Bucket
- Four Kicks
- Soft
- Trani
- Fans
- Arizona
- Talihina Sky
- Happy Alone
- Molly's Chambers
- Red Morning Light
- Sex on Fire (itak)
- Notion
- Manhattan
- Crawl
Pa še bi lahko naštevala, dokler ne bi vseh komadov iz vseh albumov naštela heheh.. damn, se sem rekla, ne morem se odločit...
Drugače pa komaj čakam, da pride ven live DVD od njihovega nastopa v O2 areni!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Meni so fuuul dobri Najljubših komadov je dosti, npr California waiting, Closer... Knocked up mam pa za budilko kr te tak lepo nežno zbudi
Aja pa njihovo majčko sm si po dougem razmišljanju useno prvoščla in mi je ful ušečna Pikšr
Aja pa njihovo majčko sm si po dougem razmišljanju useno prvoščla in mi je ful ušečna Pikšr
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ OMG, kje si dobla majčko? Zihr prek spleta, a ne? Ful je lepa. Jst tuuud!
Drgač pa me veseli, da so tud tle njihove oboževalke in da so vam všeč Men so res ful dobri, komadi so mi vsi fajni, težko izpostavit najboljše. Closer, Cold Desert, Sex on Fire, Be Somebody ... Upam, da bom imela kdaj možnost jih slišat v živo.
Drgač pa me veseli, da so tud tle njihove oboževalke in da so vam všeč Men so res ful dobri, komadi so mi vsi fajni, težko izpostavit najboljše. Closer, Cold Desert, Sex on Fire, Be Somebody ... Upam, da bom imela kdaj možnost jih slišat v živo.
Zadnjič spremenil joy23, dne 30. Avg. 2009 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Perverzno depresiven? Po eni strani so res seksi.. Sploh video (in komad valda) od Sex on fire
Majca je pa z eBaya jap Aja pa sem mal raziskovala njihovo koncertno zgodovino.. a je možno da bolj južno od Nemčije še nikoli niso bli? Like niti Italija, Austrija, nix..? Mnjah..
Majca je pa z eBaya jap Aja pa sem mal raziskovala njihovo koncertno zgodovino.. a je možno da bolj južno od Nemčije še nikoli niso bli? Like niti Italija, Austrija, nix..? Mnjah..
-
Z dougimi je res biu čuden, še posebi takrat ko so mu ušesa štrlela izpod njih Zdej pa ja, ufff tip v telovniku je že tko al tko hud.
Pa brat tudi ne zgleda slabo na nekaterih slikah
Pa brat tudi ne zgleda slabo na nekaterih slikah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov