Kings of Leon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
*mala* napisal/-a:Pa verjetno tud pomaga, da se ne vrti po naših radiih (vsaj jaz še nisem slišala).
Te pa sem mela samo jaz to "nesrečo," da vedno, ko sem radio mela prižgan (pa ga nimam dosti x), sem slišala Use Somebody, pa ne samo 1x dnevno. Da ne omenim MTV, MTV 2 in MTV Hits Včasih sem iz MTV prešaltala na MTV hits pa sem lahko 2x zaporedoma slišala komad. Veš da ti začne pri uhah ven lest. No saj tud sama veš kak je to. Je s Human blo isto. Čeprav Use Somebody mi je pred tem overplayjanjem te pa te pasal, kljub temu da je najbolj komercialni song na albumu... Human pa je IMO obup od komada.
Ne vem zakaj se nikoli nea najde neka zlata sredina. Al band kompletno spregledajo in se pol mi bunimo zakaj nič nea njihovih songov playjajo, al se pa vpiknejo v samo en song in tistega gonijo gor in dol, dokler ga pol čisto za res več slišat ne moreš.
---------
Sem si downloadala podelitev Grammyjev, da vidim, kaj so fantje lepega povedali, ko so jim kipca v roke potisnili. Kak sem se mogla nasmejat Calebu ko je reko:
I'm not gonna lie, we're all a little drunk. But we're happy drunks...
Heheh that's so KoL
.: Living is easy with eyes closed :.
- mrs.speechless
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
Vcer sm nekje na sredini zacela gledat film stuck on you in zravn razmisljala, zakaj sploh to gledam... ko pa sm zaslisala najprej prvi komad(California Waiting) od KoL, kasnej pa se druzga(Holy Roller Novocaine) sm vedla, da se je splacal ostt pred tvjem:) Sam sm lihkar ugotovila, da majo se en komad v tem filmu, sam sm ga zgleda zamudila...
Me pa zanima, ce ma se kdo od vas njihovo knjigo, pa kaksno je vase mnenje o njej?
Me pa zanima, ce ma se kdo od vas njihovo knjigo, pa kaksno je vase mnenje o njej?
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Njihov komad Use somebody rulz!
Someone like you
And all you know
And how you speak
Come as lovers
Someone like you
And all you know
And how you speak
Come as lovers
- mrs.speechless
- Sramežljivka
Wiii, nova turneja se je zacela, spilajo nove komade, k so ciiist wooooow!!!
- mrs.speechless
- Sramežljivka
V vb bojo trikrat, ce se ne motm, ampak kukr mi je znano, je ze vse razprodan... do konca septembra majo turnejo po zda, tko da upam, da pol jeseni/pozimi pridejo se na ksn koncert v naso 'okolico'. No, tuki pa link do enga novga komada, cimprej si ga oglejte, ker jih sprot brisejo, tko da ne zamert, ce vam link ne bo delal... ampak za moje pojme bo to absolutni hit
http://www.youtube.com/watch?v=I9RTtlub ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=I9RTtlub ... re=channel
-
FreakChiq - Kofetarica
OMG! Yey! Našla linke do treh novih komadov... *hiperventiliram*
Radioactive
Mary
Southbound
/me just died and went to KoL heaven
Radioactive
Mary
Southbound
/me just died and went to KoL heaven
- mrs.speechless
- Sramežljivka
OoooOooooo hvaaaalaaa za tele linke!!! Kul komadi ane?
-
FreakChiq - Kofetarica
They are MADE of awesomness!
Pri 1:58-2:24 in vsakič ko Caleb reče "ha--ha-ha-ha-ha" v Mary komadu dobim eargasm. Prisežem hehe.
Aaa, komaj čakam da dobim novi album v roke!
Če bodo vsi komadi taki, potem aleluja
Pri 1:58-2:24 in vsakič ko Caleb reče "ha--ha-ha-ha-ha" v Mary komadu dobim eargasm. Prisežem hehe.
Aaa, komaj čakam da dobim novi album v roke!
Če bodo vsi komadi taki, potem aleluja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov