Kings of Leon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Pejte, pejte. Za take stvari se pol, ko gledaš za nazaj, vedno tepeš po glavi, če jih spustiš. In sigurno ne obžaluješ, če greš, pa tut če je mejčkn narobe hodilo Plus, res super bo tkole začet veseli december!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- mrs.speechless
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
ce ma se katera zeljo, da bi sla v bologno, se bi lahko zmenile pa sle skupej? ce bi nas blo zadost, bi lahko sle tud s kombijem...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sem jih iskala za kolegico za Dunaj, pa je res vse razprodano. Mogoče se še najde kakšna za Munchen, ampak švoh. Se splača pa še za Bologno pogledat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Tud vstopnice.net imajo aranžma.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mrs.speechless
- Sramežljivka
To je aranzma od koncerti.net, k se prodaja tud prek te strani... Cimprej se prjavte ce jih hocte vidt, Dunaj je bil razprodan v ene dveh dneh, Munchen ma stojisca razprodana ze dolg nazaj. Ce bi pa kdo rd sou v Bologno v svoji organizaciji ma pa na spletni strani, kjer se prodajajo karte tud opcijo, s katero si vstopnco natisnes kr doma, samo je se ene deset evrov drazje od dejanske cene.
-
*mala* - Cosmopsiho
Te moram malce popravt, da koncerti.net in vstopnice.net nimajo čisto nič skupnega.
Res oboji prodajajo karte in aranžmanje, ampak je čisto ločeno
Res oboji prodajajo karte in aranžmanje, ampak je čisto ločeno
- mrs.speechless
- Sramežljivka
aja... ma sm misnla da majo ksno povezavo, glede na to, da pise pr vstopnicah, da je organizator koncerti.net ... ah anyway, nc prevec cakat, vsaj na en koncert morte it, k ce ne vam bo zal
-
2Good2BTrue - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
gre z kera v Minhen a ne? sicer pa na tak koncert ne morš it na sedišče.. na rock koncertih se morš zdivjt!
You're like my favourite damn disease! <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov